reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

czarnuszka nawet cie nie chcemy tu widzieć!!!!
natychmiast do szpitala!!!!

teściowa i mąż krzywdy Sebusiowi nie zrobią, a ty musisz zadbać i o siebie, i o Maleńkiego
pakuj torbę i sio
każ się tylko M zwieźć, o nic go nie pytaj, nic nie mów
tyle!

niech sobie skunks sam radzi:wściekła/y:

oj tak a jak twój M ma jakieś wątpliwości niech nas poczyta!!!!

reklama
witam, znalazlam was i od kilku dni sobie czytam, chcialabym sie dolaczyc mimo ze tak na koncowke, chociaz ta koncoweczka najbardziej emocjonujaca, prawda :-)
pozdrowienia dla wszystkich marcowek

i pytanko czy oficjalnie witam sie w tym watku czy jeszcze gdzies??

Witam nową Mamusię:tak: myśle że tu wystarczy,bo tu najwiekszy ruch jest jak widać:-D a na kiedy masz termin???

AniaSkrzat1 bylam bylam ale tutaj juz wszyscy spali i chyba nawet ty pisalas ze uciekasz bo twoj M cos tam chyba chcial :-D nio to poszlam i lazilampo e-bay ale nic nie bylo wszyscy mnie przebili i poszlam na tv potem wrocil M i lulu .Posylam ciastko francuskie z jablkami dzisiaj mam :))

AniaSkrzat1 bylam bylam ale tutaj juz wszyscy spali i chyba nawet ty pisalas ze uciekasz bo twoj M cos tam chyba chcial :-D nio to poszlam i lazilampo e-bay ale nic nie bylo wszyscy mnie przebili i poszlam na tv potem wrocil M i lulu .Posylam ciastko francuskie z jablkami dzisiaj mam :))

kamikaa no niestety okazało się że nic nie chciał:-D tylko takie tuli-tuli troszkę:-D no skoro tak mówisz to Ci wierzę...ciastko francuskie z jabuszkiem...mniam mniam,taki łasuch jak ja to nie odmówi:-D

witam, znalazlam was i od kilku dni sobie czytam, chcialabym sie dolaczyc mimo ze tak na koncowke, chociaz ta koncoweczka najbardziej emocjonujaca, prawda :-)
pozdrowienia dla wszystkich marcowek

i pytanko czy oficjalnie witam sie w tym watku czy jeszcze gdzies??
witamy nową mamusie :)) napisz cos wiecej... jaka plec , jakie imie, kiedy termin :)

Dziewuszki jestescie kochane...serce mi pęka z kazdej strony ze weszlam w taka rodzine... i co przyjechalam od lekarza i co ...musislam siedziec na krzesle i sie bawic z sebusiem..przy malym dziecku nie da sie lezec non stop tu chce jesc tu pieluche zmienic tu pic co chwile przytulic sie chce , wykąpac...nie ma łatwo..:-(

Czarnuszka mycho szkoda ze nie masz tam zadnej kumpeli wiesz takiej naprawde kumpeli co zawsze jak trzeba pomoze ,szkoda ze ja juz w tej Jelonce nie siedzie normalnie bys malego o mnie przywiozla z pakunkiemna pare dni ,mi wolno chodzic i jakos rade daje to bym sie nim zajela a ciebie tym za ucho i do szpitala ,mieszkalam na Moniuszki -zabobrze i szpital jest rzut beretem takze codziennie bysmy przychodzili w odwiedziny :) ale qurna siedze tu bo mnie wywalo i dupa pomazyc moge zamiast pomoc :/Ania skrzat to po co ten twoj falszywe sygnaly wysyla :-DJemu nie dam ciacha :-D

reklama
cos o sobie:
spodziewamy sie synka - pawelek
to juz raczej 100%, nawet sami widzielismy :)
prawdopodobnie rodzic bede naturalnie bo generalnie swoja ciaze przechodze bezproblemowo(nie liczac poczatkow),
powoli zaczynam sie bac tego porodu iw ogole :baffled:
torbe juz spakowalam, a nawet dwie bo oczywiscie ze do 1 sie nie zmiescilam.
od jakiegos czasu jestem juz na l-4 bo daleko do pracy i troche niefajnie jezdzic samochodem w takie sniegi a autobusem to juz tego w ogole nie widze, a ze na poczatku ciazy wymiotowalam i to ostro, tak ze nawet w szpitalu wyladowalam to moja lekarka juz od 7 miesiaca spokojnie mi wypisala, dlatego teraz duzo odpoczywam bo juz mi coraz ciezej uffff i tak was znalazlam :):):)
rodzic bede w katowicach, prawdopodobnie bogucice
ale sie rozpisalam :-D

Do góry