reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczynki spadam na zakupy, w weekend mnie nie bedzie, mam nadzieje ze go przezyje ( jutro wesele a w niedziele 70 urodziny babci ...) takze zajrze do Was dopiero w poniedzialek. Trzymajcie sie cieplutko kobitki, miłego i spokojnego weekendu|!!! Buziaki >***
milej zabawy kochana i nie przemecz sie za bardzo :):-);-):-D:happy2:

reklama
Tabasia ja na pediciure to niemam co liczyć,do stóp nie sięgam:-D:-D:-D hahaha już od jakiś dwóch miesięcy mi mąż paznokcie u stóp obcina:tak::baffled:

Tabasia ja na pediciure to niemam co liczyć,do stóp nie sięgam:-D:-D:-D hahaha już od jakiś dwóch miesięcy mi mąż paznokcie u stóp obcina:tak::baffled:
Looo matko 2 miechy :szok:
Ja jeszcze siegam, balam sie, ze mam maly brzuch, ale Dzidz po ostatnim usg byl idealny, wiec luzik :-) Chociaz juz coraz bardziej musze syrki wywijac, zeby cos tam przy nich zrobic, albo skarpetki ubrac :-D

ale się wkur...m , napisałam do D matki smsa że szkoda ze ja jeszcze z D byliśmy nie mogliśmy mieszkać u niej, a ona mi że nie zna pary co mieszkają u teściowej hehhe dobre sobie i że nie zna takiej nieskromnej dziewczyny co sie na siłę pcha do chłopaka :szok: !!! no z tym przesadziła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za wredne babsko , to co nie liczy się że mamy dziecko i ze razem być powinniśmy, a to że ona dziecko zrobila w wieku 16 lat i sama wychowywała to nie bierze pod uwagę i teraz chce by dziecko jej syna to samo przeżywało co on i brakowało mu ojca. Jak sobie chce mam juz to w dup...:wściekła/y: I zarzuca że ja nie umiem oszczędzać !!heheh a to ja zrobiłam mega wyprawkę , usg i inne rzeczy za 5 000zł które ja odkładałam holera a oni grosza nie dołożyli :no:
Wnuka nie będzie widywać a zresztą pewnie nawet jej na tym nie zależy :-(

Oj kochane, ja mam mały brzuszek, a i tak ciężko mi skarpetki ubrać ;] musze na siedząco i troche sie przy tym pogimnastykowac hehe. No ale cóż, tak już bywa ;D

Uff, zjadłam ogromny talerz pomidorowej i 7 placków ziemniaczanych! :) -to mój rekord chyba hehe ;D A i tak się nie najadłam.. Mam wrażenie że mam żołądek bez dna.. Ma tak któraś? No bo to przecież niemożliwe żeby tyle jeść..

Dobrze masz z tym mezulkiem :-D
Bardzo dobrze:cool2::-D

Ojojoj dzisiaj pan ordynator powiedzial nam, ze w czwartek bedziemy rodzic... białko mam tak wysokie, że lepiej bedzie jak urodze jak najszybciej..
Kochana to juz w czwartek będziesz tulic swoją kruszynkę, wspaniale:tak::-)

ale się wkur...m , napisałam do D matki smsa że szkoda ze ja jeszcze z D byliśmy nie mogliśmy mieszkać u niej, a ona mi że nie zna pary co mieszkają u teściowej hehhe dobre sobie i że nie zna takiej nieskromnej dziewczyny co sie na siłę pcha do chłopaka :szok: !!! no z tym przesadziła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co za wredne babsko , to co nie liczy się że mamy dziecko i ze razem być powinniśmy, a to że ona dziecko zrobila w wieku 16 lat i sama wychowywała to nie bierze pod uwagę i teraz chce by dziecko jej syna to samo przeżywało co on i brakowało mu ojca. Jak sobie chce mam juz to w dup...:wściekła/y: I zarzuca że ja nie umiem oszczędzać !!heheh a to ja zrobiłam mega wyprawkę , usg i inne rzeczy za 5 000zł które ja odkładałam holera a oni grosza nie dołożyli :no:
Kochana a po co w ogóle do niej piszesz? Ja to bym do niej i jej synalka w ogóle się nie odzywała i dała sobie spokój:sorry2: W przyszłości poszukałabym męża i taty dla dziecka a nie.. przecież ewidentnie pisałaś, że Cię babka nie trawi, więc po co zaczynac z nią kłotnie. Nie odzywac się i olac ta rodzinę;-)

candy agniesiak ma rację, po co wogóle się do tych ludzi odzywać. Ja bym sie na twoim miejscu zajęła złożeniem wniosku o alimenty, zamiast psuć sobie nerwy i tracić energię dla tej rodziny.

reklama
ja też ledwo sie schylam :-D...ale pedicure jeszcze trzasne...gorzej z depilacją piśki - robię to po omacku :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
- hehe ja to tak samo kaczuche gole bo ja to wogole nie zobacze :-D

- kochana a co Twoi rodzice na to ?? jep ale Cie spotkalo....:baffled: ale wiesz co ...czasami ja tez bym wolała zeby moj mi dał spokoj bo jak mam sie wiecznie wkurzac i dolowac i plakac przez niego to po co mi taki maz i ojciec dla dzieci....sa dni ze jest dobrze wszystko sie uklada i wogole czuje ze go kocham a sa tez takie dni ze mam ochote sie spakowac i wyjechac ( gdybym tylko miała gdzie ) Wydaje mi sie ze to nie tylko mama Twojego D jest tak do Ciebie nastawiona...wydaje mi sie ze facet powinien stanac w obronie swojej kobiety...ale wiem cos na ten temat..mojemu co matka powie to on idzie i robi...:baffled::baffled::baffled: ona kiedys powiedziala K zebym nie kupowala ciuchow malemu :baffled: bo stara baba w jakies przesady wierzy i zebym mlodemu dawala tetry i mleko od krowy a potem moj mi przychodzil i to mowil...a czemu tak a nie tak jak jego stara mowi...:baffled: ( stara- bo mama tego nawazac nie mozna) codziennie mu powtarzam ze jesty pier*** mamin synkiem. To samo jest z mieszkaniem gdyby moj osiol sie chcial wyprowadzic to by odrazu to zrobil a nie jakies tempe wymowki.....:confused:no Poprost ŻAL!!!!!

Do góry