tel.przenosny ,internet mobilny ,plasmy,i wszystkie inne urzadzenia nie wydzielaja tyle co te dwa male glosniczki :/ I moze tak mialo byc ze mialam tego nie kupowac akupilam bo tanio bylo a teraz mam sucz skasowala sianko i ja nie mam nic a za 24 euro bym sie najadlam w Mc Donaldzie i bylabym szczesliwa no Marcysia tez
Ide lulu moze wtedy nerwypuszcza
Spijcie slodko
reklama
mag349
Fanka BB :)
kamikaa kopie dowodu wpłaty jej wyślij jeśli to przelewem albo jakieś potwierdzenie moze, ale skoro to szkodliwe to zdrowie ważniejsze;-)
dobra idę do łóżeczka Dobranoc , spokojnejjjjj nocy
To chodzi o to, że ta laska dostała te pieniądze, tylko chyba potem stwierdziła, ze za mało tak? Nie martw się nic, musi Ci sprzedać na takich warunkach jakie były w aukcji, przeciez to wszystko jest do sprawdzenia. Tylko poczekaj spokojnie na odzew z ebaya. Nie denerwuj się Kochana, to tego nie warte!
candy6 ona dostala siano juz dawno i nawet powierdzila to wiadomoscia ktora do mnie wyslala ale gosciowa sobie upier.......w swojej glowie ze ja mam jej jeszcze wyslac siano bo za malo
Kupilam od suki 3 rzeczy ten caly set dla baby 4 jakies ciuszki 6 jakichs ciuszkow (zdiecia juz wam wklejalam ) i ona miala mi to wszystko w jeden karton wsadzic za wszystko zaplacilam 17 + 7 za przesylke i nagle mi pisze po jakims tam czasie ze musze jej jeszcze nastpene 7 dodac bo jej za malo .Jak kupujesz na e-bay i koncowe jest potwiedrzasz kupno ,sprzedawca dostaje twoje dane ty jego nr konta i tam jest napisane ile trzeba za wszystko zaplacic ja takzrobilam i teraz taki cyrk !!!!!
ionka
witam wieczorowo :-)
żołądek mi wariuje, coś mi tam się przelewa i ogólnie nie jest za przyjemnie... pewnie mnie dzieciaki zaraziły tą grypą
a dziś na dodatek jeden maluch mnie obrzygał (sorki za dosłowność), chlusnęło jak z wiadra 
zadzwoniłam do jego rodziców i co sie okazało??? że oni oboje w domu, mają to samo,a chorego dzieciaka wysłali do przedszkola
bezczelność i znieczulica na krzywdę własnego dziecka

Czarnuszka- lepiej idź do tego szpitala
lepiej w takiej sytuacji dmuchać na zimne 
a tabletek Ci nie dała, bo na Twój problem wystarczyłoby leżenie, po co miałaby Cię na wyrost faszerować prochami?
uważam, że takie podejście jest dużo lepsze, niż od razu tablety
to faktycznie nieciekawie..
u mnie pytają, JAKIE chcę znieczulenie, mam zamiar poprosić o gaz, ale wszystko inne mają mieć przygotowane na wszelki wypadek
co do nacięcia- nie mam zielonego pojęcia
Kamikaa- tego Twojego męża to tylko w doopę nakopać!!
a Ty, Kochana, następnym razem też olej obiadki i jakies ciężkie sprzątanie- świat sie nie zawali, jak jaśniepan rączki pobrudzi 
ja takim sposobem jestem teraz w ciąży
to miał być ewidentnie dzień niepłodny
hahaha 
także po porodzie wracamy do pewniejszych metod
a jeszcze co do pracy- moja szefowa czasem na totalnego zajoba
dziś wpadła do nas do pokoju, myśmy o czymś gadały, no ale jak ona tak przyszła, to przestałyśmy, bo myslałyśmy, że coś chce nam powiedzieć.
pól godziny potem każda z nas była wezwana do gabinetu, żebyśmy wytłumaczyły O CZYM ROZMAWIAŁYŚMY I DLACZEGO JĄ OBGADUJEMY

po tym zajściu to dopiero obrobiłyśmy jej tyłek
żołądek mi wariuje, coś mi tam się przelewa i ogólnie nie jest za przyjemnie... pewnie mnie dzieciaki zaraziły tą grypą

zadzwoniłam do jego rodziców i co sie okazało??? że oni oboje w domu, mają to samo,a chorego dzieciaka wysłali do przedszkola

bezczelność i znieczulica na krzywdę własnego dziecka

Czarnuszka- lepiej idź do tego szpitala

a tabletek Ci nie dała, bo na Twój problem wystarczyłoby leżenie, po co miałaby Cię na wyrost faszerować prochami?
uważam, że takie podejście jest dużo lepsze, niż od razu tablety

zapomniałam wam napisać, że wczoraj przy odwiedzinach u koleżanki (w grudniu rodziła) dowiedziałam się, że mój szpital:
po 1: nie daje znieczulenia (czy to w ogóle możliwe)
po 2: przy 1 porodzie zawsze nacinają kobietę - z jakiej cholera racji, a jeśli nie trzeba![]()
to faktycznie nieciekawie..

u mnie pytają, JAKIE chcę znieczulenie, mam zamiar poprosić o gaz, ale wszystko inne mają mieć przygotowane na wszelki wypadek

co do nacięcia- nie mam zielonego pojęcia

Kamikaa- tego Twojego męża to tylko w doopę nakopać!!

hmmm ja antykoncepcja naturalna od 6 lat, stosunek w dni niepłodne;-)
ja takim sposobem jestem teraz w ciąży

także po porodzie wracamy do pewniejszych metod

a jeszcze co do pracy- moja szefowa czasem na totalnego zajoba

dziś wpadła do nas do pokoju, myśmy o czymś gadały, no ale jak ona tak przyszła, to przestałyśmy, bo myslałyśmy, że coś chce nam powiedzieć.
pól godziny potem każda z nas była wezwana do gabinetu, żebyśmy wytłumaczyły O CZYM ROZMAWIAŁYŚMY I DLACZEGO JĄ OBGADUJEMY

po tym zajściu to dopiero obrobiłyśmy jej tyłek

mag349 kochana wiem ze nie warto ,caly czas to sobie gadam niech jej te 24 wyjdzie bokiem niechja MYSZY ZJEDZA
nieraz cos mi podpowiada nie kupuj nie trzeba a ja glupia i tak kupuje po to zeby potem wlasnie sie wsciekac chyba
Caly taki nowy set Carrera baby kosztuje 30 euro dopiero teraz zobaczylam takze pojade do sklepu kupie i mam to gdzies 

mag349
hhaha dopiero jak zdecydowalismy sie na baby to wtedy w dni płodne i wtedy za trzecim podejściem zaszłam ,a tak to niepłodnie 6 lat i nic![]()
A ja nie mam co liczyć na naturalne metody, z moimi "regularnymi" cyklami. Prezerwatyw nie mogę, tabsów nie mogę (ani nic hormonalnego) to nie wiem co będzie

Kamikaa - nie znosze takich ludzi. Takich, co to próbują zrobić interes za wszelką cenę i jak się nie da za bardzo zarobić na niczym, to chociaz na wysyłce. Porażka po prostu! Pakowanie chyba jej nie kosztuje 7 euro? Durnowata!
AniaSkrzat1
Kamikaa to ja Ci pomogę i od siebie też dorzuce trochę myszek na tą małpę
a Ty się szmaciarą nie denerwuj,bo takim ewenementem społecznym to nie warto

reklama