AniaSkrzat1
Fanka BB :)
moja Laura dzisiaj ważyła 1600 :-) , od ostatniej wizyty która byla 4 grudnia przybrała 600 gram
Dzięki ja też bedę trzymać kciuki za was:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja Laura dzisiaj ważyła 1600 :-) , od ostatniej wizyty która byla 4 grudnia przybrała 600 gram
O matko! Rozwarcie? I co teraz? Musisz lezec? Czemu nie powiedzial na poprzedniej wizycie? Trzymaj sie Milkshake!hej dziewczynki,
dziś byłam u gina i mam rozwarcie na opuszek A najlepsze jest to że już ostatnio miałam tylko mi o tym nie powiedział, a ja mądra okna przed świętami przecierałam...ehh wogóle nasiedziałam się w kolejce bite 4godziny!!!
Ja wazylam 2700 a Mezu 3300 wiec na 3kg zywej wagi Alexa bym sie nie obrazila ;-);-) Nie wiecej!Ech, ale tu po świętach ruch...nie nadrobię was....przejrzałam tylko ogólnie, co się dzieje. Z tego co pamiętam: rybka trzymaj się dzielnie, wierzę, że synek będzie zdrowy - trzymam kciuki za niego!!!
Moja gin mówiła mi, że orientacyjna wielkość i waga dziecka jest podobna do tej, jaką mieli jego rodzice przy urodzeniu - w skrócie - jeśli rodzice byli dużymi noworodkami to prawdopodobnie dzidzia też będzie duża;-)
Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam....a ja wprawdzie mam już wózeczek, łóżeczko i wanienkę....ale za to żadnych ubranek i przeraża mnie to...i raczej na "spadkowe" po kimś nie mam co liczyc
Wavejka a to Twoja pierwsza dzidzia? Mnie zaczelo tam bolec od kilku dni, w nocy tez jest nieciekawie jak sie wlasnie przekrecam z jednego boku na drugi. Ale gin nic nie mowil. Dobrze, ze przynajmniej wiesz, ze bedziesz miec cesarke. Tu tez chodzi o Twoje zdrowie Bedzie dobrzeAnia powiedz o tym lekarzowi koniecznie i pokaz mu w ktorym miejscu Cie boli jak bedziesz na wizycie, wtedy wyczuje czy jest zmiana w kosci lonowej czy nie
lepiej nie bagatelizowac , ja to mialam od 1,5 miesiaca a dopiero teraz na wizycie mu o tym powiedzialam, gdyby wzrok zabijal lezalabym martwa..
tyle ze wczesniej bolalo dużo mniej, bo bolalo najczęsciej wieczorem , w nocy jak sie chcialam obrocic z boku na bok, badz przy wstawaniu , a teraz juz boli caly dzien:/