reklama
też mam takie uczuciea ja dziś zauważyłam takie dziwne rozpieranie, rozpychanie w kościach , jakby w kanele rodnym, może sie tam coś rozchodzić zaczęło![]()

Myszencja - chomik boski, jakby pozował do zdjęcia

co do książek to polecam "Dziecko" Benjamina Spock. Sam tekst ale jest to moja "dzidziusiowa encyklopedia"
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
Melduje się spowrotem, u mnie dzisiaj na obiad znowu fileciki w kożuszkach ( ale tym razem z indyka,mężowi bardzo posmakowały i prosił rzebym dzisiaj też zrobiła), do tego makaron smazony (w ziołach i curry) i surówka jakas tam kupna
zjadłam obiad i normalnie mam stracha ze mnie zaraz zgaga złapie,już z nia nie wytrzymuje

ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Co do wywoływania porodu, miałam również, z tego względu, że odeszły mi wody, a brak skurczy, dziecko nie może długo być bez wód, także podali mi kroplówkę, wody odeszły o 15, około 17 dostałam kroplówkę, długo bóli nie miałam, później coraz mocniejsze, urodziłam o 4:40, cały czas z kroplówką chodziłam 
AniaSkrzat1
Fanka BB :)
mcgosia83- byłas z teściówką w urzedzie z tym meldunkiem??? ja musze w końcu męża zameldować,już prawie 3 lata mieszkamy razem a on jeszcze nie zameldowany...ciekawa jestem ile opłaty wzrosną,bo my i tak ogromniastą kasę płacimy za mieszkanie

mcgosia83- byłas z teściówką w urzedzie z tym meldunkiem??? ja musze w końcu męża zameldować,już prawie 3 lata mieszkamy razem a on jeszcze nie zameldowany...ciekawa jestem ile opłaty wzrosną,bo my i tak ogromniastą kasę płacimy za mieszkanie![]()
byłam ale zameldowana nie jestem

Oczywiście później mi mówiła ze zamelduje najwyzej dziecko przy ojcu a mnie nie...ale sobie żartowała (tak mówiła!). zreszta powiedziałam jej ze sobie nie życzę by dziecko było meldowane przy ojcu - ja bym się wtedy jak wyrodna matka czuła :-(...Żarty żartami ale ciśnienie mi podniosła...już wiem po kim mój J ma to wkurzanie mnie - zwłaszcza w ciąży!

patrzcie jakie fajne znalazłam na All...do firanek hahah
http://www.allegro.pl/item879278673_gzs_ozdoba_zaslony_firany_brazowy_piesek_1.html
Eee dziewczyny co się to dzieje? teraz Burza
Przecie to trzeba tak chociaz do 36 tygodnia wytrzymac...
ja baldachimu nie kupuje bo mi sie nie podobaja. Zreszta z posciela mam problem bo wszystko jakies takie... "ciotkowate" jest. nie lubie falbanek, kwiatuszków, kaczuszek itp. marzy mi sie taka w błekitno-szare paseczki. Ale taka to chyba uszyje bo kupic sie nie da.
Byłam u lekarza a ten dowcipny pyta czy nie chciałabym do pracy jeszcze sobie pochodzic? hehe połowe ciazy w domu jestem i na finisz mam sie tam pchac? całe szczescie to w formie zartu było ;-)
Ale jak zwykle był problem ze skierowaniem
ja tego pojac nie moge bo dowiadywałam sie w NFZ i babka powiedziała ze nie ma koszyka swiadczen refundowanych wiec jesli lekarz wystawi ciężarnej skierowanie to nfz to sfinansuje! A oni zawsze jakies problemy maja... ale sprawe załatwiłam tak ze ja szczesliwa i on zadowolony
Będę zamawiac posciel i zastanawiam sie czy jest sens kupowac rozek? Bo przecie ze szpitala i tak w kombinezonie a w domy to mozna kocykiem owijac. Do karmienia mam ta smieszna fasolke (dostałam przy okazji zakupów na allegro) a do spania śpiworek. Jak myslicie, jest sens kupowac? bo jakos nie widze zastosowania w moim przypadku

ja baldachimu nie kupuje bo mi sie nie podobaja. Zreszta z posciela mam problem bo wszystko jakies takie... "ciotkowate" jest. nie lubie falbanek, kwiatuszków, kaczuszek itp. marzy mi sie taka w błekitno-szare paseczki. Ale taka to chyba uszyje bo kupic sie nie da.
Byłam u lekarza a ten dowcipny pyta czy nie chciałabym do pracy jeszcze sobie pochodzic? hehe połowe ciazy w domu jestem i na finisz mam sie tam pchac? całe szczescie to w formie zartu było ;-)
Ale jak zwykle był problem ze skierowaniem

Będę zamawiac posciel i zastanawiam sie czy jest sens kupowac rozek? Bo przecie ze szpitala i tak w kombinezonie a w domy to mozna kocykiem owijac. Do karmienia mam ta smieszna fasolke (dostałam przy okazji zakupów na allegro) a do spania śpiworek. Jak myslicie, jest sens kupowac? bo jakos nie widze zastosowania w moim przypadku

koza to mam coś dla ciebie
POŚCIEL DREWEX 3 ELEM HIPPO REWELACJA !!!!! (881580983) - Aukcje internetowe Allegro sama taką kupiłam dla Miłoszka
)
http://allegro.pl/item890333578_posciel_drewex_komplet_poscieli_k4_hippo_super.html
http://allegro.pl/item890333578_posciel_drewex_komplet_poscieli_k4_hippo_super.html
reklama
Witam!
Dziś miałam wizytę, wszystko ok, nic się nie rozwiera tak jak mi w szpitalu powiedzieli. Dziwiło mnie to właśnie, że szyjka 39 mm a ujście otwarte. Dziecko waży 1600 g i też wszystko ok. Cieszę się, bo ma przeprowadzkę do końca miesiąca a jakbym musiała leżeć to porażka. I będę miała cesarkę ze względu na to, że jak rodziłam Natalkę to się spojenie rozerwało. Termin około 17 marca, więc szybciej niż termin porodu:-)
Dziś miałam wizytę, wszystko ok, nic się nie rozwiera tak jak mi w szpitalu powiedzieli. Dziwiło mnie to właśnie, że szyjka 39 mm a ujście otwarte. Dziecko waży 1600 g i też wszystko ok. Cieszę się, bo ma przeprowadzkę do końca miesiąca a jakbym musiała leżeć to porażka. I będę miała cesarkę ze względu na to, że jak rodziłam Natalkę to się spojenie rozerwało. Termin około 17 marca, więc szybciej niż termin porodu:-)