reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja sobie również nie mogę wyobrazić jak wygląda córeczka, a jest sporo większa od córeczek gosi_ :tak: 2600 Już nie mogę się doczekać, aż ją zobaczę i przytulę :tak:

Kochane, która następna ? Ja czekam do 10 marca :-D Do swoich urodzin :-p

reklama
gosia_ urodziła w 35 tc więc dziewczynki są " starsze" od mojego Błażejka o dwa tygodnie :tak::tak:
Czyli mniej więcej tak teraz wygląda...hmmm...:happy::happy::happy:

neska czyżbyśmy miały ten sam termin ? ja według OM mam na 26.03 ale od 12 tc USG zawsze mi wychodzi 17-18 marzec więc zobaczymy, lekarz mówił, że z tego tygodnia USG pomiędzy 11-13 tygodniem termin porodu jest najbardziej prawdopodobny.

31.01.2010 r.
Majka - 21:45, 2200g, 10 pkt, 47 cm
Zobacz załącznik 202314

Lenka - 21:46, 1990g, 9 pkt, 46 cm
Zobacz załącznik 202315

Miałam cc, ze względu na wysokie tętno Lenki. Oczywiście pod całkowitą narkozą. A póki co boli jak cholera... Obie leżą już w łóżeczkach, bo na początku Lenka byłą w inkubatorze, ale tylko jedną dobę.

Gosia serdeczne gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Was:tak::tak::tak:
Nie próbuję nawet nadrobić zaległości, bo wpadłam na tylko chwilkę - mam jakiegoś trojana w kompie i co najmniej do końca tygodnia ciężko będzie z zaglądaniem na forum:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ani candy ani MoniSkaBe nie zgadly a reszta nie typowala wiec jzu mowie - dowod byl w drukarce :szok::szok::szok: widocznie lezal na papierze i jak cos drukowalam to go wciagnelo... A ja od dwoch dni sie zastanawialam czemu mi drukarka nie chce drukowac :-D
Wystawal malenki rozek ale udalo mie sie go wyjac - w ogole sie nie zniszczyl :-D

dronka - super ze po wizycie wszystko ok :tak:
I generlanei tak to jzu jest ze od okolo 32-34 tygodnia wizyty sa jzu czestsze. Ja ide jutro, a potem pewnie znowu za 2-3 tygodnie :tak:

Ide bo MUSZE sie zabrac do roboty... :-(

Dobrej nocy wszystkim zycze.
Ciekawe jak tam Ionka... :confused::confused::confused:

ani candy ani MoniSkaBe nie zgadly a reszta nie typowala wiec jzu mowie - dowod byl w drukarce :szok::szok::szok: widocznie lezal na papierze i jak cos drukowalam to go wciagnelo... A ja od dwoch dni sie zastanawialam czemu mi drukarka nie chce drukowac :-D
Wystawal malenki rozek ale udalo mie sie go wyjac - w ogole sie nie zniszczyl :-D

hmm.. na to bym nie wpadla :-D:-D

yra245 ja termin mam z ostatniej miesiączki na 30.03, ale musiałam troszkę oszukać przy suwaczku bo mi jakieś dziwne tygodnie wychodziły:confused2::confused2:

Ale i tak CC mam zaplanowane na 24.03 więc już wiem kiedy młody zawita na świat, chyba że będzie chciał wcześniej , choć nic na to nie wskazuje:-p:-p

reklama
Gosia, piękne dziewczyny :tak::tak::tak: Gratulacje!

Ionka, a może to tylko sprzęt się zaciął??

ja od wczoraj robie krokiety i mrożę ...ale i tak mam obiady z głowy dla J na co najmniej 2 dni...bo ja to nie moge krokietów....
Dziś zjem chyba grejpfruta albo znowu jakieś kanapki...bo płatki na mleku z deka mi się przejadły :baffled:
Ty biedaku na obiad takie rzeczy jesz? Powiem ci, że na obiad można całkiem sporo :tak:. Ja np dzisiaj zjadłam 6 pierogów z mięsem i surówkę i miałam dobry cukier po tym. Często jem makaron pełnoziarnisty Lubella z duszonym indykiem i jakimiś warzywami i jeszcze zupa może być do tego. Może nawet krokiety by przeszły, tylko raczej bez panierki i koniecznie z dodatkiem warzyw. Generalnie mięso i warzywa to najbezpieczniejsze jedzenie :tak:. Ja mam najgorszy cukier po chlebie, mimo że jem taki dietetyczny pełnoziarnisty. Poza tym z mlekiem i owocami trzeba ostrożnie.

Do góry