reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Nie było mie cały dzień bo mialam wizyte kontrolna a tu taka wiadomość :szok: Potem nadrobie co naskrobałyście bo teraz należą się

wielkie graltulacje dla Gosi !!!!!!!!!!

Tylko wszystkie pieszecie ze śliczne maleństwa a ja nie moge znaleść ich fotek w tym tłumie postów:sorry2: moge dostać cynka gdzie znaleść fotki;-)

I tak sobie myśle że poproszę o zaproszenie do grupy zamknietej - Carolin ładnie się uśmiecham:-) bo juz nic nie wiadomo kiedy którą z nas dopadnie :cool2:

A po wizycie spoko, szyjka długa , zamknieta ale miękka- czyli bez zmian:dry: Waga 12+, i wyniki spoko. Dostalam skierowanie na znowu na mocz krew i HBS a przy kolejnej wizycie dostanie skierowanie na wymaz z szyjki. Mam liczyc ruchy 3x po posiłku- tylko moja mała sie nie rusza po jedzeniu tylko o swoich porach:baffled: no ale coż wazne by byla aktywna:sorry2:
A i teraz wizyty co 3 tygodnie mam:tak:

A ja dopiero teraz zajarzyłam ,że gosia miała cc 31 stycznia ,a myślałam że dziś, no ale wsumie nie dała by rady pisać czy zdjęć nam wstawić tak szybko.:sorry2::sorry2:
Czyli dziewczynki to stycznióweczki małe:tak::tak:

Kamilka dzięki:*

Boshe jakie słodkie maleństwa a zarazem duże:szok: Nie wiedzialam ze wcześniaki moga tak ładnie wygladac:sorry2: Niesamowite jak takie dwie istotki się pomieściły w brzusiu:-)

Jeszcze raz Gosiu gralutacje dla Ciebie i maleństw no pewnie dumnego Tatusia. Trzy kobitki w domu czyni go dumnym jak PAW :-)

ja też podziwiam, że takie już duże te nasze dzieciaczki, nie umiem sobie mojej niuni takiej wyobrazić.... takiej pozgniatanej w brzuszku :happy2: ale super. Czekam na opowieść z porodówki ;-) a ból to pewnie cholerny, jak jeszcze było to pod pełną narkozą to gorzej się dochodzi do siebie... :-(

gosia_ urodziła w 35 tc więc dziewczynki są " starsze" od mojego Błażejka o dwa tygodnie :tak::tak:
Czyli mniej więcej tak teraz wygląda...hmmm...:happy::happy::happy:

reklama
w głowie się nie mieści że takie szkraby małe są w nas :-):-)

a ja jutro mam wizytę ciekawe ile mały waży :)

Do góry