Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Marciaa widzę, że rowniez z Poznania jestes powiedz mi gdzie planujesz rodzic
Si Katrinka na Lutyckiej a Ty? )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marciaa widzę, że rowniez z Poznania jestes powiedz mi gdzie planujesz rodzic
Ja też zamierzam rodzić na LutyckiejSi Katrinka na Lutyckiej a Ty? )
Nie ja chodzę do lekarza,który pracuje na Lutyckiej i dlatego chce tam rodzićO no proszę to jest nas wiecej A macie swoja połozna ?
ja bede rodzic na Polnej bo stamtąd mam lekarza, co do położnej to jeszcze jej nie mam, ale chcialabym miec swoja, najgorsze ze nie znam zadnejJa też zamierzam rodzić na Lutyckiej
Jej i on się tak da? Mój by mnie wyśmiał, zresztą, ja z tych wyrodnych, bo powyższe akcesoria wrzuciłam do pralki na delikatne pranie i jakoś nie zauważyłam, żeby im sie krzywda stała:-)Dzionek zapowiada sie fajnie, bede robic ruskie, a M jeszcze nie wie co go czeka - musze go poprosic, zeby mi recznie wypral ochraniacze na lozeczko i rozek
Hej!
Niom nie zaglądałam przez 2 dni ale miałam doła i jakoś tak nie bardzo!
Byłam na tym USG i gin mnie wkurzył...powiedział że wód płodowych jest bardzo mało ale powinnam wytzrmać( oczywiście zasiał niesamowity nie pokój a jak potem jeszcze trochę poczytałam) No boję się , bo potem słuchał serduszka i przez 5 minut nie było miarodajnego odczytu ..ale spojrzał na budowę i powiedział że jest ok. No ja tak nie mogę!!!
Mała jest niziutko i napiera na kości łonowe główką i waży 2.700...powiedział że jeszcze max 4 tygodnie ale może i wcześniej!
Ale jak ja mam byc spokojna......................................
No ales wymyśliła. Nie moge jeszcze rodzic bo nie mam czasu
młoda mamusia no niech się cofnie, oj cofnie cholerstwo
myszki ma któras z was tą stronkę do apteki online? nie umiem tego znaleść, a kiedyś ta stronka tu krążyła....