reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
zapomniałam was zapytać, macie może dziwne kłucia tak jakby w spojeniu łonowym?

od rana mnie tak dziwnie kłuje,hmmm...

mag powiem Ci ze dzisiaj w nocy pierwszy raz miałam takie kłócia, w ogóle to dziwnie się w nocy czułam...brzuch jakoś twardzy, Mikołaj delikatniej kopał (za to teraz nadrabia :-D)

Witam dziewczyny.

Dokładnie tak samo pomyślałam.Ale mój mąż chciał mieć bliżnięta ale nie wyszło.

W sumie taka radość za jednym zamachem:-p.

Powiedzcie mi masujecie krocze żeby nie pęknąć lub żeby nie nacinali???

jak taki masaż wygląda? ...mój J chciał się wczoraj sexować ale doszedł do wniosku że po kimś (czyt. ginekolog który mi tam grzebał) nie będzie :-D:-D:-D Tak więc pomasować bym się mogła. :-p

Witam w piątkowy poranek.Dostałam dzisiaj nakaz od M-leżeć.Wczoraj tak mnie dół brzucha bolał przy chodzeniu,że nie pozostał na to obojętny...i dobrze.Przecież jesteśmy już w 8 miesiącu i jest co raz trudniej,to niech mężowie o nas dbają.

ja też padnieta po nocy. No i juz po wizycie u lekarza. Okazało sie ze ma zapalenie tchawicy i znowu antybiotyk - rovamycyna. Dopiero w sobotę skończyłam Duomox brać. Do tego babka powiedziała ze kiepsko z tym moim kaszlem i koniecznie za 5 dni do kontroli
O kurcze :baffled: Niewesolo!
Trzymaj sie kochana!

Powiedzcie mi masujecie krocze żeby nie pęknąć lub żeby nie nacinali???
Ja nie masuje, bo mi sie nie chce :zawstydzona/y: Len!

Mój jest niewzruszony, śpi jak kamień a ja się dziwie jak tak można gdy się tak kręce i stękam :confused::confused:
Ja tylko czekam, az ktorejs nocy moj mnie opierdzieli, ze sie tak wierce :-D:-D:-D
Ale jak na razie nic nie mowi ;-)

musisz głośniej postękać:-D:-D:-D:-D:-D

mój się budzi za każdym razem, jak wstaję siku i pyta czy wszystko ok:-D

mój też się budzi jak ja wstaję siku...ale to jego wina bo nie pozwala mi spać z kraja łóżka i musze przez niego się przetaczać wstająć...:-D...wtedy zawsze głupio pyta "gdzie idziesz?" i zaraz się śmieje bo oczywiste jest że siusiuuuuu :-D

Witam :)

Co do mężów, mój jakiś czas temu wyprowadził się do pokoju obok :D Mówi, że ja i synek spać mu nie dajemy, zresztą z nim mi jest ciasno i ja się nie wysypiam, potrzebuję połowy łóżka, aby się przewrócić, drugą połowę ten największy w rodzinie, czyli Dawid, a dla tatusia miejsca brak :-p:-D

Wczoraj z ciasta nic nie wyszło :p Zrobiłam późny obiad, makaron z kurczakiem i brokułami w sosie serowym, pyszności, i już mi się nic nie chciało nic słodkiego :-p

Jutro na ferie przyjeżdża mój 13 letni brat, także bardzo się cieszę :) Zawsze coś pomoże przy Dawidku.

Miłego dnia życzę!

A czy dzisiaj nie miała mieć USG Agniesiak85?? Bidulka, która jeszcze płci nie zna :-p

mloda mamuśka słuchaj męża i odpoczywaj:-D

mrozik - jejku współczuję, kolejny antybiotyk - jedz dużo jogurtów na florę bakteryjną:tak:

ccaroline - ja to bym bez M się nie wyspała, przewalam się po nim, ale muszę czuć, że jest obok i przytulic się;-)

mcgosia - dziwne te ukłucia, tak jakby mnie kopał pod pęcherzem? w szyjkę? nie potrafię umiejscowić

reklama
MCgosia należy wprowadzić kciuk do pochwy i masowaś lekkko uciskając ścianki pochwy i przesuwać rytmicznie wg wskazówek zegara od 3 do 9.

Oczywiście najpierw dać na palec olejek.

Do góry