reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Siemaneczko dziewczynki,

Noc miałam super !!!!!juz nie pamiętam kiedy tak długo spałam, od 9-6.20:szok::-)
hehe z tym kopciuszkiem to dobre:-):-)uśmialiśmy sie z M
Przed 10 wychodzę do galerii, więc pewnie zajrzę popołudniu...
3majcie się kochane
młoda mamusia, nadia, izulka- bądzcie dzielne, 3mam kciuki:tak:

reklama
O jakie pustki dzisiaj:confused::confused:

Ja się dziś dość wyspałam, my z Igorkiem już po śniadanku teraz jakiś deserek trzeba wsysnąć :-)

Będę robiła pranie dla maleństwa i wogóle mam zamiar poprzestawiać i poprzenosić rzeczy w szafkach, żeby zrobić miejsce na ubranka kocyki i takie tam.

Czy Was też otaczają wokoło ciężarne???
2010 rok to będzie chyba jakiś wyż demograficzny, wciąż się dowiaduje, że a to znajoma w ciąży a to kuzynka:-):-)

hej kochane, mój Mały nie dał mi spać

brzuch mi sie napinał, waliło w krzyżu, wstawałam siku...ech...ciąża:-):-):-)
do tego jeszcze przeziębienie - i znowu sok z malinami, cytryna, czosnek, miód - już nimi haftam:sorry2:

no poranna niespodzianka - brak prądu i wody:szok::szok::szok:
na szczęście przed chwilą wróciły,hehheeh;-)

narobiłyście mi smak ana lecha free:dry::dry::dry:

w planie na dziś - pieczenie ciasta - chyba zebrę zrobię, bo mi się zachciało

buziaczki i trzymajcie się cieplutko

Hej dziewczynki:-D U mnie nocka do bani:wściekła/y:spałam może z półtorej godziny sumując:wściekła/y: ( ta zgaga mnie wykończy)a z rana musiałam sie zerwać bo rodzinka wpadnie o 10.00:baffled: normalnie oczy same mi się zamykają.Na 15 mam gina to wybłagam go rzeby mi coś mocniejszego przepisał na tą zgage bo nie wyrobię do porodu:szok::baffled:ciekawa jestem jak tam moja szyjka...:cool2: i ile znowu przytyłam:cool2:

O jakie pustki dzisiaj:confused::confused:

Ja się dziś dość wyspałam, my z Igorkiem już po śniadanku teraz jakiś deserek trzeba wsysnąć :-)

Będę robiła pranie dla maleństwa i wogóle mam zamiar poprzestawiać i poprzenosić rzeczy w szafkach, żeby zrobić miejsce na ubranka kocyki i takie tam.

Czy Was też otaczają wokoło ciężarne???
2010 rok to będzie chyba jakiś wyż demograficzny, wciąż się dowiaduje, że a to znajoma w ciąży a to kuzynka:-):-)

U mnie to samo a najwięcej w rodzinie, na te chwilę w ciazy jestem ja ,siostra cioteczna i bratowa:szok: byłoby nas 4 gdyby nie to druga bratowa rodziła 3 miesiące temu:tak: także jedna po drugiej,ale ja sie bardzo cieszę bo jak sie wszystkie zjedziemy do babci na wakacje to normalnie przedszkole bedzie ( biorąc pod uwagę że już mamy w najblizszej rodzinie 5 dzieciaczków-w podobnym wieku):-D

Czesc Laseczki :-)
Moj M zaspal do pracy dzisiaj :-D no i juz usnac nie moge z powrotem.
Nocka dobra, ale wstawanie na siku co godzine, pozniej co 2 :sorry2:
Wszystko wrocilo do normy, nie mam zadnych plamien :-)
Mlody sobie teraz czkawkuje, ja po sniadanku i tak sobie siedze. Moze pozniej sie zdrzemne, bo wieczorem kilka filmow chcialabym obejrzec...
Wlasnie ogladam TVN24 i doniesienia o trzesieniu ziemi :szok:
Ja raz przezylam w Manchesterze jak mieszkalam, ale nie bylo bardzo silne.
No i widze, ze w PL dalej zimowo...

Dziewczyny macie cos takiego, ze jak siedzicie, albo lezycie, to robi sie Wam duszno i tchu nie mozecie zlapac? Taka "zadyszka"? Niby cisnienie mam w normie, ale tak mi jakos dziwnie :dry:

A ja ostatnio nie moge "znalezc" pozycji do czytania. Kazda mnie meczy, zwlaszcza, ze musze lezec...:-(
Dziekuje!!! Tobie rowniez!!! Kolorowych snow!!!!
Effaa bidulko Ty tez musisz lezec???
Jak sie czujesz?
Wierszyk swietny :-D

Tabasia ja się zdyszałam ostatnio przy czytaniu na dobranoc Igorkowi,po prostu siedziałam i czytałam :szok:to chyba już przesada:dry::dry:

Mam takie zadyszki jak leze na plecach, mowilam lekarzowi, to najgorsza pozycja, wtedy nasjlepiej polozyc sie na prawym boku, mi to zawsze pomaga :tak:

reklama
Do góry