Wiecie co tak siedze i mysle o tym co mowila gin:/ ze niby mala moze byc juz za 3 tgna swiecie to byloby kolo 14 .02 i co miesiac roznicy mialby byc :/ bo termin jest na 14 ale .03 ???zwariowac idzie jasne oni tez nie moga dokladnie powiedziec kiedy to wszystko jest takie mniej wiecej ale ta roznica tych 4 tg jest za duza na pomylke .A wczesniej zajsc w ciaze nie moglam to wiem na bankWszystkie piszecie ze ta moja niunia jakas duza i juz mam strachulca :/ W ciagu ostatnich 3 tgprzytylam tylko nie cale 2 kg za to mala teraz nadrabia
gin przy badaniu ginekologicznym powiedziala ze wszystko jest jak byc powinno i ze wszystko zamkniete jaka szyjka nie wiem nie bylo usg ale co mi nie daje spokoju to to ze powiedziala ze glowka jest juz na maxa nisko i ze onajuz ja dotyka i jak chce moze ja posunac troszke spowrotem a to jest jeden zeznakow ze porod juz nie daleko .Skoro mowi sie ze 37-38 tc jest ok to mi obojetnie moge rodzic na Walentynki
oby mala byla zdrowa .[/QUOTE
spokojnie mała wyjdzie kiedy będzie chciała
mój Mati już jak długo siedzi w kanale 2 razy go wypychali już a on wraca uparciuch
jak szyjka się trzyma to najważniejsze![]()
reklama
lekarze tez tylko ludzie i kazdy gada co innego mala bedzie wtedy kiedy ona bedzie chciala i koniec
a teraz tak zimno zaoknemto mowie jej zeby jeszcze troszke tam pobyla
jeszcze nie mam grubego kocyka to niech siedzi gdzie cieplo
Pospalam i niby mi lepiej,M poszedl do miasta ja nie mam sily chodzic dlatego siedze w domku w cieplym
pije ciepla herbatke i jest git .nic nie robie
o M juz wrocil i teraz posle go na zakupy bo jesc mi sie chce .NiE robilam obiadu bo mam lenia a powoli zaczyna w brzuchu burczec co by tu wymyslic
KOZA co to za ankieta i gdzie jest ?

moniSkaBe tez mam ciemne meble, do tego czarne kono domowe i ciemne krzesła, cholery dostaej jak to wycieram, a po paru godzinach znów jest kurz, też używam pronto no ale to tylko odświerza, ja mam truskawki mrożone, a teraz własnie się zastanawiam, a coo jeśli chciąłbym je zjeść, odmrozić i co , obgotować, zalać wrzątkiem? Jak myslicie
Nie powinno się ich gotować ani zalewać wrzątkiem, bo tracą swoje cenne składniki i witaminy. Powinno się zasypać cukrem, bo utrudnia dostęp powietrza i poczekać aż rozmarzną

neska11
Igi 04' Błażej 10'
Hej:-)
Ja po wizycie, mały waży ok.2100,nie przekręcił się więc pupa na dole nadal a główka u góry, jest jeszcze szansa, że się przekręci ale każdego dnia coraz mniejsza.
A tak poza tym wszystko gra:-)
W na przełomie luty/marzec do anestezjologa na wizytę mam iść,obgadać znieczulenie. I tego boję się najbardziej, chyba wolę zneczulenie ogólne tak jak przy pierwszej cesarce, lekarz mówił, że nawet mi sie nie dziwi bo on też by wolał nie słyszeć tych wszystkich dzwięków i innych atrakcji

Ale 95% znieczuleń w tym szpitalu to zewnątrzoponowe
No zobaczymy 
Dostałam listę co mi potrzebne do szpiatala i mogę się już przygotować.
Ja po wizycie, mały waży ok.2100,nie przekręcił się więc pupa na dole nadal a główka u góry, jest jeszcze szansa, że się przekręci ale każdego dnia coraz mniejsza.
A tak poza tym wszystko gra:-)
W na przełomie luty/marzec do anestezjologa na wizytę mam iść,obgadać znieczulenie. I tego boję się najbardziej, chyba wolę zneczulenie ogólne tak jak przy pierwszej cesarce, lekarz mówił, że nawet mi sie nie dziwi bo on też by wolał nie słyszeć tych wszystkich dzwięków i innych atrakcji

Ale 95% znieczuleń w tym szpitalu to zewnątrzoponowe

Dostałam listę co mi potrzebne do szpiatala i mogę się już przygotować.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Jejku na mozg mi sie rzucilo, gotowalam ruskie i chcialam je odcedzic do... talerza

Zaraz jade po M do pracy.
Aaaa i jeszcze sobie przypomnialam, ze hemoglobina mi wyszla 12,7 wiec podobno super :-)
Ale ja biore witaminy od samego poczatku ciazy, najpierw feminatal n, a teraz feminatal DHA i do tego dolaczylam magnez z wapniem.
Odzywiam sie zdrowo, ale wychodze z zalozenia, ze jak czegos zabraknie, to dostarcze to przynajmniej w tabletkach.
Podczas karmienia tez zamierzam nadal brac witaminy.
Paznokcie mi sie od zawsze rozdwajaly, a teraz sa piekne :-) Na cere tez nie narzekam.
Odwiedzilam ta znajoma dzis w szpitalu i bedzie miec cesarke 1 lutego. Dziewczynki waza 1500 i 1800. Beda przez pierwszy miesiac w inkubatorze.
Ja 8 lutego mam znowu wizyte, wiec moze je zobacze

Zreszta jak byly wypelniane, to bardziej, zeby mi pasowaly pod wykresy, ktore mialam wczesniej

Koza - wypelnilam ;-)
Rybka ciesze sie, ze u Was w miare dobrze
Jejjjjjj jak mi Al gmyra przy prawym jajniku, booooooooli

Aaaa i jeszcze sobie przypomnialam, ze hemoglobina mi wyszla 12,7 wiec podobno super :-)
Ale ja biore witaminy od samego poczatku ciazy, najpierw feminatal n, a teraz feminatal DHA i do tego dolaczylam magnez z wapniem.
Odzywiam sie zdrowo, ale wychodze z zalozenia, ze jak czegos zabraknie, to dostarcze to przynajmniej w tabletkach.
Paznokcie mi sie od zawsze rozdwajaly, a teraz sa piekne :-) Na cere tez nie narzekam.
Odwiedzilam ta znajoma dzis w szpitalu i bedzie miec cesarke 1 lutego. Dziewczynki waza 1500 i 1800. Beda przez pierwszy miesiac w inkubatorze.

Tak jak dziewczyny pisza 2-3tyg. Wspolczuje latania ze szmata. Ale te majtki to faktycznie super sprawa, nawet nie wiedzialam, ze jest cos takiego, bo naszej suni juz z nami nie ma jakis czas:-(Kurcze moja bokserka Suzi wczoraj stała sie kobieta ;-) i cholera latam caly c\as ze szmatą i scieram czerwone kropki z podłogiehhh..wie ktoras ile trwa cieczka u suczek??
Wow! Bardzo sie ciesze z dobrych wiadomoci :-)hejmy juz po wizycie i szczesliwi
Mala rosnie i ma juz + - 2500-2700 gram i jest bardzo nisko w kanale i przy badaniu gin mowi ze jeszcze 3 tg i Marcysia moze byc na swiecie
to bedzie okolo 37-38 tc .Gin wziela wszystkie pomiary i to ze mala naprawde juz bardzo nisko glowka w dol i takie cos oznacza ze szykuje sie do porodu .Serduszko pieknie bije
W moczu nie mam nic zadnych bakteri i bialka
A cytologia sie nie pogorszyla i moge rodzic normalnie
)A teraz ide lulu bo nie daje rady
)
Ja tam swoje ankiety pomnozylam chyba razy 10Koza, że tak zapytam po cichu - a tych wyników nie można pomnożyć przez 2? A może Ty taka sumienna jesteś? Bo ja już kilka tych prac przeżyłam, swoich, nieswoich i tak się zastanawiam czy ak do końca skrupulatnie to musisz wszystko mieć![]()

Zreszta jak byly wypelniane, to bardziej, zeby mi pasowaly pod wykresy, ktore mialam wczesniej

Koza - wypelnilam ;-)

Jejjjjjj jak mi Al gmyra przy prawym jajniku, booooooooli

No wiesz, zgodnie z zasadami badan marketingowych nie powinna miec wiecej niz kilkanascie pytanaha -ankieta wypelniona
krotka dosyc... ja do pracy magisterskiej mialam bardzo dluga - pisalam o wplywie reklam na pragnienia dzieci 9-letnich - dzieci wypelnialy ankiety (trzecioklasisci) i osobno tez osoby dorosle (nauczyeciele)

kamikaa ankieta tutaj jesli masz ochote
Profesjonalna ankieta on-line jakiej potrzebujesz!
no i teraz mam ochote na te truskawki

reklama
alex___
Fanka BB :)
Tabasia, ratujesz mój honor, bo już myślałam, że tylko ja u taka "pomysłowa" z tymi ankietamiJejku na mozg mi sie rzucilo, gotowalam ruskie i chcialam je odcedzic do... talerza![]()
Tak jak dziewczyny pisza 2-3tyg. Wspolczuje latania ze szmata. Ale te majtki to faktycznie super sprawa, nawet nie wiedzialam, ze jest cos takiego, bo naszej suni juz z nami nie ma jakis czas:-(
Wow! Bardzo sie ciesze z dobrych wiadomoci :-)
Ja tam swoje ankiety pomnozylam chyba razy 10
Koza - wypelnilam ;-)
Jejjjjjj jak mi Al gmyra przy prawym jajniku, booooooooli![]()