tylko ja całego kompletu niem mam,posiadam kołderkę, mini poduszeczkę, i ochraniacze na łóżeczko-i kupowałam w hurtowni, a nie na allegro
a gdzie ta hurtownia? bo widzę że z warszawy jesteś

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko ja całego kompletu niem mam,posiadam kołderkę, mini poduszeczkę, i ochraniacze na łóżeczko-i kupowałam w hurtowni, a nie na allegro
na puławskiej 430, w strone piasecznaa gdzie ta hurtownia? bo widzę że z warszawy jesteś![]()
Witam!
Dziś miałam wizytę, wszystko ok, nic się nie rozwiera tak jak mi w szpitalu powiedzieli. Dziwiło mnie to właśnie, że szyjka 39 mm a ujście otwarte. Dziecko waży 1600 g i też wszystko ok. Cieszę się, bo ma przeprowadzkę do końca miesiąca a jakbym musiała leżeć to porażka. I będę miała cesarkę ze względu na to, że jak rodziłam Natalkę to się spojenie rozerwało. Termin około 17 marca, więc szybciej niż termin porodu:-)
Ale ja mam tak z wiekszoscia ubrankoza Ciebie to ciężko zadowolić hihihiih![]()