reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tel.przenosny ,internet mobilny ,plasmy,i wszystkie inne urzadzenia nie wydzielaja tyle co te dwa male glosniczki :/ I moze tak mialo byc ze mialam tego nie kupowac akupilam bo tanio bylo a teraz mam sucz skasowala sianko i ja nie mam nic a za 24 euro bym sie najadlam w Mc Donaldzie i bylabym szczesliwa no Marcysia tez :)Ide lulu moze wtedy nerwypuszcza :)Spijcie slodko

reklama
kamikaa kopie dowodu wpłaty jej wyślij jeśli to przelewem albo jakieś potwierdzenie moze, ale skoro to szkodliwe to zdrowie ważniejsze;-)

dobra idę do łóżeczka Dobranoc , spokojnejjjjj nocy

kamikaa kopie dowodu wpłaty jej wyślij jeśli to przelewem albo jakieś potwierdzenie moze, ale skoro to szkodliwe to zdrowie ważniejsze;-)

dobra idę do łóżeczka Dobranoc , spokojnejjjjj nocy

To chodzi o to, że ta laska dostała te pieniądze, tylko chyba potem stwierdziła, ze za mało tak? Nie martw się nic, musi Ci sprzedać na takich warunkach jakie były w aukcji, przeciez to wszystko jest do sprawdzenia. Tylko poczekaj spokojnie na odzew z ebaya. Nie denerwuj się Kochana, to tego nie warte!

candy6 ona dostala siano juz dawno i nawet powierdzila to wiadomoscia ktora do mnie wyslala ale gosciowa sobie upier.......w swojej glowie ze ja mam jej jeszcze wyslac siano bo za malo :(Kupilam od suki 3 rzeczy ten caly set dla baby 4 jakies ciuszki 6 jakichs ciuszkow (zdiecia juz wam wklejalam ) i ona miala mi to wszystko w jeden karton wsadzic za wszystko zaplacilam 17 + 7 za przesylke i nagle mi pisze po jakims tam czasie ze musze jej jeszcze nastpene 7 dodac bo jej za malo .Jak kupujesz na e-bay i koncowe jest potwiedrzasz kupno ,sprzedawca dostaje twoje dane ty jego nr konta i tam jest napisane ile trzeba za wszystko zaplacic ja takzrobilam i teraz taki cyrk !!!!!

witam wieczorowo :-)
żołądek mi wariuje, coś mi tam się przelewa i ogólnie nie jest za przyjemnie... pewnie mnie dzieciaki zaraziły tą grypą :no: a dziś na dodatek jeden maluch mnie obrzygał (sorki za dosłowność), chlusnęło jak z wiadra :baffled:
zadzwoniłam do jego rodziców i co sie okazało??? że oni oboje w domu, mają to samo,a chorego dzieciaka wysłali do przedszkola :szok:
bezczelność i znieczulica na krzywdę własnego dziecka :wściekła/y: :baffled:

Czarnuszka- lepiej idź do tego szpitala :tak: lepiej w takiej sytuacji dmuchać na zimne :tak:
a tabletek Ci nie dała, bo na Twój problem wystarczyłoby leżenie, po co miałaby Cię na wyrost faszerować prochami?
uważam, że takie podejście jest dużo lepsze, niż od razu tablety :tak:

zapomniałam wam napisać, że wczoraj przy odwiedzinach u koleżanki (w grudniu rodziła) dowiedziałam się, że mój szpital:

po 1: nie daje znieczulenia (czy to w ogóle możliwe:confused::szok:)
po 2: przy 1 porodzie zawsze nacinają kobietę - z jakiej cholera racji, a jeśli nie trzeba:dry::no:

to faktycznie nieciekawie.. :dry:
u mnie pytają, JAKIE chcę znieczulenie, mam zamiar poprosić o gaz, ale wszystko inne mają mieć przygotowane na wszelki wypadek :tak:
co do nacięcia- nie mam zielonego pojęcia :baffled:

Kamikaa- tego Twojego męża to tylko w doopę nakopać!! :wściekła/y: a Ty, Kochana, następnym razem też olej obiadki i jakies ciężkie sprzątanie- świat sie nie zawali, jak jaśniepan rączki pobrudzi :wściekła/y:

hmmm ja antykoncepcja naturalna od 6 lat, stosunek w dni niepłodne;-)

ja takim sposobem jestem teraz w ciąży :-D to miał być ewidentnie dzień niepłodny :-D hahaha :-D
także po porodzie wracamy do pewniejszych metod :tak:

a jeszcze co do pracy- moja szefowa czasem na totalnego zajoba :baffled:
dziś wpadła do nas do pokoju, myśmy o czymś gadały, no ale jak ona tak przyszła, to przestałyśmy, bo myslałyśmy, że coś chce nam powiedzieć.
pól godziny potem każda z nas była wezwana do gabinetu, żebyśmy wytłumaczyły O CZYM ROZMAWIAŁYŚMY I DLACZEGO JĄ OBGADUJEMY :szok: :szok:

po tym zajściu to dopiero obrobiłyśmy jej tyłek :-D

mag349 kochana wiem ze nie warto ,caly czas to sobie gadam niech jej te 24 wyjdzie bokiem niechja MYSZY ZJEDZA :-D nieraz cos mi podpowiada nie kupuj nie trzeba a ja glupia i tak kupuje po to zeby potem wlasnie sie wsciekac chyba :-DCaly taki nowy set Carrera baby kosztuje 30 euro dopiero teraz zobaczylam takze pojade do sklepu kupie i mam to gdzies :)

hhaha dopiero jak zdecydowalismy sie na baby to wtedy w dni płodne i wtedy za trzecim podejściem zaszłam ,a tak to niepłodnie 6 lat i nic:tak::cool2:

hhaha dopiero jak zdecydowalismy sie na baby to wtedy w dni płodne i wtedy za trzecim podejściem zaszłam ,a tak to niepłodnie 6 lat i nic:tak::cool2:

A ja nie mam co liczyć na naturalne metody, z moimi "regularnymi" cyklami. Prezerwatyw nie mogę, tabsów nie mogę (ani nic hormonalnego) to nie wiem co będzie :-D Chyba że coś mi się odmieni w organiźmie po ciązy :-D

Kamikaa - nie znosze takich ludzi. Takich, co to próbują zrobić interes za wszelką cenę i jak się nie da za bardzo zarobić na niczym, to chociaz na wysyłce. Porażka po prostu! Pakowanie chyba jej nie kosztuje 7 euro? Durnowata!

Kamikaa to ja Ci pomogę i od siebie też dorzuce trochę myszek na tą małpę:wściekła/y: a Ty się szmaciarą nie denerwuj,bo takim ewenementem społecznym to nie warto:tak:

reklama
Ania skrzat dzieki i wszystkie inne tez poslemy jej wszystkie myszki i iech ja zezra :-D a wy macie ogromne ciacha ode mnie :)paczki ,ptysie ,eklerki i cuda :)

Do góry