reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam kochane :)

Od 17:45 miewam skurcze.. lżejsze, mocniejsze, krótsze i dłuższe.. heh. Cały czas za ten czas boli mnie podbrzusze i kręgosłup (okolice lędźwi).. Do tego doszło spojenie łonowe ;/ Kurcze dziewczyny, czy ja rodze??

Od 17:45 miewam skurcze.. lżejsze, mocniejsze, krótsze i dłuższe.. heh. Cały czas za ten czas boli mnie podbrzusze i kręgosłup (okolice lędźwi).. Do tego doszło spojenie łonowe ;/ Kurcze dziewczyny, czy ja rodze??
ups...jedź do szpitala na wszelki wypadek..może to nie poród tylko skurcze początkowe ale nie ryzykuj skoro się niepokoisz!!!

Popatrz, w jakich ostępach czasu są te skurcze, jeśli rzadziej niż co pół godziny, to połóż się na boku, weź 2 magnezy, 2 nospy i powinny przejść. W przeciwnym wypadku jedź na Izbę Przyjęć.

Dobry wieczorek.Tyle naskrobałyscie,ze nie nadrobie wszystko.Dzisiaj dopiero wróciłam od rodziców,nie ma to jak u mamy,chodziłysmy do szpitala do siostry.Ma ślicznego synka szybko jej sie udało.Jak dobrze to jutro wychodzą.Ja ogólnie dobrze sie czuje synus sie rozpycha.Tylko to spojenie mnie boli i krzyże ale to normalne na tym etapie ciązy.Jutro bede z Wami caluski dzien,a teraz juz zmykam na Barwy szczescia,a pózniej bede rozmawiac z mezuskiem na skype.Buziaki i dobrej nocki;-)

Młoda mamuśka:) mówisz że nikt nie zauważył Twojej obecności nie martw się ;-) ja się dzisiaj wyżaliłam i tez nikt nie zauważył :hmm: no trudno. Żartuje czasami mam takie dni że czuje sie zlana ale szybko mi przechodzi ;-)

xXxIzuLQaxXx nie denerwuj się, połóż się i odpocznij a jeśli skurcze będeą się nasilały to może jedź do szpitala sprawdzic to dla świętego spokoju

najwazniejsze to spokoj, wez no-spe i magnez. Powinno przejsc a jak nie to na IP jedz. Trzymam kciuki zebys jednak nie musiala jechac

Witajcie!
Ufff.....:dry: Wreszcie Was nadrobilam, a od soboty próbowałam.

Książka bardzo dobra, potwierdzam.:tak::tak::tak: Jak któraś chcę, to mogę w formie ebooka na maila wysłać:-)

katrinka7 powiedz jaki masz sposób na storczyki, bo moje, to jak mi mąż po ślubie przesuszył, to kwitnąć nie chcą:wściekła/y::wściekła/y:

Tabasia, mloda mamusia, Czarnuszka i Burza Trzymajcie się cieplutko i jak najdłużej w dwupaku. To jeszcze nie czas na marcóweczki :no::no:

Mój też się w tych baldachimach zakochał. Też udało mi się go na moskitierę namówić, z tym, że my nie mieszkamy w lesie, ale blisko rzeki i komarów podobno plaga. :shocked2: Ja nie wiem, bo mnie od początku ciąży nie gryzą:-)

Aha, wczoraj zdaje się pisalyście o zwierzątkach. Ja miałam kotkę, ale w zeszłym roku nam ją zastrzelił jakiś idiota z wiatrówką, a mój na nowego kota nie chcial się zgodzić, bo za biegającym zwierzyńcem po domu nie przepada, no i mamy teraz 2 wiewiórki syberyjskie (burunduki):tak::tak::-) Spróbuję wstawić fotkę jednej jak mi się uda.

Miłego popoludnia, a ja biegnę nadrabiać pozostałe wątki:tak:;-)Zobacz załącznik 198366

Ja poproszę na emaila;-): mrt_a-portal@wp.pl
Wiewiórka extra:-):-):-)

Ja czasem też mam wrażenie, jakby ktoś mi się tam w spojeniu rozpychał:tak::sorry2:
aniawoja super, że pozytywne wieści po wizycie:tak::tak:
xXxIzuLQaxXx słuchaj dziewczyn, licz skurcze, odpocznij a w razie czego pędź na IP.

weź ciepły prysznic.... niby te przepowiadające mijają po nim, a te prawdziwe nie miną. Oj oby jeszcze to nie poród!!!:szok::szok::szok:

reklama
Młoda mamuśka:) mówisz że nikt nie zauważył Twojej obecności nie martw się ;-) ja się dzisiaj wyżaliłam i tez nikt nie zauważył :hmm: no trudno. Żartuje czasami mam takie dni że czuje sie zlana ale szybko mi przechodzi ;-)

nooo ale sie ine dolujmy, na moje posty tez czasem nikt nieodpisuje ale nie mozemy popadac w paranoje;-) Po prostu jest nas tak duzo i tak wiele watkow prowadzimy jednoczesnie, ze naprawde ciezko jesy nadazyc i wszystkim odpisac:-)

Do góry