Jezu
Czarnuszka, McGosia- współczuje Wam takich mężów. Normalnie nóz sie w kieszeni otwiera.
McGosia-ty sie zastanów nad sensem dalszego związku bo widze ze twój juz teraz dobrze cie nie traktuje; strach pomyśleć co bedzie się działo jak sie maluszek urodzi, bedzie płakał itd.Chyba nie pchałabym się w związek, który, przepraszam ze to mówię, ale z góry jest zdany wg mnie na niepowodzenie. Obym sie myliła!
Czarnuszka-szkoda słów na twoja nowa rodzinę.Ale z drugiej strony wiedziałaś jaki twój mąz jest, a mimo to świadomie zdecydowałaś sie na drugioe dziecko. Bardzo odważnie....Ja chyba najpierw poszłabym do pracy zeby sobie jakąś niezaleznośc finansową zapewnić w razie takich "awarii" małżeńskich.Teraz zostakje tylko użerac się z rodzina i stawiać na swoim. Mam nadzieje ze masz duzo siły boprzy takich ludziach to chyba z żelaza byc się powinnno
Dziewczyny pierzecie/wyprałyście ciuszki na parwej czy na lewej stronie A potem ewentualnie jak parsujemy to z lewej strony co ??? Bo pamietam ze któraś pisała ze z obu ale to przesada ;-) A i obcinacie metki??? Bo mnie osobiście przy moich ciuchach drażnią a przy takich malutkich ciuszkach wystaja takie długieeee mety Qrcze niby zwykłe pranie a tyle pytań
Prałam na lewej, prasowałam różnie-welurowe na lewej a bawełniane na prawej, chyba ze duzo naszywanych aplikacji miały.
eh ja już wszystko poprane, poprasowane, a chciałabym jeszczeeeeeeeeeeeeeeee:-)
Marti-zapraszam do siebie!Sterta prasowanka małusich ubranek czeka na miłośniczke żelazka:-)
Witajcie!
Nockę miałam totalnie do doopy! Najpierw ten brzuchol tak mnie bolał i rwał, ze nie mogłam wytrzymać, a jak w końcu zasnęłam to po 2 godzinkach obudził mnie masakryczny ból żołądka. Było mi niedobrze całą noc i się męczyłam, bo nie mogłam zwymiotowac. Zimno gorąco na przemian, cała mokra co chwilę. Do tego całą noc biegunka!
I tylko wodę popijałam, żeby się nie odwodnić.
Dzisiaj już puściło, jednak biegunka nadal mnie trzyma
Może to symptom zbliżającego sie porodu? Przy pierwszym porodzie tez miałam biegunkę2 dni przed. Organizm sie oczyszcza
Gosia-ale twoje dziewczynki duże
Blizniaki z reguły duzo mniejsze sa a twoje to jak regularne pojedyncze noworodki już:-)Super!!!
Dziewczynyi, które miały usg( wybaczcie ale nie pamietam które dokładnie)=gratulacje zdrowych i okazałych dzidziolków!!! Nie ma to jak dobre wieści;-)
Poodkurzałam, ugotowałam kompot, zrobiłam placki nalesnikowe i padam na pysk
Czuuje sie jak koń po westernie. I jeszcze te prasowanie. ale to chyba jak odpocznę sobie...