xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja mdłości też mam od kilku dni i nawet dwa razy się zwymiotowałam... Myślę że to może przez to że dzidziuś podrażnia nam żołądek- ale nie wiem, czy sobie dobrze to tłumaczę.
Też tak może być. Sama już nie wiem..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mdłości też mam od kilku dni i nawet dwa razy się zwymiotowałam... Myślę że to może przez to że dzidziuś podrażnia nam żołądek- ale nie wiem, czy sobie dobrze to tłumaczę.
Ojojoj dzisiaj pan ordynator powiedzial nam, ze w czwartek bedziemy rodzic... białko mam tak wysokie, że lepiej bedzie jak urodze jak najszybciej..
NIe ja przez cc, mam wskazanie :-) Ale chciałabym naturalnie.. przerazaja mnie te zastrzyki co sie robi po cc
Oooo to pierwsze slysze o czyms takim. Ale moze.No widzisz to fajnie... A co do zastrzyków, to słyszałam, że każdemu teraz dają, ale nie jestem pewna...
Dzem dobry po raz drugi
Spalam prawie 3h.
Wiecie co? Nie kumam tego, ze w dzien spi mi sie o niebo lepiej niz w nocy, spalam tylko na lewym boku i nic mnie nie bolalo
Oooo to pierwsze slysze o czyms takim. Ale moze.
Ionka a to bialko wychodzi na papierku?
Ja chyba na zakupy nie pojde, ogarnal mnie przerazajacy len
Mi wczoraj bylo strasznie niedobrze, normalnie mialam mdlosci
Co do rozwolnienia, to czytalam, ze jak organizm sie oczyszcza przed porodem to leci to wszystko takie jak woda. I to jest naprawde ostra sraka (sorry za wyrazenie)
a jak moj Karol chcial mi kupic nospe forte, to powiedzieli w aptece ze tylko na receptekarlajna- ja biore no-spe forte - ale po połowie tabletki 3 razy dziennie, mi kazała brać ta niby normalną ale w aptece mi wytłumaczyli że to to samo- i albo mam brać 1 tab. tej 40 mg albo połowa tabletki nospy forte. No i ta forte to chyba nie jest na recepte. Ale nie wiem bo ja dostałam 3 paczki od teściowej bo ona bierze i narazie mi starczyło.
Witam Kochane Brzuszki!!
Nie nadrobie was teraz bo jestem u rodziców. Ogólnie czujemy się dobrze. Brzusio jeszcze się stawia ale już nie boli. Ja mam nakaz totalnego leżenia i nic nie robienia. Mam wytrzymać 2-3 tygodni. Franiu jest duży bo ma około 2800g. Ja uciekam bo jak siedze to sie stawia. Buziaczki Papa:*