ja biorę magnez 2 lub 3 razy dziennie Aspargin a nospy nie biorę i fakt mam czasem naprawdę mocne skurcze i jak lapią to całą noc lub dzień ale juz się przyzwyczaiłam moze tak ma być w koncu macica ćwiczy przed porodem
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
a mnie sie odechcialo juz. Po sprzataniu na kolanach calej kuchni, bo przeciez wszystko sie kleiMmm, smak na galaretke mi zrobiłaś ;D
tfu tfu odpukac.. narazie nie cieknie
Przywitam sie tylko i idę się położyc, cały czas mam te zawroty głowy, kurcze nie wiem co jest nie tak:-(czekam na tate to wyjdziey na spacer z psem, troche się przewietrzę...
nie zdążyłam wszystkiego nadrobić...
3mam kciuki za młoda mamusia- super że juz w czwartek zobaczysz dzidziea zastrzyków się nie bój, ja biorę od 15 tygodnia ciąży i jakoś żyje, idzie się przyzwyczaić, brałam 2 razy dziennie, ale od środy juz tyljko raz
sorry za błedy ale obraz troche mi się rozmywa
3mam kciuki za młoda mamusia- super że juz w czwartek zobaczysz dzidziea zastrzyków się nie bój, ja biorę od 15 tygodnia ciąży i jakoś żyje, idzie się przyzwyczaić, brałam 2 razy dziennie, ale od środy juz tyljko raz
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Kochana będę trzymała kciuki w czwartek i koniecznie daj nam znać co u was!!Ojojoj dzisiaj pan ordynator powiedzial nam, ze w czwartek bedziemy rodzic... białko mam tak wysokie, że lepiej bedzie jak urodze jak najszybciej..
haha właśnie dzwonił do mnie tata... w sumie to nie wiedział ze chcemy nazwac córkę - Laura.. i cos tam gadamy a ja mowie mu ze Laura bedzie juz z nami 24 lutego bo mam cc... a on przez ten telefon ....
milczał przez minute po czym mówi ile mam Ci zaplacic zebys nazwała Antosia a nie jakas Laura...pyta czy 2000 starczy ahahahahaha
co za człowiek )))
naprawde aż takie felerne imie?
Laura to śliczne imię sama chciałam tak nazwać córeczkę, ale mężowi się nie podobało.
Kochana robisz sernik z galaretek??????? Jeśli tak to pierwsza warstwa musi być już bardzo tężejąca i wtedy należy ją przelać do tortownicy inaczej nie ma bata wycieknie bokami, będzie ona troszkę nie równa ale na pewno się nie wyleję, i ja przygotowuję galaretkę z 370 ml wody, następną warstwę 370 ml wody rozpuszczam galaretkę i za chwilę 200 ml serkadziewczyny zaraz zwariuje !!!
nie moge dobrze zabezpieczyc tortownicy zeby mi nie przeciekala.. juz zmarnowalam 4 opakowania galaretek i wszystko wyladowalo na podlodze !!! cala kuchnia sie klei...
probuje ostatni raz.. teraz to okrecilam z 10 warstw folii aluminiowej i wyprobowalam najpierw woda.. no i woda niby nie wycieka.. zobaczymy jak to bedzie z galaretka..
a jak nie to bedzie sernik... ze sklepu
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
a mnie sie odechcialo juz. Po sprzataniu na kolanach calej kuchni, bo przeciez wszystko sie klei
tfu tfu odpukac.. narazie nie cieknie
To może coś z tego wyjdzie Wyślesz kawałeczek? ;P
Przywitam sie tylko i idę się położyc, cały czas mam te zawroty głowy, kurcze nie wiem co jest nie tak:-(czekam na tate to wyjdziey na spacer z psem, troche się przewietrzę...
Ojj biedna.. Odpoczywaj :*
moniSkaBe
no.. nie cieknie.. ufff..
moniSkaBe
To może coś z tego wyjdzie Wyślesz kawałeczek? ;P
jasne tylko ze pewnie dopiero na wieczor
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
jasne tylko ze pewnie dopiero na wieczor
Cierpliwa jestem ;p poczekam
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
ooo, to dużo :-( ja miałam śladowe ilości (0,06 na dobę) i się zastanawiali co dalej...
nic sie nie martw! :-) jestes pod dobra opieką :-)
A ciebie ze szpitala wypuścili z białkiem????
reklama
ciekawe skad te mdlosci bo jem to samo a nawet jakos nie mam apetytu... ja rozwolnienia nie mam ale tez biegam co chwile do kibelka, nie mow ze to juz
Ja mdłości też mam od kilku dni i nawet dwa razy się zwymiotowałam... Myślę że to może przez to że dzidziuś podrażnia nam żołądek- ale nie wiem, czy sobie dobrze to tłumaczę.