reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Heja:tak: a ja z nudów i dobijającej zgagi wypucowałam całe mieszkanko,teraz zapaliłam sobie świeczki zapachowe i czekając na meża relaksuje się przed kompem:-D Izulka ja na twoim miejscu bym się nie zastanawiała i na wszelki wypadek bym pojechała na IP...może to nie to ale lepiej dmuchać na zimne:tak: Koza a ja się tobie wcale nie dziwię (apropo ubioru) ja tez nie lubię wyglądać jakbym z odpustu wróciła:-D a kolory typu róż...w jakim by odcieniu nie był zdecydowanie do mnie nie pasuję:baffled:

reklama
Daria-masz rację...
Moni-ja to już miałam w planach po prostu walnąć na marcówki focha:-D
Trochę głupio można się poczuć jak piszesz a nikt nawet nie odpisze bo akurat ważniejsze tematy są poruszane..np.o hemoroidach:tak:hehe...
Z drugiej strony może i moja wina bo nie wdaję się w dyskusje na każdy temat.Tylko czasem myślę,że lepiej nie pisać jak miałabym pisać pierdoły...:dry:

Wiesz, ja zgadzam się w 100% i też czasem tak się czuję, ale nie ma sensu powtarzać czegoś 50 raz, potem tylko posty nabijamy.:tak::tak:

Wielkie dzięki myszka :-):-):-):-):-):-)

Nie ma sprawy:-)

Daria-masz rację...
Moni-ja to już miałam w planach po prostu walnąć na marcówki focha:-D
Trochę głupio można się poczuć jak piszesz a nikt nawet nie odpisze bo akurat ważniejsze tematy są poruszane..np.o hemoroidach:tak:hehe...
Z drugiej strony może i moja wina bo nie wdaję się w dyskusje na każdy temat.Tylko czasem myślę,że lepiej nie pisać jak miałabym pisać pierdoły...:dry:

młoda_mamuska chciałam Cię poinformować że właśnie o Tobie ostatnio myslałam...i zastanawiałam się czemu Cię niema...no ale na szczęście moja ulubiona saga Cie wciągneła,więc jest ok...dobrze że cię odzyskałyśmy i głowa do góry,i proszę mi się tu nie fochać:cool2::tak::-D

Hej Kochane,
Dziekuje za mile slowa :happy2:
Wypisalismy sie dzisiaj na wlasne zadanie.
Postaram sie jutro skrobnac cos wiecej, teraz musze odpoczac i sie wyspac, bo prawie oka nie zmruzylam z rodzacymi kobietami na sali :-(

to ja spadam już stąd...jak czytam o tych waszych dolegliwościach to boję się ze zaraz u mnie coś będzie :sorry2:

ide do wanny i powalczę z maszynką do golenia bo jutro gin :no:

Dobranoc :-D

reklama
Hej Kochane,
Dziekuje za mile slowa :happy2:
Wypisalismy sie dzisiaj na wlasne zadanie.
Postaram sie jutro skrobnac cos wiecej, teraz musze odpoczac i sie wyspac, bo prawie oka nie zmruzylam z rodzacymi kobietami na sali :-(

Całe szczęście, że wszystko w porządku. Ale jak można polożyć ciężarną z rodzącymi:wściekła/y::shocked2: U nas na ginegologii tylko takie z przenoszoną ciążą i z oksytocyną kładli.:nerd:

Do góry