reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tez :tak::tak:
tylko Nasz Pawełek bardziej sie rozpycha niz kopie :-)
na kopniaki pewnie juz miejsca nie ma.

ja wlasnie nie wiem jak to jest...
raz kopie, raz sie rozpycha...
ale jakos duzy to on nie jest bo na ostanim usg, a bylo to 4 stycznia, to wazyl jakos 1500g wiec miejsca to on tam jeszcze chyba sporo ma bo ja to brzuch mam jak balon :-D

reklama
ah dziewczyny poryczałam sie....:-( zadzwonilam do gina ze mnie kłuje w okolicy pochwy ale to z upławów bo mam ich mnostwo. podalam sobie nystatyne i co sie nameczylam to moje. kurde czasem nie daje rady. KTO POWIEDZIAŁ ZE CIAZA TO NAJCUDOWNIEJSZY CZAS W ZYCIU KOBIETY??????? ja mam jakies spadki emocji....jejku byle do 34 tc...mam juz wszystko...tylko koszul brakuje...brak mi sił :-:)-:)-:)-(

musze sie tutaj wykrzyczec i nawyzywac Ta suka,qurwa,swinia ta baba od tej paczki nie chce mi tak czy owak tego wyslac :/ wziela siano szmata ****na i mozesz pisac co chcesz ,napisala mi wiadomosc ze mam jej jeszcze siano dodac to wysle a ja jej ostatnio pisalam zeby sobie te szmaty w dupe wsadzila chce tylko ten caly set ://

Powiadomilam e-bay ,oddalam 3 negatywy i co mam jutro dzwonic do adwokata i naprawde roic to o zalosne 24 euro :((( Jak mnie takie cos wkurwia ;((( nawet sobie nie wyobrazacie jakie mam nerwy krew mi sie gotuje i na placz z nerwow mi sie zbiera .

A nie moge plakac ani zemscic na glos bo bedzie z M awantura on zawsze byl przeciwny zakupom z e-bay .To ja zawsze szybko wysylam paczki wszystko pieknie ladnie bo chce zeby ludzie byli zadowoleni bo w koncu za to placa a sama ciagle dostaje po dupie .Qurwa zawsze mnie cos podkusi a za 24 euro bym mogla w H&M dziecku zawsze cos kupic a takjakiejs szmacie mam darowac ://Zaraz mnie roz........w srodku z nerwow Sorry za slowa ale nie wytrzymam noooooooooooooooooo

A nie moge plakac ani zemscic na glos bo bedzie z M awantura on zawsze byl przeciwny zakupom z e-bay .To ja zawsze szybko wysylam paczki wszystko pieknie ladnie bo chce zeby ludzie byli zadowoleni bo w koncu za to placa a sama ciagle dostaje po dupie .Qurwa zawsze mnie cos podkusi a za 24 euro bym mogla w H&M dziecku zawsze cos kupic a takjakiejs szmacie mam darowac ://Zaraz mnie roz........w srodku z nerwow Sorry za slowa ale nie wytrzymam noooooooooooooooooo

wcale sie nie dziwie twojej zlosci bo nie wyobrazam sobie jak mozna robic cos takiego :szok:
glupia pinda

Marcysia tez chyba zla bo strasznie kopie jakby ze zlosci dostaje kopy jeden po drugim a co maprawo przecierz to jej rzeczy nie moje :-D wcale nie jest mi lepiej ,zrobilam sobie rumianek na nerwy i nie wiem co dalej robic z ta szmata :/Dziewczyny co wy byscie zrobily ???szczerze

A tak z innej beczki.Dziewczyny czy wam tez jest ciagle tak goraco?Ja teraz zeby w spokoju napisac to musialqam okno otworzyc bo poty mnie zalewaly.

Ja mam tak prawie od początku ciązy. Ciągle zakręcam mojemu ojcu kaloryfery (swojego to nawet nie odkręcam) i otwieram okna. A i tak jestem co chwilę mokra :-D Najgorzej jest w nocy. Pytałam gin i on mówi, ze to prawdopodonie hormony. Jesli nie minie po ciązy to wtedy kazał sprawdzać, czy nie tarczyca.

Kamikaa
- nie denerwuj się, bo Marcysi zaszkodzisz. Głęboki oddech i poczekaj na odpowiedź z serwisu. Wiem, co przechodzisz, bo tez się niedawno tak z jedną laską naszarpałam na allegro.

Czarnuszka - do szputala. Tu już nie ma żartów i podpisuję się obiema rękami pod tym co dziewczyny wczesniej pisały.

My poskładaliśmy łóżeczko (pachnie mi pięknie drewnem w pokoju), jutro jeszcze jedno pranie (m.in. pościeli), potem małe prasowanko, wizyta w aptece i praktycznie jestem gotowa (choć nie spakowana). Dziś nogi spuchnięte na potege (dosłownie nie mam kostek), jakies dziwne skurcze miałam (az się darłam z bólu), potem mnie jajniki szarpały. A rano biegunka!

reklama
Cyndy ta suka nie chce wyslac tej paczki ona sobie upier....ze ja mamjej jeszcze kase dodac !!!!! Poszlam do gory poschodach i na dol oddycham gleboko bo wiem ze moje nerwy odbijaja sie na dziecku a po co ona ma cierpiec wystarczy ze mnie szlag trafia .Dobra musze przelknac albo jutro zadzwonie i zapytam tylko co adwokat o tym mysli ,moze jak sucz dostanie list z kancelari to wtedy paczke wysle .W co nie wieze ale nadzieja ostatnia umiera .Wlasnie leci program o urzadzeniach elektro i niby jakie towszystko szkodliwe i najgorzej wypadly te nianie dla dzieci tutaj sie mowi na to "baby fon " nie wiem jak w polsce bo kiedys tego nie bylo i moj M juz ma powod do awantury ze on mi mowil ze to gowno itd i ze nie bedzie u nas w domu tego czegos ,wykryli tam 20.000 jakichs jednostek ktore sa szkodliwe dla nas doroslych tym bardziej dzieci nic tak duzo nie ma jak to cos :/

Do góry