reklama
zapomniałam was zapytać, macie może dziwne kłucia tak jakby w spojeniu łonowym?
od rana mnie tak dziwnie kłuje,hmmm...
mag powiem Ci ze dzisiaj w nocy pierwszy raz miałam takie kłócia, w ogóle to dziwnie się w nocy czułam...brzuch jakoś twardzy, Mikołaj delikatniej kopał (za to teraz nadrabia

Witam dziewczyny.
Dokładnie tak samo pomyślałam.Ale mój mąż chciał mieć bliżnięta ale nie wyszło.
W sumie taka radość za jednym zamachem.
Powiedzcie mi masujecie krocze żeby nie pęknąć lub żeby nie nacinali???
jak taki masaż wygląda? ...mój J chciał się wczoraj sexować ale doszedł do wniosku że po kimś (czyt. ginekolog który mi tam grzebał) nie będzie

Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Witam w piątkowy poranek.Dostałam dzisiaj nakaz od M-leżeć.Wczoraj tak mnie dół brzucha bolał przy chodzeniu,że nie pozostał na to obojętny...i dobrze.Przecież jesteśmy już w 8 miesiącu i jest co raz trudniej,to niech mężowie o nas dbają.
Mój jest niewzruszony, śpi jak kamień a ja się dziwie jak tak można gdy się tak kręce i stękam![]()
musisz głośniej postękać

mój się budzi za każdym razem, jak wstaję siku i pyta czy wszystko ok

Tabasia
Podwojna marcowka :)
O kurczeja też padnieta po nocy. No i juz po wizycie u lekarza. Okazało sie ze ma zapalenie tchawicy i znowu antybiotyk - rovamycyna. Dopiero w sobotę skończyłam Duomox brać. Do tego babka powiedziała ze kiepsko z tym moim kaszlem i koniecznie za 5 dni do kontroli

Trzymaj sie kochana!
Ja nie masuje, bo mi sie nie chcePowiedzcie mi masujecie krocze żeby nie pęknąć lub żeby nie nacinali???

Ja tylko czekam, az ktorejs nocy moj mnie opierdzieli, ze sie tak wierceMój jest niewzruszony, śpi jak kamień a ja się dziwie jak tak można gdy się tak kręce i stękam![]()

Ale jak na razie nic nie mowi ;-)
Młoda mamuśka:)
Mój podobnie.Jak zwlekę się do ubikacji to pyta:"co jest?".Gorzej,że nie mogę nawet na moment położyć się na plecach bo M automatycznie mówi w półśnie;"obróć się na bok"...masakra jak tego pilnuje.musisz głośniej postękać
mój się budzi za każdym razem, jak wstaję siku i pyta czy wszystko ok![]()

musisz głośniej postękać
mój się budzi za każdym razem, jak wstaję siku i pyta czy wszystko ok![]()
mój też się budzi jak ja wstaję siku...ale to jego wina bo nie pozwala mi spać z kraja łóżka i musze przez niego się przetaczać wstająć...

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam 
Co do mężów, mój jakiś czas temu wyprowadził się do pokoju obok
Mówi, że ja i synek spać mu nie dajemy, zresztą z nim mi jest ciasno i ja się nie wysypiam, potrzebuję połowy łóżka, aby się przewrócić, drugą połowę ten największy w rodzinie, czyli Dawid, a dla tatusia miejsca brak 

Wczoraj z ciasta nic nie wyszło
Zrobiłam późny obiad, makaron z kurczakiem i brokułami w sosie serowym, pyszności, i już mi się nic nie chciało nic słodkiego
Jutro na ferie przyjeżdża mój 13 letni brat, także bardzo się cieszę
Zawsze coś pomoże przy Dawidku.
Miłego dnia życzę!
A czy dzisiaj nie miała mieć USG Agniesiak85?? Bidulka, która jeszcze płci nie zna
Co do mężów, mój jakiś czas temu wyprowadził się do pokoju obok

Wczoraj z ciasta nic nie wyszło

Jutro na ferie przyjeżdża mój 13 letni brat, także bardzo się cieszę
Miłego dnia życzę!
A czy dzisiaj nie miała mieć USG Agniesiak85?? Bidulka, która jeszcze płci nie zna

mloda mamuśka słuchaj męża i odpoczywaj
mrozik - jejku współczuję, kolejny antybiotyk - jedz dużo jogurtów na florę bakteryjną
ccaroline - ja to bym bez M się nie wyspała, przewalam się po nim, ale muszę czuć, że jest obok i przytulic się;-)
mcgosia - dziwne te ukłucia, tak jakby mnie kopał pod pęcherzem? w szyjkę? nie potrafię umiejscowić

mrozik - jejku współczuję, kolejny antybiotyk - jedz dużo jogurtów na florę bakteryjną

ccaroline - ja to bym bez M się nie wyspała, przewalam się po nim, ale muszę czuć, że jest obok i przytulic się;-)
mcgosia - dziwne te ukłucia, tak jakby mnie kopał pod pęcherzem? w szyjkę? nie potrafię umiejscowić
reklama
aasica
MCgosia należy wprowadzić kciuk do pochwy i masowaś lekkko uciskając ścianki pochwy i przesuwać rytmicznie wg wskazówek zegara od 3 do 9.
Oczywiście najpierw dać na palec olejek.
Oczywiście najpierw dać na palec olejek.