xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja mdłości też mam od kilku dni i nawet dwa razy się zwymiotowałam... Myślę że to może przez to że dzidziuś podrażnia nam żołądek- ale nie wiem, czy sobie dobrze to tłumaczę.
Też tak może być. Sama już nie wiem..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mdłości też mam od kilku dni i nawet dwa razy się zwymiotowałam... Myślę że to może przez to że dzidziuś podrażnia nam żołądek- ale nie wiem, czy sobie dobrze to tłumaczę.
Ojojoj dzisiaj pan ordynator powiedzial nam, ze w czwartek bedziemy rodzic... białko mam tak wysokie, że lepiej bedzie jak urodze jak najszybciej..
NIe ja przez cc, mam wskazanie :-) Ale chciałabym naturalnie.. przerazaja mnie te zastrzyki co sie robi po cc
Oooo to pierwsze slysze o czyms takim. Ale moze.No widzisz to fajnie... A co do zastrzyków, to słyszałam, że każdemu teraz dają, ale nie jestem pewna...
Dzem dobry po raz drugi
Spalam prawie 3h.
Wiecie co? Nie kumam tego, ze w dzien spi mi sie o niebo lepiej niz w nocy, spalam tylko na lewym boku i nic mnie nie bolalo
Oooo to pierwsze slysze o czyms takim. Ale moze.
Ionka a to bialko wychodzi na papierku?
Ja chyba na zakupy nie pojde, ogarnal mnie przerazajacy len
Mi wczoraj bylo strasznie niedobrze, normalnie mialam mdlosci![]()
Co do rozwolnienia, to czytalam, ze jak organizm sie oczyszcza przed porodem to leci to wszystko takie jak woda. I to jest naprawde ostra sraka (sorry za wyrazenie)![]()
a jak moj Karol chcial mi kupic nospe forte, to powiedzieli w aptece ze tylko na receptekarlajna- ja biore no-spe forte - ale po połowie tabletki 3 razy dziennie, mi kazała brać ta niby normalną ale w aptece mi wytłumaczyli że to to samo- i albo mam brać 1 tab. tej 40 mg albo połowa tabletki nospy forte. No i ta forte to chyba nie jest na recepte. Ale nie wiem bo ja dostałam 3 paczki od teściowej bo ona bierze i narazie mi starczyło.
Witam Kochane Brzuszki!!
Nie nadrobie was teraz bo jestem u rodziców. Ogólnie czujemy się dobrze. Brzusio jeszcze się stawia ale już nie boli. Ja mam nakaz totalnego leżenia i nic nie robienia. Mam wytrzymać 2-3 tygodni. Franiu jest duży bo ma około 2800g. Ja uciekam bo jak siedze to sie stawia. Buziaczki Papa:*