reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Zapomniałam zapytać : drętwieją Wam ręce w nocy??? ja czasem sie budze i rąk nie czuje, tzn dłoni:szok: i bardzo długo trwa zanim dojdą do siebie...pewnie to brak czegos...

mi drętwieją...wynika to z braku magnezu :-) ja czasami piję musujące tabletki magnezu...i pomaga. Mój gin zresztą przytaknął na to :-p

wczoraj narobiłam zakupów i znowu się odzwigałam, że później jak poleżałam chwilę i wstałam to nie mogłam chodzić bo biodro mi szwankowało...mówię wam...już wiem jak będe chodzić mając 80lat hehehe:-D:-D:-D:-D

reklama
Witajcie :-)

wstałam dzis po 6...teściowa nas obudziła...zadzwoniła do nas bo całą noc myślała nad tym naszym mieszkaniem...otóż...przed nami wynajmowała to mieszkanie parze z 2 dzieci...W Wielkanoc tego roku Ci państwo uciekli bez słowa i nie dość że zostawili syf, rachunki nie oplacone (prąd i gaż razem 600zł)...to jeszcze zadłużyli mieszkanie za wode - 1800zł...

byliśmy wczoraj u teściowej i mój "mądry inaczej" J pochwalił się jej że od moich rodziców dostalismy 1000zł (chciał jej wejsc na ambicje)...a ona przez noc obmyśliła żebyśmy jedną rate zapłacili za tą wode :no: i obudziła nas po 6...nawet mojemu J nie dała sie do pracy wyszykować.

Jestem cholernie zła...bo to pieniądze na łóżeczko i inne rzeczy dla dziecka które muszę już kupić...a że to ona nie dopilnowała tamtych lokatorów z płaceniem to nie moja wina,...jeszcze jakbysmy to my tak zadłuzyli mieszkanie to co innego...mogłabym zapłacic - ale za czyjeś długi nie mam zamiaru. NIby powiedziała że odda nam później te pieniądze, no ale ciekawe kiedy będzie to "później" :wściekła/y:

Powiedziałąm mojemu J że nic nie zapłacimy i dziś chyba pojdziemy wydać te pieniądze, kupimy łóżeczko, wanienkę, ze 2 butelki.

a ona niech się sama martwi...moi rodzice już dość kasy wrzucili w to mieszkanie (jej mieszkanie)...wczoraj mój J jej oznajmił żeby mnie zameldowała...i powiem wam że nie miała zachwyconej minki...no ale muszę miec jakies zabezpieczenie, skoro nawet mój już o ślubie nie myśli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to się wyzaliłam :dry::dry::dry::dry:

Witam was Brzuszki z rana ja wczoraj spać nie mogłam a i dziś rano też. Mam stresa bo mój mąż pierwszy dzień w nowej pracy, i martwie się jak to będzie, cały grudzień siedział w domu bo chorował, a wiadomo że kasa jest do życia niezbędna. Gosia rzeczywiście sprytna ta twoja teściówka, ale nie przejmuj się nią wogóle, lepiej wydać na maluszka, w końcu to jakby prezent dla niego od dziadków:-)

Dzien dobry kochane!!!
Juz wstalam zrobic jesc mezowi do praci i moj mlody dopiero sie teraz budzi czyli spał prawie 14 godzin bez przerwy!!!:szok: az w szoku jestem... :))

U nas tez bieluuusko... a szkoda heheh.
Juz bym chciała wiosne :))

Moj maluszek juz pierwszy sie obudzil i kopie ze ojoj a mial kilka dni słabosci, ale na szczescie znowu jest bardzo ruchliwy :)

Ja dzis na obiad barszcz bialy i moze pierogi zrobie...ruskie :)

czesc dziewczyny, ja dzisiaj wróciłam od ginekologa zniesmaczona a raczej smutna:-(
Okazało się ze te bóle które mialam w kroczu(spojenie łonowe) okazało się ze to spojenie zaczelo mi się rozchodzic...:szok:
Od razu podjal decyzje o cesarce, powiedzial ze nie zrobi ze mnie kaleki:-(
Echh druga cesarka , ale co zrobic.. najwazniejsze zeby malutka byla zdrowa.
- o Ludzie!!!! a to co !!?? kochana trzymam tam pipke ile wlezie. Kurcze i szkoda ze tak szybko Ci CC zrobia..az miesiac przed terminem...Obys tylko wytrzymała do tgo lutego w jednej połowie. Trzymam kciuki

Witam wieczorem, mieliśmy dziś wypadek samochodowy!!

Na szczęście nic nikomu się nie stało, baba nie zauważyła znaku i wjechała w nas, gdzie my jechaliśmy z pierwszeństwem. Przestraszyłam się, bo to już nie pierwszy nasz wypadek, na szczęście tu była mniejsza stłuczka, mąż wyszedł oglądnął samochód i mówi nic się nie stało!! Ja wystartowałam z samochodu i zaczęłam się wydzierać, Jak się nic nie stało!!!!! W końcu wezwaliśmy policję, bo szkody jest na około 900 zł!! Pojechałam później do domu, mąż został z policją i tą kobietą, która przyznała się, że nie patrzyła na znak, że ma od dwóch lat prawojazdy ale dopiero na wakacje odebrała i jeszcze mówi, do mojego M, że ma nerwową żonę!!!! Co za baba!!

Rozumiem każdemu może się zdażyć, ale jak chcieliśmy załatwić między sobą bez policji, to ona zaczęła wymyślać, że ona taniej załatwi i pomaluje samochód, wtedy mnie wkurzyła i w kóńcu zadzwoniliśmy na policję, dostała mandat i punkty, a my dostaniemy pieniądze z ubezpieczenia.

Dobrze, że Dawid się nie przestraszył, bo walnęło w tą zstronę z której siedział.

Dzień pełen wrażeń.
- o Ludzie co za babsko!!!! a co ona se mysli narobila szkody i jeszcze ma pretenesje ze sie oburzasz!!! ja to bym ja chyba zabila za to ze narazila moje dzieci na krzywde. Dobrze ze Dawidkowi nic sie nie stalo

Witajcie :-)

wstałam dzis po 6...teściowa nas obudziła...zadzwoniła do nas bo całą noc myślała nad tym naszym mieszkaniem...otóż...przed nami wynajmowała to mieszkanie parze z 2 dzieci...W Wielkanoc tego roku Ci państwo uciekli bez słowa i nie dość że zostawili syf, rachunki nie oplacone (prąd i gaż razem 600zł)...to jeszcze zadłużyli mieszkanie za wode - 1800zł...

byliśmy wczoraj u teściowej i mój "mądry inaczej" J pochwalił się jej że od moich rodziców dostalismy 1000zł (chciał jej wejsc na ambicje)...a ona przez noc obmyśliła żebyśmy jedną rate zapłacili za tą wode :no: i obudziła nas po 6...nawet mojemu J nie dała sie do pracy wyszykować.

Jestem cholernie zła...bo to pieniądze na łóżeczko i inne rzeczy dla dziecka które muszę już kupić...a że to ona nie dopilnowała tamtych lokatorów z płaceniem to nie moja wina,...jeszcze jakbysmy to my tak zadłuzyli mieszkanie to co innego...mogłabym zapłacic - ale za czyjeś długi nie mam zamiaru. NIby powiedziała że odda nam później te pieniądze, no ale ciekawe kiedy będzie to "później" :wściekła/y:

Powiedziałąm mojemu J że nic nie zapłacimy i dziś chyba pojdziemy wydać te pieniądze, kupimy łóżeczko, wanienkę, ze 2 butelki.

a ona niech się sama martwi...moi rodzice już dość kasy wrzucili w to mieszkanie (jej mieszkanie)...wczoraj mój J jej oznajmił żeby mnie zameldowała...i powiem wam że nie miała zachwyconej minki...no ale muszę miec jakies zabezpieczenie, skoro nawet mój już o ślubie nie myśli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to się wyzaliłam :dry::dry::dry::dry:
a ten polski film co czarnuszka88 wrzuciła - popłakałam się :sorry2:
- Bezczelnosc...:baffled: zamiast Wam dac kase na maluszka to eszcze chca Wam zabrac to co dostaliscie o Twoich rodzicow...:baffled: masz racje nie dawaj... Bo ona bedzie zwlekała z oddaniem i bedziesz tyle kasiory w plecy z obcych ludzi..

Dzien dobry kochane!!!
Juz wstalam zrobic jesc mezowi do praci i moj mlody dopiero sie teraz budzi czyli spał prawie 14 godzin bez przerwy!!!:szok: az w szoku jestem... :))

U nas tez bieluuusko... a szkoda heheh.
Juz bym chciała wiosne :))

Moj maluszek juz pierwszy sie obudzil i kopie ze ojoj a mial kilka dni słabosci, ale na szczescie znowu jest bardzo ruchliwy :)

Ja dzis na obiad barszcz bialy i moze pierogi zrobie...ruskie :)

- o Ludzie!!!! a to co !!?? kochana trzymam tam pipke ile wlezie. Kurcze i szkoda ze tak szybko Ci CC zrobia..az miesiac przed terminem...Obys tylko wytrzymała do tgo lutego w jednej połowie. Trzymam kciuki

- o Ludzie co za babsko!!!! a co ona se mysli narobila szkody i jeszcze ma pretenesje ze sie oburzasz!!! ja to bym ja chyba zabila za to ze narazila moje dzieci na krzywde. Dobrze ze Dawidkowi nic sie nie stalo

- Bezczelnosc...:baffled: zamiast Wam dac kase na maluszka to eszcze chca Wam zabrac to co dostaliscie o Twoich rodzicow...:baffled: masz racje nie dawaj... Bo ona bedzie zwlekała z oddaniem i bedziesz tyle kasiory w plecy z obcych ludzi..

Hej Czarnuszka, ale z Ciebie dobra żona, że meżowi jedzonko do pracy robisz, ja już zapomniałam jak to jest, tzn. odkąd jestem w ciązy to już nad nim tak nie skacze:-) role się odwróciły. Twój maż to ma szczęście:tak:

Zapomniałam zapytać : drętwieją Wam ręce w nocy??? ja czasem sie budze i rąk nie czuje, tzn dłoni:szok: i bardzo długo trwa zanim dojdą do siebie...pewnie to brak czegos...

Kochana ostatnio dzwonila do mnie moja przyjacioka i mi mowi ze chyba jest w ciazy bo dretwieja jej rece :-D i ze w 1 ciazy tez tak miała
wiec to chyba nic zlego :)
niewiem czym to spowodowane , mi nigdy nie dretwialy i niewiem skad sie to bierze

Hej Czarnuszka, ale z Ciebie dobra żona, że meżowi jedzonko do pracy robisz, ja już zapomniałam jak to jest, tzn. odkąd jestem w ciązy to już nad nim tak nie skacze:-) role się odwróciły. Twój maż to ma szczęście:tak:
ja mu tylko robie jak maja baaaardzo duzo pracy bo tak to zazwyczaj sobie chodza gdzies na obiad albo pizze, ale czasem nie maja na to czasu pozatym po takich przezyciach co maja w pracy mi by sie nie chcialo jesc hehe:-D

reklama
Do góry