reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

myśle że podczas KTG,bo maszyna robi wydruk czestotliwości bicia serca,ruchów i ewentualnych skurczy.Jak ja byłam w 31 tyg na KTG (wtedy co mały się nie ruszał) to lekarka też dwa razy myslała że serducho staneło ale okazało się że raz mi się pasy zsuneły a raz mały sie przekręcił na drugi bok i dlatego fale zanikły

kurcze.. ale to musi byc stres..:baffled::baffled:

reklama
Moni27 ciesze sie, ze jak na razie wszystko w normie, na pewno Niunka bedzie pod dobra opieka i wszystko sie pouklada :tak:

Mam do sprzedania wozek jest jak nowy wychodzi w skład gondola ktora jest nowa przykrycie na wozek torba duzy koszyk jest na za kupy przy wozku .Koła sa popowane . > bardzo wygodny jest, Zawieszenie na paskach (z możliwością regulacji twardości dzięki czemu jazda wózkiem i huśtanie w nim dziecka to czysta przyjemność .z glebokiego wozka robi sie spacerowka .WOZEK jest sprowadzony z polski cena to 150 euro irlandia co .cork glanmire tel 087 637 5522

w koncu sprawdzilam i juz wiem KTG jest w polsce tutaj jest CTG jakos ostatnio nie moglam zaskoczyc o co chodzi :)CTG robia w niemczech od 20 tc a teraz mam co tydzien i zawsze stracha jak pielegniarka dlugo szuka i znalesc nie moze albo jak leze i widze ze serduszko bije i nagle zanika bo albo dziecko rozrabia ikopiac zakluca albo sie przemieszcza .Ionka wspolczuje ale dzieki Bogu jestes pod opieka i wszystko bedzie dobrze.Ja znowu kimamal i obudzil mnie taki bol delikatny jak na @ i brzuszek twardy :/Ech co jabede w nocy robic jak caly dzien spie i spie :(

kurcze chcialam napisac do Ionki, ale przeciez ona za granica mieszka a ja nie mam roamingu.
:dry:
Nie potrzebujesz roamingu, zeby napisac sms z polskiej komorki na zagraniczna. Wpisujesz caly nr (oczywiscie z kier. danego kraju) i wysylasz. Tylko oplata za sms za granice jest pare groszy wyzsza, to zalezy od operatora.

31.01.2010 r.
Majka - 21:45, 2200g, 10 pkt, 47 cm
Zobacz załącznik 202314

Lenka - 21:46, 1990g, 9 pkt, 46 cm
Zobacz załącznik 202315

Miałam cc, ze względu na wysokie tętno Lenki. Oczywiście pod całkowitą narkozą. A póki co boli jak cholera... Obie leżą już w łóżeczkach, bo na początku Lenka byłą w inkubatorze, ale tylko jedną dobę.

reklama
Gosia :szok::szok::szok:
Gratuluje serdecznie! :-) Sliczne Dziewczynki i najwazniejsze, ze zdrowe!!!
A Ty dochodz jak najszybciej do siebie :happy2:

Wszystkiego dobrego dla Was :-)

Do góry