reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam! Co tu dziś robić... hmm brak mi pomysłów na zabawy :-(

coś mnie ostatnio strasznie kuje w dole brzucha, tak jakby kości, ale nie wiem czy moje czy to dzidzia główką o coś uciska. Szczególnie jak coś podnoszę,... :baffled:

w nocy tez miałam bóle brzucha, nie wiem co to było... :dry:

a co do kurierów to cholewacia może ja już ten wózek zamówi i może do marca dojedzie :-D

ja się wogole dziwie, że tak rozciągnięta skóra brzucha może nie pęknąć... jak mnie tylko coś swędzi to odrazu patrze czy już nie pękło... :baffled: szukam jakiegoś dobrego kremu przeciw rozsępów na piersiach... ale taki co nie trzeba zmywać do karmienia... znacie coś? :confused:

reklama
kamikaa Ty to zawsze smaka narobisz :-p ostatnio pączki jadłam chyba ze 4 lata temu...i tak od tygodnia o nich myślę - niestety przez tą cukrzycę nie mogę :sorry2: czasami tylko kupuję wafelki Wedla bez cukru...nie jest to samo co moja ulubiona Princessa kokosowa którą mogłabym jeść tonami!

Mój Miki ułożony główkowo był 5stycznia... ale wczoraj chyba jakoś w zdłóż brzucha mi sie ułożył bo z prawej strony go czułam i z lewej ...no chyba ze to był szpagat na głowie :-D

Przed chwilą dzwoniła moja siostra...śniło jej się że wcześniej urodziłam :-):-):-)
w sumie nei miałabym nic przeciwko...ale czytajac przeżycia czarnuszki, Patinki, rybki, czy młodej mamusi...to ja pewnie przenoszę ciążę bo jakoś nie mam problemów ...w czwartek dowiem się co tam z moją szyjką :-)

Tam u gory mialo byc upssss :-D Co do rozstepow nie mam nic jak na razie ale 22,5 kg ktore sie przytyly widoczne sa w innej postaci ,mam brzydkie nogi bo takieeeeeeeeee grube i kolana i bleeeeeee

Ja wam powiem ze jak cos to juz bym wolala wczesniej urodzic niz przenosic ,zagladalam na styczniowki i byla jedna co juz lecial jej 42 tc :/ nie jak tak nie chce to wole juz 37-...urodzic i spokoj :) a wy jak myslicie ?

reklama
Do góry