reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

karalajna dziękuje:-D Wogóle wszystkim dziewczynkom dziękuje za wsparcie. Bardzo to pomaga jakoś tak lepiej się czuje.
Dzisiaj już jest lepiej psychicznie choć nie różowo:szok:
Dam radę i tyle innego wyjścia nie mam... Dostałam dodatkowe leki więc będzie dobrze:-)

reklama
karalajna dziękuje:-D Wogóle wszystkim dziewczynkom dziękuje za wsparcie. Bardzo to pomaga jakoś tak lepiej się czuje.
Dzisiaj już jest lepiej psychicznie choć nie różowo:szok:
Dam radę i tyle innego wyjścia nie mam... Dostałam dodatkowe leki więc będzie dobrze:-)

:-):-):-)

ale ale cos dzisiaj czuje przyplyw energii , chyba cisnienie jakies dzisiaj lepsze, biore sie za sprzatanie ;-)

Na początku też się wkurzałam, że sobie poszedł :-p nie miałam do kogo się przytulić :-D Ale teraz tak mi wygodniej jest, czasem przyjdzie do nas do łóżka, to strasznie ciasno się robi :-)
Ja powiem szczerze,że wolałabym aby mój mąż też się wyprowadził z łóżka bo tak mi jakoś ciasno:cool2: Tylko,że my wynajmujemy narazie pokój więc nie ma nawet możliwości iść do innego pokoju:confused:no chyba,że na podłogę;-)

Witajcie piatkowo :)u nas nocka ok jak zwylke pary razy kibelek ale jakos zawsze udaje mi sie szybko zasnac :)Bol plecow i bokow juz sie przyzwyczailam co mi innego pozostalo :-DWczoraj lezelismy z M na sofie i ogladalismy tv i M trzymal reka na brzuszku i mala tak dawala czadu ze szok ,wiercila sie pchala tam gdzie on mial dlon :) az wkoncu M pyta "to ona tak caly czas " :-D no caly czas nie bo spi ale dosc czesto :-)Az w koncu dla jaj M mowi do malej "uspokoj sie malutka dziewczynko":-D tak to fajnie smiesznie powiedzial ale i tak ic nie dalo kopala jak szalona :)Nad ranem tez przytulilam sie w M strone i brzuch dotykal o jego reka i na dziendobry dostal pare szturchniec i mowi " to ona znowu nie spi "":-D

Hej kochane :)

Prawie nie przespana nocka za mną.. Śniły mi się koszmary, ciągle się budziłam i później długo nie mogłam zasnąć.. ;/ Do tego brzuch się spinał.. :( Mam nadzieje że u Was ok. Buziam ;*

Ostatnimy czasy mam wrazenie ze mala jest naprawde duzo aktywna i chyba w nocy gdy ja mocno spie to ona tez bo wtedy nic nie czuje no i nie raz jak sie zdrzemne popoludniu toona tez drzemie ale jak tylko ja wstaje ona tez wstaje :-D Wszystkie piszecie o tych krotkich szyjkach az zaczynam sie obawiac bo moja byla kontrolowana jakos w listopadzie i potem nic :( i teraz mam stresa czy wszystko ok i e wtorek sama sie przypomne i powiem gin zeby popatrzyla tak dla spokoju :)W niedziele M bedzie mnie golil maszynka elektryczna taka do scinania wlosow zostawi taki meszek ale lepsze to niz krzaki:-DZobaczymy co z tego wyjdie ,sama nie dam rady a meczyc sie nie bede .

Witajcie piatkowo :)u nas nocka ok jak zwylke pary razy kibelek ale jakos zawsze udaje mi sie szybko zasnac :)Bol plecow i bokow juz sie przyzwyczailam co mi innego pozostalo :-DWczoraj lezelismy z M na sofie i ogladalismy tv i M trzymal reka na brzuszku i mala tak dawala czadu ze szok ,wiercila sie pchala tam gdzie on mial dlon :) az wkoncu M pyta "to ona tak caly czas " :-D no caly czas nie bo spi ale dosc czesto :-)Az w koncu dla jaj M mowi do malej "uspokoj sie malutka dziewczynko":-D tak to fajnie smiesznie powiedzial ale i tak ic nie dalo kopala jak szalona :)Nad ranem tez przytulilam sie w M strone i brzuch dotykal o jego reka i na dziendobry dostal pare szturchniec i mowi " to ona znowu nie spi "":-D
No i już widać,że córeczka tatusia rośnie...jak ojciec w pobliżu to szaleje;-)

Mississ cos dawno nie zagladala ,miala ostatnio testowac chyba ?Ja powoli ogarne chate ,potem jakis obiad wykombinuje i M idzie na 16 do pracy a ja jesli mnie sily nie opuszcza przejde sie do miasta do dziewczyn do skepu tak pogadac i popatrze za jakims grubszym kocykiem dla malej bo mam 2 ale cienkie :) przed swietami byly takie fajne cremowe i mialam kupic ale myslalam ze przecenia i kupie po swietach a tu dupa wszystko wykupili a mi by tak do wozka pasowal .Tak samojak z czapka byla swietna czapka i mialam sobie kupic ale pomyslalam ze powiem M zeby mi pod choinke kupil on poszedl na 2 dzien i czapek juz nie bylo .Do dzisiaj zaluje no ale coz sama sobie winna .

reklama
Do góry