reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzieki dziewczyny... ja mysle ze sie troche zmniejszy to bialko :) i poczekamy do tego 36 tc :)

no to trzymamy kciuki za niskie białko;-)

żebys jeszcze te dwa tygodnie wyczekała, trzymam kciukasy:-D

dziewczyny właśnie mnie rozkłada, normalnie rano tylko smarkałam, a teraz łeb mi napierdziela i ciągle kicham - a jak kicham cały dół brzucha boli

M kupił mi miód i cytryny, a ja robię grzanki z masłem czosnkowym

wsunę tez kiwi i grejpfruta

reklama
jeju jak sobie przypomne ten stresior sto lat temu hehe Nie wiem czy bym teraz sie zebrała. Ale masz racje, im szybciej tym lepiej- prawko zawsze sie przyda. Choc ostatnio ktos mnie uswiadomil ile to teraz kosztuje :szok: to mi oczy wylazły.

Ja bym chciała w lecie kat A zrobic bo małż w zeszłym roku zdawał i zaraził mnie motorem. No ale na to czas trzeba miec a z dzidziorem to roznie moze byc...

Ja zdawałam na kat. A w 2008 roku, a mąż w 2007. Świetna sprawa, tylko ja się boję troche jego motorem jeździć bo to ciężki chopper, wierce mu dziure w brzuchu, że ja chce suzuki sv 650 :-):-):-) Zobaczymy może kupi żonie w ramach prezentu za urodzenie didziola:-D

Ja zdawałam na kat. A w 2008 roku, a mąż w 2007. Świetna sprawa, tylko ja się boję troche jego motorem jeździć bo to ciężki chopper, wierce mu dziure w brzuchu, że ja chce suzuki sv 650 :-):-):-) Zobaczymy może kupi żonie w ramach prezentu za urodzenie didziola:-D
no to ja własnie choppery sobie upodobałam. Taka honde shadow mrrrr
Bo na mojego małża to nie bardzo- on sobie upodobał plastikowe motory- ma bandita a to stanowczo nie na moje rozmiary :no:

no to ja własnie choppery sobie upodobałam. Taka honde shadow mrrrr
Bo na mojego małża to nie bardzo- on sobie upodobał plastikowe motory- ma bandita a to stanowczo nie na moje rozmiary :no:

Jak milo wsrod marcowych Mamusiek odnalesc pokrewne dusze. Tez kocham chopperki!!!
Niestety, moja druga polowka - "enduro". Fuj!!!!;-)

Moja lekarka stwierdziła, że te wyniki są dobre jak na końcową ciążę.
Mam się nie przejmować, ale zleciła mi badania nerek, bo sporo puchną mi nogi i mam różnicę ok 2 kg między wagą rano, a wieczorem...

Dobry wieczór brzuchatki :-)

Ja właśnie wróciłam z wizyty i wszystko gra:-) Kubol ułożony głową w dół, więc ja chyba te jego pracujące rączki cały czas w dole czuję;-)
Następną wizytę mam za 3 tygodnie - już częściej.
Zrobili mi pierwsze KTG. Wyszło pięknie, tylko ja o mało nie zemdlałam, tak mi się w głowie zakręciło... A położna nic... Później mówiłam lekarce i kazała następnym razem na boku się kłaść.

mloda_mamusia1, trzymam kciuki za niższe białko! Chociaż teraz to już dzidziusiowi nic nie powinno być, nawet gdyby go chcieli wyciągać.
Bądźcie dzielni:-)

reklama
Kochane, wiem że pisałyście o rzeczach dla dzidziusia ale nie mam czasu szukać bo tyle piszecie że ho ho ;) Mam prośbe, napiszcie co kupujecie.. Ile butelek, smoczków, jakie kremy, pudry, oliwki.. No i wyposażenie typu rożek, kołderka, ceratki itd.. Bo ja się boje że o czymś zapomne a jutro bym chciała część kupić bo jadę z mężusiem na zakupy. Jak możecie to napiszcie ceny.

Do góry