Ja też mam usg w środę Tylko na 10
Wspaniale, że wszystko oki i że maluszek tak pieknie rośnie
my zawsze mamy razem badanka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam usg w środę Tylko na 10
Wspaniale, że wszystko oki i że maluszek tak pieknie rośnie
my zawsze mamy razem badanka
Rudzia, ja mialam problemy ze skórą w pierwszej ciąży. Najlepszym sposobem na przesuszanie skóry jest picie olbrzymiej ilości wodyTeraz tworzy nam się łożysko i organizm potrzebuje do tego mnóstwa wilgoci! Musisz nawilżac się od środka, zeby dostarczać mu płynów. Żadne kremy nie pomogą dopóki to się nie skończy Tak mi powiedziala moja gin w poprzedniej ciązy.
Teraz przezornie wypijam ok 2-3 l wody dziennie i nie mam problemów ze skórą, ale w poprzedniej ciązy łuszczyłam się jak jaszczurka!
katrinka, dobrze ze masz to już za sobą...ja w piątek się wybieram na kłucie
Lady karen....chyba nie pocieszę, ale na mdłości nie ma chyba skutecznego lekarstwa.....dasz radę
Witam Was dziewczynki w poniedziałkowy ranek :-)
Ja dzisiaj ide do gina na 16:15 z badankami. Mam nadzieje że będe miała usg i podejrze fasolke bo 2 tyg temu miała 3 mm
Oczywiście od samego rana mnie mdli nawet śniadanko nie pomogło.
Bo to w igóle nie jest jeszcze dokładnie ustalone. W każdym razie najlepiej zbierać co się da A potem i tak się okaże, że wprowadzą te zmiany od stycznia i żadna z nas becikowego nie dostanie, bo wszystkie jesteśmy za "bogate"
Moja mama po 3 ciążach nie miała a mnie się juz w pierwszej zrobiły okropne! i na piersiach i na brzuchu Mimo że sparowałam się sumiennie :-(boje sie tylko tych rozstepow ale pocieszam sie ze moja mama nie miala po 4 ciazach to moze mi tez sie upiecze
Witajcie
A ja juz jestem po badaniach, ciesze sie bo wszystko szybko i sprawnie poszlo, pobrali mi 5 albo 6 probowek krwi. W zyciu tyle krwi mi na raz nie ubylo. Zawsze mialam tylko jedna pobieraną a tu az tyle. Ale dalam rade. Lekarz zrobil mi usg i maluszek ma juz 1 cm czyli urosl 5 mm w tydzien .
Witam Was dziewczynki w poniedziałkowy ranek :-)
Ja dzisiaj ide do gina na 16:15 z badankami. Mam nadzieje że będe miała usg i podejrze fasolke bo 2 tyg temu miała 3 mm
Oczywiście od samego rana mnie mdli nawet śniadanko nie pomogło.
agniesiak i rybka te z idę do gina w środę, tylko wieczorem:-)
M chce iść ze mną, ale chyba na razie niepotrzebnie, będę w 9 tygodniu i wtedy się jeszcze usg robi dopochwowo (chyba), a ja nie bardzo chcę, by widział mnie rokraczoną na fotelu z ginem grzebiącym...no wiecie gdzie