reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

31.01.2010 r.
Majka - 21:45, 2200g, 10 pkt, 47 cm
Zobacz załącznik 202314

Lenka - 21:46, 1990g, 9 pkt, 46 cm
Zobacz załącznik 202315

Miałam cc, ze względu na wysokie tętno Lenki. Oczywiście pod całkowitą narkozą. A póki co boli jak cholera... Obie leżą już w łóżeczkach, bo na początku Lenka byłą w inkubatorze, ale tylko jedną dobę.

Gosiu ogromne gratulacje dla ciebie i meza:tak: córeczki przesliczne,normalnie pozazdrościc tylko:tak: no to mamy srebrny medal:-D:-D:-D

reklama
kurcze Gosia - az nie wiem co powiedziec... :sorry2::sorry2::sorry2: oprocz tego, ze gratuluej Ci z calego serca :tak::tak::tak::tak:
a zastanawialam sie dzisiaj co u Ciebie i czemu z tej Zaspy sie nie odzywasz...

gosia rety jakie słodkie dwie córy , GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a to niespodzianka kto by się spodziewał :-D:-D:-D cieszę się że wszystko dobrze i zdrowe dziewczynki:tak::tak::tak:

reklama
jaka wiadomosc od Patinki :-D:-D
kurcze niby smieszne, a jakby bomba byla naprawde? to juz nie bedzie smieszne :confused:

Wiecie, z tą bombą to tylko z początku śmieszne. Moja koleżanka leży w tym samym szpitalu, co Patinka (ja tez tam bedę rodzić) i do tego jak był wcześniej zakaz odwiedzin i trzeba było na dół schodzić, by się z kimś zobaczyc, to przez tę bombę to teraz nikogo nie wpuszczają nawet na dół, paczek nie wolno przekazywać, nawet takich z jedzeniem (na śniadanie i kolację daja tylko chleb z masłem), a do porodów rodzinnych wszystkich rewidują:wściekła/y::szok::szok:

koza - mega gratulacje - ty to ejstes - potrafilas sie sprezyc i wziac do roboty - ja tez musze a cholera nie umiem :-( Potem siedze po nocach... :dry:

he he to masz tak jak ja, widać to jakaś belferska przypadłość;-)

gosia SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!! JAKIE ŚLICZNE TE TWOJE SZCZĘŚCIA!!!

ionka trzymaj się dzielnie Biedactwo, nie martw się wszystko będzie dobrze:tak::tak:

Do góry