Wchdzisz ustawienia potem edycja opcji i na środku strony masz tam taką opcjęDziweczyny, jak zwiększyć ilość postów na stronie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wchdzisz ustawienia potem edycja opcji i na środku strony masz tam taką opcjęDziweczyny, jak zwiększyć ilość postów na stronie?
Dziękuje :-)Wchdzisz ustawienia potem edycja opcji i na środku strony masz tam taką opcję![]()
proszę:-)dziękuje :-)
Też mam cellulit, niby dużo nie przytyłam ale to mnie przerastao mój bosze... własnie przymierzyłam kostium kapielowyBo w koncy dzisiaj idziemy na ten basen. Choc teraz to nie jestem pewna czy ja dalej chce isc hehe No za "atrakcje" dnia to ja bede robic. Brzuch jak piłka, cyc ledwo upakowany do stanika, pępol wystający
MASAKRA I jakby tego było mało to cellulit na udach
no wszystko zniose ale tego juz za wiele.
Eee dziewczyny co się to dzieje? teraz BurzaPrzecie to trzeba tak chociaz do 36 tygodnia wytrzymac...
ja baldachimu nie kupuje bo mi sie nie podobaja. Zreszta z posciela mam problem bo wszystko jakies takie... "ciotkowate" jest. nie lubie falbanek, kwiatuszków, kaczuszek itp. marzy mi sie taka w błekitno-szare paseczki. Ale taka to chyba uszyje bo kupic sie nie da.
Byłam u lekarza a ten dowcipny pyta czy nie chciałabym do pracy jeszcze sobie pochodzic? hehe połowe ciazy w domu jestem i na finisz mam sie tam pchac? całe szczescie to w formie zartu było ;-)
Ale jak zwykle był problem ze skierowaniemja tego pojac nie moge bo dowiadywałam sie w NFZ i babka powiedziała ze nie ma koszyka swiadczen refundowanych wiec jesli lekarz wystawi ciężarnej skierowanie to nfz to sfinansuje! A oni zawsze jakies problemy maja... ale sprawe załatwiłam tak ze ja szczesliwa i on zadowolony
![]()
Będę zamawiac posciel i zastanawiam sie czy jest sens kupowac rozek? Bo przecie ze szpitala i tak w kombinezonie a w domy to mozna kocykiem owijac. Do karmienia mam ta smieszna fasolke (dostałam przy okazji zakupów na allegro) a do spania śpiworek. Jak myslicie, jest sens kupowac? bo jakos nie widze zastosowania w moim przypadku![]()