reklama
Cześć dziewuszki
Dzisiejsza noc była dla nas spokojna- żadnych koszmarów i na siku tylko raz.
Wczoraj mój mąż (chyba z wyrzutów sumienia,że rzadko ostatnio w domu przebywa) postanowił zabrać żonkę do kina,co by się rozerwała. No i chyba przed porodem już raczej nie pójdę
Film w ogóle nie smieszny (Ciacho) a ja marzyłam tylko by się już skończył bo na tych fotelach to się nie da siedzieć!!!Pozycję zmieniałam co 5 sek a kręgosłup to do tej pory boli. NIE POLECAM KINA
hmm rozstępy...ja mam ich sporo na tyle ud i pośladkach i lewej piersi...ciekawe czemu tylko na jednej
a i smaruję kremami z eris na rozstępy w ciąży,ale nic nie pomagają
Miłego dzionka życzę nam wszystkim- przyda się nam

Dzisiejsza noc była dla nas spokojna- żadnych koszmarów i na siku tylko raz.
Wczoraj mój mąż (chyba z wyrzutów sumienia,że rzadko ostatnio w domu przebywa) postanowił zabrać żonkę do kina,co by się rozerwała. No i chyba przed porodem już raczej nie pójdę

hmm rozstępy...ja mam ich sporo na tyle ud i pośladkach i lewej piersi...ciekawe czemu tylko na jednej

Miłego dzionka życzę nam wszystkim- przyda się nam

hehe grupowe oglądanie filmów na BB... dobry pomysł 
ciekawe czy się spotkamy później z dzieciaczkami gdzieś w realu... (ale nie na zakupach). Fajna sprawa, miałam takie spotkanie z październikówkami2006 :-)
co do terminu to ja MUSZĘ urodzić między 2 marca, a 13.... (termin mam na 9) bo w tych dniach moi bracia mają urodziny i termin już zaklepany.... hehe
ale wolałabym urodzić w terminie a nie przed.... bo ta żółtaczka jest lepiej znoszona przez maleństwo... Olek urodził się w 40tyg. i 4dniu i nie miał ani trochę.

ciekawe czy się spotkamy później z dzieciaczkami gdzieś w realu... (ale nie na zakupach). Fajna sprawa, miałam takie spotkanie z październikówkami2006 :-)
co do terminu to ja MUSZĘ urodzić między 2 marca, a 13.... (termin mam na 9) bo w tych dniach moi bracia mają urodziny i termin już zaklepany.... hehe
ale wolałabym urodzić w terminie a nie przed.... bo ta żółtaczka jest lepiej znoszona przez maleństwo... Olek urodził się w 40tyg. i 4dniu i nie miał ani trochę.

marela
Podwójna marcóweczka ;)
Tylko że mój lubi co innego niż ja i trudno nam razem coś oglądać.
Ale nieraz to się udaję :-).
Ale nieraz to się udaję :-).
marela
Podwójna marcóweczka ;)
dorotka_m- kurcze ja zaproponowałam mojemu , że może na walentynki by mnie do teatru zabrał albo kina w najgorszym wypadku. Teraz to już sama nie wiem czy dam radę usiedzieć. Ale z drugiej strony muszę się gdzieś wyrwać. A do normalnego kina mam 40 km więc ostatnio nie bywam często.
Milkshake- ja się piszę na takie spotkanie, tylko żebym mogła już maluszka zabierać.
Nasz młody musi polubić podróżowanie , bo oboje jesteśmy zapaleńcami wyjazdów, oczywiście organizowanych przez siebie. Biura za bardzo nas ograniczają.
Milkshake- ja się piszę na takie spotkanie, tylko żebym mogła już maluszka zabierać.
Nasz młody musi polubić podróżowanie , bo oboje jesteśmy zapaleńcami wyjazdów, oczywiście organizowanych przez siebie. Biura za bardzo nas ograniczają.
Witam z rana:-) Was nadrobić to godzinka zjedzie na czytaniu 
U mnie nocka ok raz siusiu i dalej spanie...
Jedynie wieczór miałam straszny stawial mi się brzuch co 20 min. wzięłam nospę jak mi radziłyście i nic nie przeszło
dopiero jak zasnęlam było chyba ok bo nie wiem czy przez sen mi nie twardniał brzuch:-( ale dzisiaj jest ok:-)
czarnuszka mam nadzieje,że leżysz albo podjęłaś decyzję,że pójdziesz do szpitala...
patinka jak też uważam,że ciąża to ciągłe stresy o zdrowie maluszka przynajmniej u mnie
Im bliżej końca tym więcej stresów. Byle do ukończenia 36tc:-)
Ja wolałabym urodzić na przełomie 37/38tc:-) napewno nie przenosić ale pewnie mi to nie zagraża wręcz odwrotnie...
Ja również witam nową marcówkę

Jedynie wieczór miałam straszny stawial mi się brzuch co 20 min. wzięłam nospę jak mi radziłyście i nic nie przeszło

czarnuszka mam nadzieje,że leżysz albo podjęłaś decyzję,że pójdziesz do szpitala...
patinka jak też uważam,że ciąża to ciągłe stresy o zdrowie maluszka przynajmniej u mnie

Ja wolałabym urodzić na przełomie 37/38tc:-) napewno nie przenosić ale pewnie mi to nie zagraża wręcz odwrotnie...
Ja również witam nową marcówkę

Mimo że mój suwaczek pokazuje co innego to termin mam wyznaczony na 19 marzec
. Noa drugi z miesiączki na kwiecień tyle że Maluch juz wtedy musiał Być :-).
Widze że tutaj zaczynacie już tematy walentynkowe
, my pewnie będziemy leżeć w domu i nawet o zwykłym spacerze możemy zapomnieć 
Widze że tutaj zaczynacie już tematy walentynkowe
Witam z rana:-) Was nadrobić to godzinka zjedzie na czytaniu
Jedynie wieczór miałam straszny stawial mi się brzuch co 20 min. wzięłam nospę jak mi radziłyście i nic nie przeszłodopiero jak zasnęlam było chyba ok bo nie wiem czy przez sen mi nie twardniał brzuch:-( ale dzisiaj jest ok:-)
patinka jak też uważam,że ciąża to ciągłe stresy o zdrowie maluszka przynajmniej u mnieIm bliżej końca tym więcej stresów. Byle do ukończenia 36tc:-)
Ja również witam nową marcówkę![]()
śliczny suwaczek z odliczaniem

ja zamierzam się ruszyć w przyszłą środę po wizycie u gina to będzie 35tydzień więc już ok
jakiś sklep może zaliczę

a po 36 tygodniu to już luzik totalny
mi zostało 20 dni

reklama
Mimo że mój suwaczek pokazuje co innego to termin mam wyznaczony na 19 marzec. Noa drugi z miesiączki na kwiecień tyle że Maluch juz wtedy musiał Być :-).
Widze że tutaj zaczynacie już tematy walentynkowe, my pewnie będziemy leżeć w domu i nawet o zwykłym spacerze możemy zapomnieć
![]()
spacer to pojęcie względne dla mnie wyprawa do kuchni i wc to już spory spacer a np jutro do lekarza to jak pielgrzymka

ale spoko jeszcze się na spacerujemy