reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Trzeba trzymać kciuki za Rybkę-aby jak najszybciej wszystko dobrze się skończyło.
Ja dzisiaj pospałam do 11:-)Dopadł mnie jeden z tych dni,kiedy nie mogę się wyspać...
Poczytam troszkę BB i muszę brać się za podszycie spodni.Krawcowa za mało mi skróciła a ja taki kurdupel jestem,że już się poniszczyły:-(

w sumie to rybka nie ma skończonego 37tygodnia więc dlatego czekają...
zresztą oni znają się lepiej niż my...na pewno nie chcą źle dla rybki

tak naprawde to trudno trafic. W ksiazkach pisza ,ze jak sie ma skonczony 36 tydzien to juz dziecko moze przychodzic na swiat. Jedni mowia, ze dopiero po skonczonym 38 tyg, inni 37. kurcze i wez tu badz madry.

Biedna ta nasza Rybka. może lepiej by było gdyby już urodziła. Tyle miesięcy męczarni eh:no:

Ja to się boję, że mój maluszek nie będzie chciał sam wyjść. Nie mam żadnych bóli brzucha. Na początku ciąży kupiłam nospe i może wzięłam dwie tabletki:baffled:
Moja mama musiała mieć prowokacje, obie ciąże przenoszone, może to tkwi w genach:dry:

Byłam w aptece i pytałam o te majtki siateczkowe, nie zauważyłam i mi podała te jednorazowe. 7 zł kosztowało 6 par takze to nie taka strata, tylko nie mam pojęcia gdzie kupić te z siateczki:baffled:. Też słyszałam, że te jednorazowe nie sią dobre, choć pisze, że są przewiewne.

ale zawzse to lepiej jak najdłużej siedzi w brzuchu...
na pewno jak będzie zagrożone życie rybki to szybciej to załatwią...
póki co nic nam nie pozostaje jak trzymać kciuki za rybkę

Biedna ta nasza Rybka. może lepiej by było gdyby już urodziła. Tyle miesięcy męczarni eh:no:

Ja to się boję, że mój maluszek nie będzie chciał sam wyjść. Nie mam żadnych bóli brzucha. Na początku ciąży kupiłam nospe i może wzięłam dwie tabletki:baffled:
Moja mama musiała mieć prowokacje, obie ciąże przenoszone, może to tkwi w genach:dry:

Byłam w aptece i pytałam o te majtki siateczkowe, nie zauważyłam i mi podała te jednorazowe. 7 zł kosztowało 6 par takze to nie taka strata, tylko nie mam pojęcia gdzie kupić te z siateczki:baffled:. Też słyszałam, że te jednorazowe nie sią dobre, choć pisze, że są przewiewne.

moniat te siateczkowe o których mówisz nazywaja się "wielorazowe poporodowe"
na pewno na Allegro znajdziesz :sorry2:

Cześć brzuszki:-)
Ja już dzisiaj zaliczyłam wizytę u gin, a wrażenia tak sobie. Pojawiły mi się jakieś bakterie w moczu, przyplątała się mała anemia i mam jakieś starawe łożysko...co to kurcze jest??? Czy któraś z was słyszała o czymś takim? Powiedziała mi jeszcze, że ktoś przy mnie pali papierosy bo widać to po wodach płodowych, a z tego co mi wiadomo przy mnie nikt nie pali:no:
Poza tym dzidzia waży 2200, szyjka długa i twarda, więc raczej na razie nie będę rodzić.
Ciśnienie mam 105/70 i czuje się niefajnie:no: Dzisiaj nie idę do biura, leżę cały dzień, a co!

reklama
MoniSka współczuję śmierci znajomego..
Doczytałam co z Rybka.. biedaczka.. tak mi jej szkoda:-( Ale jeszcze chwilka i będzie mogła rodzic. Moze już niebawem dzidzia będzie chciała wyjśc.. Trzymam kciuki za jej eeg, zeby dobre było..
A my z M chyba jakies ciasto dzis zrobimy;) M ma ferie cały tydzien więc super:)

Do góry