Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Sylusia..dzięki ale mylisz mnie z młodą mamusią1;-)Od początku jak się pojawiła to czułam,że zbyt podobny nick ma

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ups...jedź do szpitala na wszelki wypadek..może to nie poród tylko skurcze początkowe ale nie ryzykuj skoro się niepokoisz!!!Witam kochane![]()
Od 17:45 miewam skurcze.. lżejsze, mocniejsze, krótsze i dłuższe.. heh. Cały czas za ten czas boli mnie podbrzusze i kręgosłup (okolice lędźwi).. Do tego doszło spojenie łonowe ;/ Kurcze dziewczyny, czy ja rodze??
Witam kochane![]()
Od 17:45 miewam skurcze.. lżejsze, mocniejsze, krótsze i dłuższe.. heh. Cały czas za ten czas boli mnie podbrzusze i kręgosłup (okolice lędźwi).. Do tego doszło spojenie łonowe ;/ Kurcze dziewczyny, czy ja rodze??
Witam kochane![]()
Witajcie!
Ufff.....Wreszcie Was nadrobilam, a od soboty próbowałam.
Książka bardzo dobra, potwierdzam.Jak któraś chcę, to mogę w formie ebooka na maila wysłać:-)
katrinka7 powiedz jaki masz sposób na storczyki, bo moje, to jak mi mąż po ślubie przesuszył, to kwitnąć nie chcą
Tabasia, mloda mamusia, Czarnuszka i Burza Trzymajcie się cieplutko i jak najdłużej w dwupaku. To jeszcze nie czas na marcóweczki
Mój też się w tych baldachimach zakochał. Też udało mi się go na moskitierę namówić, z tym, że my nie mieszkamy w lesie, ale blisko rzeki i komarów podobno plaga.Ja nie wiem, bo mnie od początku ciąży nie gryzą:-)
Aha, wczoraj zdaje się pisalyście o zwierzątkach. Ja miałam kotkę, ale w zeszłym roku nam ją zastrzelił jakiś idiota z wiatrówką, a mój na nowego kota nie chcial się zgodzić, bo za biegającym zwierzyńcem po domu nie przepada, no i mamy teraz 2 wiewiórki syberyjskie (burunduki):-) Spróbuję wstawić fotkę jednej jak mi się uda.
Miłego popoludnia, a ja biegnę nadrabiać pozostałe wątki;-)Zobacz załącznik 198366
weź ciepły prysznic.... niby te przepowiadające mijają po nim, a te prawdziwe nie miną. Oj oby jeszcze to nie poród!!!Witam kochane![]()
Młoda mamuśkamówisz że nikt nie zauważył Twojej obecności nie martw się ;-) ja się dzisiaj wyżaliłam i tez nikt nie zauważył
no trudno. Żartuje czasami mam takie dni że czuje sie zlana ale szybko mi przechodzi ;-)