reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

MoniSkaBe ja chcę ta galaretkę!! tzn nie ta z podłogi hehe- najlepiej tą z sernika :sorry2: tez tak macie, że najbardziej smakuje wam cos wyjadanego z ciasta? Ja osobiscie uwazam ze zadne rodzynki nie smakuja tak dobrze jak te wydłubane z ciasta :-D

ach byłam dzisiaj w sklepie z tkaninami zeby kupic cos ładnego na Hankową posciel i sie podłamalam... wszystkie materiały takie babciowe i sztuczne :wściekła/y: Ale cos wymysle i sie nie dam poscieli w miśki i króliki :-D

Ide sie pakowac bo jade do mamy pod Kraków na weekend- pewnie juz ostatni raz przed porodem.
Trzymacje się i bardzo prosze mi sie nie rozpakowywac przed terminem! jak wróce to sprawdze :-D Miłego weekendu baby

reklama
MoniSkaBe ja chcę ta galaretkę!! tzn nie ta z podłogi hehe- najlepiej tą z sernika :sorry2: tez tak macie, że najbardziej smakuje wam cos wyjadanego z ciasta? Ja osobiscie uwazam ze zadne rodzynki nie smakuja tak dobrze jak te wydłubane z ciasta :-D

ach byłam dzisiaj w sklepie z tkaninami zeby kupic cos ładnego na Hankową posciel i sie podłamalam... wszystkie materiały takie babciowe i sztuczne :wściekła/y: Ale cos wymysle i sie nie dam poscieli w miśki i króliki :-D

Ide sie pakowac bo jade do mamy pod Kraków na weekend- pewnie juz ostatni raz przed porodem.
Trzymacje się i bardzo prosze mi sie nie rozpakowywac przed terminem! jak wróce to sprawdze :-D Miłego weekendu baby

koza może tkanina podszewkowa Ci spasuje???:-p
a jak nie to na allegro poszukaj...można tam czasami fajne materiały spotkać :tak:

hehe ja jednak mam nadzieje, ze Karol i reszta rodziny nie bedzie wydlubywala tylko galaretki albo tylko serka :-D

tortownica, a raczej trzecia warstwa tezeje na balkonie. Tam szybciej, bo chlodniej :-D

no.. a ja w miedzy czasie poklocilam sie z matka. Ona ma pretensje do mnie , ze to ja mam o wszystko pretensje. Tak sobie wmowili, a raczej moja matka. I tak wszystkim wmawia, ze ciagle mam do niej pretensje, fukam na nia itp. Ciekawe ze jakos Karol, znajomi, rodzina Karola tak nie uwaza..
az sie wczoraj pytalam Karola, czy uwaza ze tak sie do matki odnosze, ze ciagle z pretensja.. to powiedzial, ze moja mama sobie tak wmowila.
Wedlug niej to ja chyba powinnam pajaca z siebie robic, jakies fikolki, gwizdy, salta w przod, zeby pokazac ze nie jestem naburmuszona.:dry::dry:

Dziewczynki spadam na zakupy, w weekend mnie nie bedzie, mam nadzieje ze go przezyje ( jutro wesele a w niedziele 70 urodziny babci ...) takze zajrze do Was dopiero w poniedzialek. Trzymajcie sie cieplutko kobitki, miłego i spokojnego weekendu|!!! Buziaki >***

Dziewczynki spadam na zakupy, w weekend mnie nie bedzie, mam nadzieje ze go przezyje ( jutro wesele a w niedziele 70 urodziny babci ...) takze zajrze do Was dopiero w poniedzialek. Trzymajcie sie cieplutko kobitki, miłego i spokojnego weekendu|!!! Buziaki >***
Aguś baw się dobrze i lekko...zwłaszcza na weselichu :-D

Pamiętam jak w sierpniu byłam na weselu...już w 3cim miesiacu ciąży...jejuuu jak mi ciężko było tańczyć..a co dopiero teraz Tobie Aga...współczuję ...no ale przynajmniej się najesz ....uch torta bym zjadła :-D

no tak, bo te 0,06 to naprawdę śladowe ilości, gdzie mi do 2g! poza tym już nie boli głowa, ciśnienie w normie, nogi nie puchną... ale jak tylko cos, to mam lecieć na IP.

no właśnie chyba nie, bo jak mi zrobili w poniedziałek takie standardowe, to było ok... ale może jak dużo tego białka jest, to wychodzi?? :confused: mi zbierali mocz przez 2 dni do badań, każde siku miałam do kubka ;-)
Aha no to naprawdę mało miałaś, ja myślałam, że miałaś 600mg ;-);-) No ja siusiam przez całą dobę do dzbanka, i wtedy mi robią badanie, białko w moczu wyjdzie za każdym razem, nawet jak jest 0,01g :-)

mloda_mamusia1 w sumie to ciaza juz bedzie doszona wiec moze i naprawde nie ma co czekac :)
No niby tak, ale w końcu wolałabym rodzić w 40tc!:zawstydzona/y:

Życzę powodzenia i nie martw się tak bardzo :tak: jestem po CC i nie wspominam tego jako jakieś traumatyczne przeżycie:tak::tak:

A co do tych zastrzyków to mi się wydaję, że to jakoś nie bardzo:no: Pierwsze słysze:no::confused::confused:
Ja też słyszałam kilka rzeczy o zastrzykach, ale podobno każdemu je przepisują

Ja mam właśnie odwiedziny, przyjechał moj M :-):-):-):-) Dobrze, że odwiedziny są od 10-20 :sorry2:

Ale nuda......już nie wiem do kogo mam dzwonić:baffled:gadałam już z koleżanką z pracy,mężem,teściową,moją siostrą i mamą:szok:dobrze że mam tyle darmowych minut bo chyba bym zbankrutowała ( z samą siostrą gadałam 43 minuty:szok:)

Jak ja nienawidze recznego prania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale musialam przeprac pare ciuszkow, M jak wroci z pracy to da mi po lapach za to :sorry2:
No zmeczylam sie troche...

Zaraz zrobie manicure i pedicure, ten drugiego juz do porodu pewnie nie bede miala szansy powtorzyc, bo brzunio coraz wiekszy :-D

Wiecie co od kilku dni mnie tak kluje, pobolewa, raz podbrzusze, raz gora brzucha, czesto lewy bok, tam gdzie jest lozysko... Nie wiem czy to dalej to rozciaganie, czy jakies minimalne skurcze czy niestrawnosc... Oby do poniedzialku :tak:

reklama
echhh, ale mam zaległości w papierzyskach w pracy... zrobiłam dopiero pól dziennika, te cholerne opisówki... a muszę dokończyć, bo jak ktos na zastępstwo przyjdzie, to się załamie ;-)

MONISKABE ale mi ochoty na galaretke narobiłaś... cały dzień się opierałam, ale już dłużej nie mogę ;-)

co do humorów, to się nie przejmuj, ja uważam, że to każdy oprócz mnie ma focha, chyba się wszyscy denerwują moim porodem ;-)
a do siebie nic nie mam hahaha :-)

Do góry