reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wavejka a ten ból spojenia to jak wygląda, bo mnie dziś bardzo boli przez cały dzień po prawej stronie brzucha, taki kłujący ból, myślałam że to może jelita

boli Cię jakbys miala zakwasy, albo ktos połozyl Ci tone węgla na spojeniu ..
myslalam ze moze dzidzia uciska gdzies glowka i tak mnie boli no ale przeliczylam sie :(:-(
Pozostaje mi lezec i czekac do lutego,22 stycznia zapadnie decyzje kiedy bedzie mnie ciąc.

reklama
Boże kobity nie dołujcie mnie bo tak jak pisałam wcześniej też mam bóle po lewej stronie ( w pachwinie i w kroczu) ale myślałam że to nic takiego tylko że się tam wszystko rozszerza:szok: ale teraz to już sama nie wiem. Dobrze że mam gina na 8 stycznia, muszę się go o wszystko rozpytać.

Mi lekarz powiedział ze taki ból nie zawsze oznacza rozchodzenie się spojenia.. ale można to wyczuc podczas badania, ja mu dzisiaj powiedzialam ze mnie boli, a on sam nacisnal delikatnie w jednym miejscu na łaczeniu spojenia i pyta czy tutaj bo czuje tutaj mała szczelinke,zmiane w kości łonowej, wiec mowie ze tutaj ;/ no i okazało się ze sie jednak u mnie rozchodzi..:baffled:

Mi lekarz powiedział ze taki ból nie zawsze oznacza rozchodzenie się spojenia.. ale można to wyczuc podczas badania, ja mu dzisiaj powiedzialam ze mnie boli, a on sam nacisnal delikatnie w jednym miejscu na łaczeniu spojenia i pyta czy tutaj bo czuje tutaj mała szczelinke,zmiane w kości łonowej, wiec mowie ze tutaj ;/ no i okazało się ze sie jednak u mnie rozchodzi..:baffled:

Kurcze to nie ciekawie, w takim razie ja też muszę mojemu o tym powiedzieć. A Ty teraz dużo odpoczywaj, i nie martw się napewno wszystko będzie dobrze. Ja też mam termin tak jak Ty a właściwie na 6 marca:-)

wavejka- mnie właśnie tak boli jakbym miała zakwasy, myślisz że to może być to co u Ciebie???

Ania powiedz o tym lekarzowi koniecznie i pokaz mu w ktorym miejscu Cie boli jak bedziesz na wizycie, wtedy wyczuje czy jest zmiana w kosci lonowej czy nie
lepiej nie bagatelizowac , ja to mialam od 1,5 miesiaca a dopiero teraz na wizycie mu o tym powiedzialam, gdyby wzrok zabijal lezalabym martwa..:szok:

tyle ze wczesniej bolalo dużo mniej, bo bolalo najczęsciej wieczorem , w nocy jak sie chcialam obrocic z boku na bok, badz przy wstawaniu , a teraz juz boli caly dzien:/

Ania powiedz o tym lekarzowi koniecznie i pokaz mu w ktorym miejscu Cie boli jak bedziesz na wizycie, wtedy wyczuje czy jest zmiana w kosci lonowej czy nie
lepiej nie bagatelizowac , ja to mialam od 1,5 miesiaca a dopiero teraz na wizycie mu o tym powiedzialam, gdyby wzrok zabijal lezalabym martwa..:szok:

tyle ze wczesniej bolalo dużo mniej, bo bolalo najczęsciej wieczorem , w nocy jak sie chcialam obrocic z boku na bok, badz przy wstawaniu , a teraz juz boli caly dzien:/

widzisz ja też to zbagatelizowałam, bo już od jakiegoś czasu mnie boli a teraz się nasiliło np: jak wstaje albo chodzę, a dzisiaj to się podnieść z łóżka nie mogłam,dzięki Kochana za informację jak tylko będę u niego to odrazu mu powiem:tak:

wavejka- a wiesz ile aktualnie twoja dzidzia waży i ile ma długości, bo mam w styczniu usg i chciałabym porównać a jesteśmy praktycznie na takim samym etapie:-)

ja też dzisiaj ledwo się zwlekłam z łożka.. a najgorzej to było wdrapac sie na ten koziołek ;-);-);-)

uważaj na siebie i póki nie masz wizyty pij wapno, nie zaszkodzi a może tylko pomoc
bede trzymac kciuki , zeby wszytsko bylo ok, i zeby jednak u Ciebie rozciągały się wiązadla a nie spojenie

Buziaczki

reklama
Do góry