mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Powiedzcie mi, czy szyjka która się skróciła może się wydłużyć?! Słyszałam, że tak.. Ale lekarze mówią, że nie.... A leży ze mną na sali koleżanka, która jest 33tc, i jej szyjka ma 15mm...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie mi, czy szyjka która się skróciła może się wydłużyć?! Słyszałam, że tak.. Ale lekarze mówią, że nie.... A leży ze mną na sali koleżanka, która jest 33tc, i jej szyjka ma 15mm...
Wiem,że masz dość...ale ja Tobie powiem,że wolałabym leżeć w szpitalu i mieć wszystko pod kontrolą niż leżeć w domku i się zastanawiać czy powiększa mi się rozwarcie i dalej skraca szyjka...Możliwe... a ja mam już dość szpitala :-(
Masz rację, ale najgorsze jest dla mnie rozstanie z M Nie wiem dlaczego, ale się przyzwyczaiłam, że mam go 24h na dobę przy sobie, jedynie tylko jak idzie do pracy, a tu od 2 tygodni widujemy się po 2, 3 godzinki, bo musi do pracy jechać, albo do domku, bo musi się wyspać na jutro.. i tak w kółko, albo w ogóle przez 2 dni nie przyjeżdża, bo ma zmianę po 12h...Wiem,że masz dość...ale ja Tobie powiem,że wolałabym leżeć w szpitalu i mieć wszystko pod kontrolą niż leżeć w domku i się zastanawiać czy powiększa mi się rozwarcie i dalej skraca szyjka...
Ciesz się już Tobie się zaczął 37tc ile ja dałabyym abym była tydzień później Jeszcze troche wytrzymasz
Hihi, Myszencja wypral bez zajakniecia Jeszcze mu dolozylam kocyk, skarpety z grzechotkami i spiochy Arsenalu (ktore okazalo sie, ze farbuja ).Jej i on się tak da? Mój by mnie wyśmiał, zresztą, ja z tych wyrodnych, bo powyższe akcesoria wrzuciłam do pralki na delikatne pranie i jakoś nie zauważyłam, żeby im sie krzywda stała:-)
Nie ja chodzę do lekarza,który pracuje na Lutyckiej i dlatego chce tam rodzić
No i miałam tam praktyki więc wiem jak jest
He,he może się spotkamy na salii nawet nie będziemy wiedzieć;-)o proszę i ja mam zamiar rodzić na Lutyckiej i też pracuje tam mój lekarz Może nadia mamy tego samego ale na położną też się zdecyduję "prywatnie"
He,he może się spotkamy na salii nawet nie będziemy wiedzieć;-)