AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Witam się porannie U mnie nocka w miarę,nie licząc okropnej zgagi moniska surowy ziemniak to na gorączkę( też próbowałam,żeby się przed klasówką uchronić)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia a opłaca Ci sie kupowac buty specjalnie "na ciąże?"przeciez za chwile bedzie po wszystkim )
aha no chyba że tak :-)Aguś jak kupię to takie od razu na zaś....bo boję się że te co mam to nie założe jak bede ze skurczami do szpitala jechać...albo jeszcze zakładając je urodze
NOWOSC NA ZGAGE MA POMOC LYZKA MUSZTARDYLUB SUROWY ZIEMNIAK ALBO MARCHEWKA
ja w podstawowce jadlam surowego ziemniaka jak chcialam wywolac.. tylko nie pamietam co.. czy bole brzucha czy goraczke.
Oczywiscie zeby do szkoly nie isc
wiec wole go nie probowac na zgage
Witam się porannie U mnie nocka w miarę,nie licząc okropnej zgagi moniska surowy ziemniak to na gorączkę( też próbowałam,żeby się przed klasówką uchronić)