reklama
A mój Maluch cały czas ma położenie zmiennie. Za nic w świecie nie może znaleźć sobie jednej odpowiedniej pozycji.
Od wczoraj czuje bardzo słabo ruchy, zaczynam się trochę martwić. To normalne że w tym okresie tak sie dzieje? Bo nawet jak w nocy nie śpię po pare h to Maluch leciutko kopnie raz na jakiś czas ,a w dzień to już nie ma nawet o tym mowy
Od wczoraj czuje bardzo słabo ruchy, zaczynam się trochę martwić. To normalne że w tym okresie tak sie dzieje? Bo nawet jak w nocy nie śpię po pare h to Maluch leciutko kopnie raz na jakiś czas ,a w dzień to już nie ma nawet o tym mowy

a ja od soboty mam taką ochotę na MOJEGO Mnormalnie nie mogę patrzeć jak się rozbiera bo mnie bierze ech...
pomarzyć póki co ale 37 tydzień wybije i się poprzytulam![]()
;-)

1kkarolaa1
Fanka BB :)
odebrałam wyniki krwi i moczu i znów anemia. brałam ascofer, tardyfrol fol plus odpowiednia dieta i nic to nie pomaga.... ;( ciekawe co tym razem zaleci lekarz.
A mój Maluch cały czas ma położenie zmiennie. Za nic w świecie nie może znaleźć sobie jednej odpowiedniej pozycji.
Od wczoraj czuje bardzo słabo ruchy, zaczynam się trochę martwić. To normalne że w tym okresie tak sie dzieje? Bo nawet jak w nocy nie śpię po pare h to Maluch leciutko kopnie raz na jakiś czas ,a w dzień to już nie ma nawet o tym mowy![]()
może ma jeszcze sporo miejsca i taki mały spokojniaczek z niego jest

ale się rusza w dzień? Jeśli tak to myślę,że nie masz czym się martwić może ma takie dni...moja mała też czasami się wycisza i słabiej się rusza ale się rusza;-)A mój Maluch cały czas ma położenie zmiennie. Za nic w świecie nie może znaleźć sobie jednej odpowiedniej pozycji.
Od wczoraj czuje bardzo słabo ruchy, zaczynam się trochę martwić. To normalne że w tym okresie tak sie dzieje? Bo nawet jak w nocy nie śpię po pare h to Maluch leciutko kopnie raz na jakiś czas ,a w dzień to już nie ma nawet o tym mowy![]()
;-)ja mam tak samo;-)
ale mąż też jest biedny bo mówi mi też,że mu brakuje bliskości ze mną
:-)
my od czerwca nic

jak się do niego dorwę ach

od razu na porodówkę pojadę
Witam
Ja też w nocu nie mogłam spać bo brzucho bolałą, wziełam no spe i po godzince jakoś usnęłam
rybkaMoja mała tez się wypina i to bardzo, a mój M też mówi że nie może na to patrzeć bo go to aż boli, nasza dzidzia najbardziej upodobała sobie prawy bok, co się tylko położe to odrazu takie kopnikai doostaje
rybkaMoja mała tez się wypina i to bardzo, a mój M też mówi że nie może na to patrzeć bo go to aż boli, nasza dzidzia najbardziej upodobała sobie prawy bok, co się tylko położe to odrazu takie kopnikai doostaje
odebrałam wyniki krwi i moczu i znów anemia. brałam ascofer, tardyfrol fol plus odpowiednia dieta i nic to nie pomaga.... ;( ciekawe co tym razem zaleci lekarz.
to nie najlepsze wieści

ale może coś jeszcze lekarz wymyśli żeby was przed porodem wzmocnić
a ile masz hemoglobiny???
reklama
Priscilla
Fan(ka)
wcześniaki ok ale 37 tydzień to już nie wcześniak
a wam już 35 leci ale fajnie![]()
terminowo to 38-42 :-)