reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochane, spałam na chwilke po obiadku i teraz taka zaspana jestem.. Co do truskawek to nie bede nikogo wysylac do biedronki bo to wiecej chemii niż jedzenia hehe ;] Ale zaraz mame wyśle po jakiś serek waniliowy i jabłka bo mam smak :) tzn jabłko właśnie jem, ale ten serek..mmm.. :)

reklama
Hejka,wpadłam was trochę nadrobić bo od rana naskrobałyście tyle że "hej".Koza ankietę też wypełniłam.Ogólnie to mam jakiś ciężki dzień,i chyba zaraz pójdę w "kimono" może zajże jeszcze pózniej.Buzka

Najpierw zdam relacje z wizyty a potem nadrobię wasze wpisy.
Nie miałam dziś usg :dry:szkoda a więc szyjka ok nie wiem ile centymetrów ale zamknięta wody się nie sączą .Niestety mam złe wyniki krwi bardzo podwyższone CRP jutro powtórne badania krwi:no: i zobaczymy jak będzie, biorę już od dziś antybiotyk.Troszkę się martwię bo jak antybiotyki nie zacznę działać to czeka mnie szpital:baffled: No nic zobaczymy jutro.

Najpierw zdam relacje z wizyty a potem nadrobię wasze wpisy.
Nie miałam dziś usg :dry:szkoda a więc szyjka ok nie wiem ile centymetrów ale zamknięta wody się nie sączą .Niestety mam złe wyniki krwi bardzo podwyższone CRP jutro powtórne badania krwi:no: i zobaczymy jak będzie, biorę już od dziś antybiotyk.Troszkę się martwię bo jak antybiotyki nie zacznę działać to czeka mnie szpital:baffled: No nic zobaczymy jutro.

Ojej.. Będzie dobrze :):*

A u nas Kochane dziś kolęda była:tak:
Dlatego mnie od rana nie było:) Eh.. a zaraz zacznie się mój serial;) więc też z Wami nie posiedzę:( Ostatnio to mało mam czasu na BB:( Jak nie mgr to dziadki za ścianą, to tesciowa przyjdzie a dziś jeszcze ksiądz dołączył..:-(
kurnaaaa :wściekła/y:
zaraz zejde na zawal.

moj sasiad z pietra to stary chlajus. Niby ma ze 45 lat, mieszka z matka. I juz naprawde bardzooo dlugo nie wywijal. A widze teraz , ze zaczyna. Do swojej matki to jest butny jak cholera.
Dzisiaj rano odprowadzila go do domu straz miejska, teraz chyba sie wyspal, kac go lapie to szaleje. Slychac od nich jakies trzaskanie, walenie, jego darcie mordy. I trzaskanie drzwiami, a ja glupia za kazdym razem podskakuje do gory. :dry::dry:

moj Karol sie pewnie wkurzy jak wroci i on nadal tak bedzie szalał.

Myslicie, ze w takim wypadku wypada wezwac straz miejska albo policje, zeby go uspokoila?
bo sobie nie wyobrazam, zeby mi takie akcje robil jak dziecko bedzie spalo..:no:
Ja dziś dzwoniłam na 112 bo facet żonę bił na górze w bloku, ta płakała, dziecko płakało malutkie normalnie koszmar.. a tak niepozornie wygląda.. jakby 18 lat miał:wściekła/y:

na jaki temat piszesz? mam sporo materiałów dotyczących socjologii, pedagogiki, psychologii, więc jak coś - daj znać
Studiuję pedagogike pracy. Temat mam o wypaleniu zawodowym wychowawców świetlic na terenie mojego powiatu.;-)

Niby mowia, ze jak jest wszystko ok, to zeby nie brac witamin. Tez slyszalam o opinii, ze dzieci sie duze rodza po tabsach. Ale na ile w tym prawdy? Moj w 32tc mial od 1555-1965g (taka rozbieznosc z dwoch usg wykonywanych w odstepie 3 dni), wiec chyba nie az tak duzo, tym bardziej, ze nie wiadomo, ktora wage brac pod uwage.

witajcie brzuszki:-)
Siedzę na L4 w domu i nie mam dostępu do neta, także nie martwcie sie jak nie będę się odzywać przez kilka dni:blink: Niestety nie mam możliwości was nadrobić.:-(. Mąż własnie wrócił z pracy i muszę obiadek odgrzać. Może jutro jeszcze wpadne na chwilkę, będę u mamy i może uda mi się skorzystać z komputera:happy2:

Ooo, choć raz nie mam dużo nadrabiania :tak:

Właśnie wróciłam z ktg. Mam się oszczędzac i brać nospę 3-4 razy dziennie.
Bo mam już piękne skurcze i dostałąm odgórny nakaz wytrzymania jeszzcze chociaz 2 tygodni :-D

reklama
Ooo, choć raz nie mam dużo nadrabiania :tak:

Właśnie wróciłam z ktg. Mam się oszczędzac i brać nospę 3-4 razy dziennie.
Bo mam już piękne skurcze i dostałąm odgórny nakaz wytrzymania jeszzcze chociaz 2 tygodni :-D
:szok:piekne skurcze? :szok:
A czujesz je Mag czy tylko ktg pokazalo?
2 tygodnie brzmi hmmm... strasznie :confused: Ale Ty bedziesz miec cesarke prawda?
A imie juz wybraliscie? Bo nie wiem czy pisalas, czy ja przegapilam ;-)

Do góry