Misia2010 - do rodzicow 300km....zreszta oni mnie tez maja w dupie...
teraz tez zaluje ......ostatnio mu nawet powiedzialam ze zaluje ze za niego wyszlam i ze jest ojcem moich dzieci...
No to faktycznie bardzo nieciekawie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Misia2010 - do rodzicow 300km....zreszta oni mnie tez maja w dupie...
teraz tez zaluje ......ostatnio mu nawet powiedzialam ze zaluje ze za niego wyszlam i ze jest ojcem moich dzieci...
To ciekawe małżeństwo,że tak do siebie potraficie powiedzieć.Ja gdybym tak pomyślała o swoim mężu to chyba bym przeraziła się w co się wpakowałam...i byłby to znak aby brać nogi za pas...
za to u mnie cos z oczami nie teges...nie moge spac, bola mnie tak ze ledwo wytrzymuje i do tego non stop łzawienie, normalnie rycze cały czasdzwonilam do okulisty a ta mi powiedziala ze na poczatek kwietnia mnie z radoscia zarejestruje..
i tak zastanawiam sie czy nie wybrac sie prywatnie jakos, ale nie mam pojecia ile ta impreza kosztuje???
Wydaje mi sie ze to zwykłe przemeczenie oczu...znacie moze jakiekolwiek sposoby na "odstresowanie " oczu? bo od tych łez to głowa mi tez peka:/// jakies oklady cos..kropelki?