Jejku, nadrobilam! 2h siedze i czytam
U mnie srednio dzisiaj. W nocy bylo ok, ale w dzien niestety pojawilo sie znowu plamienie. Poczekam jeszcze do jutra i zobaczymy. Maly szaleje jak zwykle, wiec przynajmniej tym sie nie martwie.
Tak jak pisalam, NIGDY nie krwawilam przy cytologii, wiec to musi byc spowodowane ciaza. Tylko niech juz mi to przejdzie :-(
W pracy koszmar, myslalam, ze nie wysiedze. Jeszcze 3 dni, w piatek postanowilam juz zrobic sobie wolne.
Poryczalam sie dzisiaj jakos z nerwow. Winda nie dziala, brama w garazu nie dziala (musialam otwierac recznie) i tak mi jakos zle bylo...
Ale teraz juz przeszlo
Hehe to tak jak u mnie. I zawsze ja wieszam pranie, bo moj jak powiesi to pozal sie boze

Bez zelazka sie nie obejdzie.
Ojjj ja dziennie robie 50-60km

Coraz gorzej mi sie prowadzi... Ale jeszcze pare dni :-)
To tak jak u mnie, wierce sie okropnie, az samej mi z tym zle. ALe M nic nie psioczy, wiec chyba spi twardo
Monia nam sie udalo przy pierwszym podejsciu, a tez wiem, ze bede ryczec jak dziecko

Czasem jak sobie o nim mysle to mi swieczki w oczach juz staja, a co dopiero jak poloza mi go na brzusio
Ja znam przypadek dziewczyny, ktora nosila dziecko w chuscie i teraz ma problem. Dziecko caly czas na rekach by siedzialo, a ona nie moze nic zrobic

Masakra jakas! Ja pewnie bede nosic na rekach, ale bez przesady!
Daj znac co i jak

Trzymam kciuki za siostre!
Ja tak sie zastanawiam ile moj bedzie wazyl, bo termin mamy zblizony, a Alex tez 2kg zywej wagi

Ja nie rodze powyzej 3,5kg!!!

Chociaz termin z OM pokryl sie wczoraj idealnie z usg.
My tez :-) Kiedys sie trulam tabsami, ale mialam czeste migreny, wiec odstawilam. I jak do tej pory sie nie zawiodlam na naturalnej antykoncepcji

A poza tym drugie dziecko chccielibysmy miec w nieduzym odstepie... wiec...