Molly_anna
Fanka BB :)
Przyłączam się do pytania. Nawet nie wiedziałam, że jakaś grupa zamknięta istnieje...co trzeba zrobić żeby należeć do zamkniętej grupy??? zależy mi bo chciała bym mieć zwami kontakt jak wybije godzina zero.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyłączam się do pytania. Nawet nie wiedziałam, że jakaś grupa zamknięta istnieje...co trzeba zrobić żeby należeć do zamkniętej grupy??? zależy mi bo chciała bym mieć zwami kontakt jak wybije godzina zero.
Mówisz ze chcesz poród na zwykłej porodówce a nie o podwyższonym standardzie i tyle. Mąż bedzie obecny bo potem wychodzisz po niego z IP z położna lub sam idzie na 3 pietro bo tam sa porody zwykle. Na parterze sa te sale o podwyzszonym standardzie za 500 zl.
no to niefajnie.. bo ja sie juz nakrecilam na ten szpital...
Hejka!
1. Kartę ruchów mam, tez tą z 10 ruchami od 9 rano. Hmm, ciąg ruchów, no mi gin nic o tym nie mowił i wlasnie mam tak czasem, ze do 9:30 juz jest 10 No to teraz nie wiem czy dobrze to robię.
2. Migren chyba nie mam.
Mam pytanko:
Jestem w ciązy tak jak wskazuje suwaczek, to jest wyliczenie z okresu, termin porodu 23 marzec. Juz na usg połówkowym wyszlo, ze dziecko jest duze i wymiarami, wagą wielkoscią wskazuje na 27 tydzien, jakos tak. No i teraz bylam na usg, w poniedzialek. Synus wazy 3 kg i wedlug wielkosci jestem juz w 37 tc, a termin mam na 21 lutego. No i nie wiem czy się martwic czy co. Gin spoko, nic go nie zestresowalo, nawet by mi o tym nie powiedzial, gdybym nie zapytala. Powiedzial, ze to i tak + - 23 dni. Moja siostra urodzila syna ponad 5 kg, ale sama w ciazy przytyla ponad 30, ja przytylam 11kg. Cukrzycy niby z wynikow glukozy nie mam. To czemu to dziecko takie duze? Juz mam stresa, ze hej, jesli chodzi o naturalny porod No chyba, ze wazyloby ponad 4 kg, a pierwszego syna mam z cc to wtedy moze zrobią cc. Czy moze byc cos nie tak z dzieckiem? Gin nic nie mowil, na tych wszystkich waznych usg bylo zawsze wsio oki. JUz się zastanawialam nad tym, ze moze ja wczesniej w ciaze zaszlam, ale w 12 tygodniu wymiary byly jak na 12 tydzien raczej, dopiero pozniej przyspieszyloCo myslicie? Ile wazą Wasze dzieci na tym etapie ciązy?? Jakim terminem bardziej się sugerowac??
Ps. Bywałam u Was na początku, ale nie wyrabiałam z pisaniem więc tylko podczytuję od czasu do czasu.
Buziaki!
Nie chciałam Cię zniechęcać, zresztą sama też nie podjęłam decyzji. Chodzi o to , że ogólnie nie lubię szpitali i jak zobaczyłam te łóżka- na szczęście bez pacjentek na korytarzu to jakoś tak mnie zmroziło. Nie oglądałam tych " lepszych sal". Myślę, że szpital jak większość ale takie wrażenie, że taki jak 20 lat temu. Ale absolutnie i siebie nie chcę nakręcać bo ostatecznie mogę tam trafić jak nie będzie miejsca tam gdzie bym chciała:-(
Dla mnie to trudny wybór co do szpitala:-(
Wiecie co? Właśnie zauważyłam, ze mój pierwszy suwaczek już jest w 9 kwiatku!!!!!
Wiecie co? Właśnie zauważyłam, ze mój pierwszy suwaczek już jest w 9 kwiatku!!!!!