reklama
No moj dzidzior tez duzo slabiej sie rusza.A jedyne slabsze ruchy czuje tylko gdy jade autem z G i w kosciele.A tak tylko takie glaskanie.A gdy ostatnio powiedzialam o tym lekarzowi to powiedzial ze to normalne i ze dzidzia teraz wiecej odpoczywa przed porodem
hehehe mój też w kościele się rusza za każdym razem jak organy grają a i w samochodzie czy autobusie tak samo, ale to raczej są wtedy takie nerwowe ruchy, bo nieźle buja i trzęsie na naszych drogach
No trochę mnie uspokoiłyście, chociaż niby wiem, że dzidzia już tak nie będzie się bardzo ruszać jak wcześniej, ale pewnie dlatego, że taka zmiana to mnie to troszkę zaniepokoiło.. Muszę się przyzwyczaić do tego, ze niuniek spokojniejszy;-)
witam, niewyspana jestem
wiało jak cholera, normalnie wstaliśmy rano a w kuchni ziąb
całą noc się przewracałam, bo - nie wiem czy to normalne - drętwiały mi ręce, rąbało w krzyżu i jeszcze bolało mnie w pachwinach
ale za to M był milusi, przytulał i masował krzyż
w ogóle od 3 dni oprócz rąk drętwieją mi też okolice dołu krzyża - czy tak ma być
widzę, że nie jestem sama z 4 piętrem
ja tam zamierzam stelaż wózka mieć w bagażniku samochodu, a z góry znosić będę tylko gondolę
wiało jak cholera, normalnie wstaliśmy rano a w kuchni ziąb
całą noc się przewracałam, bo - nie wiem czy to normalne - drętwiały mi ręce, rąbało w krzyżu i jeszcze bolało mnie w pachwinach
ale za to M był milusi, przytulał i masował krzyż
w ogóle od 3 dni oprócz rąk drętwieją mi też okolice dołu krzyża - czy tak ma być
widzę, że nie jestem sama z 4 piętrem
ja tam zamierzam stelaż wózka mieć w bagażniku samochodu, a z góry znosić będę tylko gondolę
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja czuje takie rozciąganie właśnie . Jak nieraz mały sobie nóżki prostuje, to mam wrażenie, że mi brzuch pęknie . Poza tym często ma czkawkę - wczoraj 3 razy, w tym raz jak leżałam pod KTG. Ale to był hałas
Witam porannie i pośniadaniowo! Ale nasypało ale tak cięło, że aż nie wiedzę swojego termometru wieje jak szalone, ledwo do przedszkola zaszliśmy.
A ja lubie zapach z Bubchen... szczegolnie tego płynu BabyBad.
Kurcze jem jak słoń... i już HOP 2kg więcej... :-(
A ja lubie zapach z Bubchen... szczegolnie tego płynu BabyBad.
Kurcze jem jak słoń... i już HOP 2kg więcej... :-(
też tak wspominam szpital... zamiast wypocząć to cholera się męczyłam, łóżko skrzypiało i co 2h chodzili tętno sprawdzać....nawet nocą.... nieraz to już przez sen koszulkę z brzucha ściagałam i mi na śpiąco badałaJa dostaje do bani w tym szpitalu.... Za chwilkę idę spać. O 24:00 przyjdą odsłuchac tentno, o 2:00 mam tabletki, o 3:00 odsłuchanie tentna, o 6:00 tabletki i KTG, o 7:30 śniadanie, o 9:00 obchód..... I JAK TU SPAĆ??
u mnie nie ma ich w rossmanie. Ale mam taki duży sklep dziedzięcy KAJA i tam są.... może w tych dzieciaczkowych sklepach poszuklajcie. Są fajne te kosmetyki bo na naturalnych składnikach. Aaaai kupujcie "Baby" a nie "Kinder" bo ja tak Olka urzadziłam szamponem i wyłysiał wyglądał jak ten wokalista z "the prodigy" - łysy na środku a po bokach mu włosy do góry sterczałyOne chyba w rossmanie są dostępne prawda??? Nigdzie indziej ich nie widziałam i są chyba troszkę droższe niż nivea czy jonshon??
neska11
Igi 04' Błażej 10'
u mnie nie ma ich w rossmanie. Ale mam taki duży sklep dziedzięcy KAJA i tam są.... może w tych dzieciaczkowych sklepach poszuklajcie. Są fajne te kosmetyki bo na naturalnych składnikach. Aaaai kupujcie "Baby" a nie "Kinder" bo ja tak Olka urzadziłam szamponem i wyłysiał wyglądał jak ten wokalista z "the prodigy" - łysy na środku a po bokach mu włosy do góry sterczały
Hahaha może tak miało być skąd wiesz
Ale dobrze wiedzieć zapamiętać baby nie kinder!!
reklama