reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziękuję za gratulację. Będę starała się pisać jak najczęściaj. Póki co maleństw nie mam także czas jakoś znajdę. Ale cholera, ból niesamowity... ; ((

reklama
Mycha1 gratuluje i trzymam kciuki napewno tym razem będzie wszystko dobrze :tak:

mloda_mamusia1 bądź dzielna dasz rade, jakoś wytrzymasz w tym szpitalu, w końcu to dla twojego i dzidziowego dobra ;-)

ionka o kurcze :-( trzymam kciuki za maluszka, napewno wszystko będzie dobrze

gosia_ gratulacje :tak: śliczne dziewczynki. Wszystkiego dobrego Wam życze :tak:

31.01.2010 r.
Majka - 21:45, 2200g, 10 pkt, 47 cm
Zobacz załącznik 202314

Lenka - 21:46, 1990g, 9 pkt, 46 cm
Zobacz załącznik 202315

Miałam cc, ze względu na wysokie tętno Lenki. Oczywiście pod całkowitą narkozą. A póki co boli jak cholera... Obie leżą już w łóżeczkach, bo na początku Lenka byłą w inkubatorze, ale tylko jedną dobę.

Dziękuję za gratulację. Będę starała się pisać jak najczęściaj. Póki co maleństw nie mam także czas jakoś znajdę. Ale cholera, ból niesamowity... ; ((

Gosiu Wielkie Gratulacje!! Wracaj szybko do zdrowia, pozwoliłam se dodać Twoje śliczne córeczki na naszą listę, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko.

O mamuniu ale wieści:szok::szok::szok:

gosia_ gratuluje :tak::tak:dwa cudeńka:-):-)

ionka trzymam kciuki za córę, nastraszyłaś mnie:-:)-(

Jejku chwile mnie nie bylo a tu taka niespodzianka GOSIA GRATULACJE PRZESLICZNE MALENSTWA :)Ach az lezka sie w oku kreci tez bym juz chciala :)No to powoli sie rozpakujemy :)kto nastepny ?:)

reklama
I pomyśleć, że u nas w brzuszkach siedzą takie cudka:-):-):-)
Niby się wie ,ale nie dociera:szok::szok:

Do góry