reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja dzisiaj dojść do siebie nie mogę :szok:
Pościele ładne a szczególnie ta,która kosztowała ponad 400zł:szok: Tyle w życiu za pościel nie zapłaciłabym :-p

ja to juz sama nie wiem.
mialam nie kupowac poscieli ani poduszeczki ani baldachimu..
a teraz nie wiem.

lozeczko bedzie kolo okna.. ale w sumie nie bedziemy go otwierac jak dziecko bedzie w lozeczku, wietrzyc bedziemy jak np ja pojde z Niuniem na spacer.

w koncu kupie poduszeczke, zeby wygodniej mi bylo brac dziecko i karmic. No a jak kupie poduszeczke, to przydaloby sie kupic posciel.

A jak posciel to i ochraniacz w jednym kolorze. ehh...
dzisiaj mam dosyc allegro.
zaraz zwymiotuje :-D

Witam!
Dziś miałam wizytę, wszystko ok, nic się nie rozwiera tak jak mi w szpitalu powiedzieli. Dziwiło mnie to właśnie, że szyjka 39 mm a ujście otwarte. Dziecko waży 1600 g i też wszystko ok. Cieszę się, bo ma przeprowadzkę do końca miesiąca a jakbym musiała leżeć to porażka. I będę miała cesarkę ze względu na to, że jak rodziłam Natalkę to się spojenie rozerwało. Termin około 17 marca, więc szybciej niż termin porodu:-)

To się tylko cieszyć,że wszystko ok:tak:
My też będziemy się wprowadzać do do swojego m w połowie lutego i wtedy czeka nas zakup wszystkiego...pralka,lodówka itp:dry: Naszczęście będę już po 36tc i będę mogła chodzić bo teraz to nic nie mogę:cool2:i mam dosyć już tego:wściekła/y:;-)

dobra, ide zrobic obiad Karolowi.

mial robic do 16, ale poprosili go zeby zostal do 18, bo maja duzo zamowien. Przeciez nie mogl odmowic :-D

dzisiaj piers w sosie smietanowo-cebulowym z naszego watku.
Karolowi tak smakuje ze juz robilam to 3 razy :-D
w ciagu miesiaca.

reklama
koza Ciebie to ciężko zadowolić hihihiih :-D:-D:-D
Ale ja mam tak z wiekszoscia ubran :wściekła/y:
Tylko ja nie rozumiem dlaczego? Bo ja na prawde chce coś bardzo PROSTEGO czyli bez udziewnien typu falbanki, kokardki, misie (choc tu wyjatek bo czasami mi sie podobaja), groszki, pierdółki. No ja lubie takie proste. A okazuje sie ze zbyt wiele wymagam :-D
Z ubraniami niestety tak jest ze to co jest gładkie i proste- takie minimalistyczne- to czesto cholernie drogie. Ale cos w tym jest ze drogie marki sobie na to pozwalaja bo taka rzecz wymaga perfekcyjnego uszycia i wykonczenia. No wiec cierpie jak chce cos kupic bo albo nie ma albo drogie :wściekła/y:

Do góry