kasia0305
Fanka BB :)
Hejka!
1. Kartę ruchów mam, tez tą z 10 ruchami od 9 rano. Hmm, ciąg ruchów, no mi gin nic o tym nie mowił i wlasnie mam tak czasem, ze do 9:30 juz jest 10 No to teraz nie wiem czy dobrze to robię.
2. Migren chyba nie mam.
Mam pytanko:
Jestem w ciązy tak jak wskazuje suwaczek, to jest wyliczenie z okresu, termin porodu 23 marzec. Juz na usg połówkowym wyszlo, ze dziecko jest duze i wymiarami, wagą wielkoscią wskazuje na 27 tydzien, jakos tak. No i teraz bylam na usg, w poniedzialek. Synus wazy 3 kg i wedlug wielkosci jestem juz w 37 tc, a termin mam na 21 lutego. No i nie wiem czy się martwic czy co. Gin spoko, nic go nie zestresowalo, nawet by mi o tym nie powiedzial, gdybym nie zapytala. Powiedzial, ze to i tak + - 23 dni. Moja siostra urodzila syna ponad 5 kg, ale sama w ciazy przytyla ponad 30, ja przytylam 11kg. Cukrzycy niby z wynikow glukozy nie mam. To czemu to dziecko takie duze? Juz mam stresa, ze hej, jesli chodzi o naturalny porod No chyba, ze wazyloby ponad 4 kg, a pierwszego syna mam z cc to wtedy moze zrobią cc. Czy moze byc cos nie tak z dzieckiem? Gin nic nie mowil, na tych wszystkich waznych usg bylo zawsze wsio oki. JUz się zastanawialam nad tym, ze moze ja wczesniej w ciaze zaszlam, ale w 12 tygodniu wymiary byly jak na 12 tydzien raczej, dopiero pozniej przyspieszyloCo myslicie? Ile wazą Was:-)ze dzieci na tym etapie ciązy?? Jakim terminem bardziej się sugerowac??
Ps. Bywałam u Was na początku, ale nie wyrabiałam z pisaniem więc tylko podczytuję od czasu do czasu.
Buziaki!
Nasza mała w 30tyg i 5 dniu ważyła 1750 ( średnia z 5 różnych metod pomiarów)
Jest o 5 dni większa względem OM ale to niewielka różnica