madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
To jestesmy prawie przygotowane do porodu walizki czekają tylko niech smerfiki i smerfetki Nam podrosną w brzusiu:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty już tak czekasz na małą Ja to się modlę o kolejny dzień aby została w moim brzuszku...Jeszcze1,5tyg.i będę spokojna.moniSkaBe kiedys ktoras pisala ze przed porodem organizm sie oczyszcza nie u mnie juz ok chyba cos sniadanko nie smakowalo dalej jestem zakrecona i cosmi na oczy siadlo ale jest ok A tak na wszelki wypadek to ostatnimi dniami biore prysznic po 2 razy dziennie rano i wieczorem tak w razie czego ale traktuje to z usmiechem i wcale sie nie nakrecam bo jeszcze 2 tg niech mala tam posiedzi a potem juz moge rodzic moja torba jest taka sportowa taka powiedzmy jak bys na fitnes szla nie taka typowo podrozna i dodatkowo wzielam jeszcze tore odwozka gdzie mam wszystko dla dziecka kosmetyki i rzeczy
dziewczyny jaka gabarytowo jest wasza torba do szpitala? bo ja sie zastnawiam czy brac taka duza turystyczna czy mniejsza?
w ogóle dziewczyny...ratunku!!! jutro i pojutrze czekaja mnie dwa maskakryczne, killery, egzaminy juz jestem tak wyczerpana ze to szok..a chcialabym juz tak bardzo sie skupic tylko na malutkiej ach....na szczescie u niej wszystko dobrze
za to u mnie cos z oczami nie teges...nie moge spac, bola mnie tak ze ledwo wytrzymuje i do tego non stop łzawienie, normalnie rycze cały czas dzwonilam do okulisty a ta mi powiedziala ze na poczatek kwietnia mnie z radoscia zarejestruje.. i tak zastanawiam sie czy nie wybrac sie prywatnie jakos, ale nie mam pojecia ile ta impreza kosztuje???
Wydaje mi sie ze to zwykłe przemeczenie oczu...znacie moze jakiekolwiek sposoby na "odstresowanie " oczu? bo od tych łez to głowa mi tez peka:/// jakies oklady cos..kropelki?
moja mama wypalila dzisiaj, ze ciaza trwa 36 tygodni.
ja wiem ze rodzila 22 lata temu, ale kurcze..