reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

czesc dziewczyny, ja dzisiaj wróciłam od ginekologa zniesmaczona a raczej smutna:-(
Okazało się ze te bóle które mialam w kroczu(spojenie łonowe) okazało się ze to spojenie zaczelo mi się rozchodzic...:szok:
Od razu podjal decyzje o cesarce, powiedzial ze nie zrobi ze mnie kaleki:-(
Echh druga cesarka , ale co zrobic.. najwazniejsze zeby malutka byla zdrowa.
o kurcze...i jak tu się nie przejmować jakimikolwiek bólami. A nie będzie się to pogarszać wraz z ciężarem dzidzi??:confused:

reklama
moniSkaBe - moja szyjka ma 38mm:tak::tak::tak::tak:

ale macie wieści od lekarzy :szok::baffled::szok:

byle do 2010:-D:-D:-D

a my kolejną wizytę mamy 13 stycznia i jeśli się nic z małym nie zmieni to lądujemy w szpitalu:baffled:

kolorowych spokojnych snów

a wiecie ze ja to nie wiem co to znaczy ze boli brzuch jak na miesiaczke , mnie nigdy brzuch nie bolal przy miesiaczce :sorry2:
na dodatek ja przy porodzie mialam skurcze tylko krzyzowe, brzuch mnie wogole nie bolal, wieczorem wlasnie nie wiedzialam ze to skurcze bo bolal mnie dol plecow ale nie wiedzialam ze to porod sie zaczyna i poszlam sobie spac :sorry2:, obudzilam sie rano jak mi wody odeszly :sorry2:

mnie teraz czasami lapia skurcze, tzn brzuch mi twardnieje i sie napina, ale z szyjka wsio ok wiec nie ma co sie martwic, generalnie jest miekki, mnie brzuch nie boli przy skurczach, w tym okresie ciazy takie skurcze juz moga wystapic

o kurcze...i jak tu się nie przejmować jakimikolwiek bólami. A nie będzie się to pogarszać wraz z ciężarem dzidzi??:confused:

kazał lezec , lezec i jeszcze raz lezec... i pic duzo wapna, powiedzial ze to jest taki przypadek w medycynie na ktory niestety teraz nie ma sie juz wpływu..:-(
no wlasnie czym dziecko bedzie ciezsze tym gorzej.. dlatego moj termin z 8 marca moze sie przesunac na ok 10 lutego, czyli miesiac wczesniej:(
powiedział ze boi sie zebym do lutego nie przestała chodzic.. bo powiem ze bol jest juz coraz silniejszy ..

Witam wieczorem, mieliśmy dziś wypadek samochodowy!!

Na szczęście nic nikomu się nie stało, baba nie zauważyła znaku i wjechała w nas, gdzie my jechaliśmy z pierwszeństwem. Przestraszyłam się, bo to już nie pierwszy nasz wypadek, na szczęście tu była mniejsza stłuczka, mąż wyszedł oglądnął samochód i mówi nic się nie stało!! Ja wystartowałam z samochodu i zaczęłam się wydzierać, Jak się nic nie stało!!!!! W końcu wezwaliśmy policję, bo szkody jest na około 900 zł!! Pojechałam później do domu, mąż został z policją i tą kobietą, która przyznała się, że nie patrzyła na znak, że ma od dwóch lat prawojazdy ale dopiero na wakacje odebrała i jeszcze mówi, do mojego M, że ma nerwową żonę!!!! Co za baba!!

Rozumiem każdemu może się zdażyć, ale jak chcieliśmy załatwić między sobą bez policji, to ona zaczęła wymyślać, że ona taniej załatwi i pomaluje samochód, wtedy mnie wkurzyła i w kóńcu zadzwoniliśmy na policję, dostała mandat i punkty, a my dostaniemy pieniądze z ubezpieczenia.

Dobrze, że Dawid się nie przestraszył, bo walnęło w tą zstronę z której siedział.

Dzień pełen wrażeń.

kazał lezec , lezec i jeszcze raz lezec... i pic duzo wapna, powiedzial ze to jest taki przypadek w medycynie na ktory niestety teraz nie ma sie juz wpływu..:-(
no wlasnie czym dziecko bedzie ciezsze tym gorzej.. dlatego moj termin z 8 marca moze sie przesunac na ok 10 lutego, czyli miesiac wczesniej:(
powiedział ze boi sie zebym do lutego nie przestała chodzic.. bo powiem ze bol jest juz coraz silniejszy ..
jejku współczuję :-(
trzymaj się dzielnie
może te leżenie Ci jakoś pomoże i mniej będzie bolało
~~~~
część z Was już wie, że się rozpakuje wcześniej :baffled:
a znając życie, duża część nawet o tym nie wie....:-D tak więc trzymamy oby do lutego, potem się zacznie rozsypywanie ;-)
najważniejsze, aby wszystkie maluszki były zdrowe :tak:

wavejka a ten ból spojenia to jak wygląda, bo mnie dziś bardzo boli przez cały dzień po prawej stronie brzucha, taki kłujący ból, myślałam że to może jelita

Pewnie tak juz od drugiej polowy lutego juz zaczna sie porody jeden za drugim . Tak bylo jak bylam w ciazy z Bartkiem :)

ccaroline85 dobrze ze Wam sie nic nie stalo

ja to jestem najlepsza bo ja jezdze na letnich oponach :baffled:, madre to nie jest ale szkoda mi kasy na zimowki, - pewnie z 5tys by kosztowaly a ja nigdzie nie jezdze oprocz rodzicow , tesciow i gdzies tam do sklepu czy lekarza, a i do nich mam blisko , jak mocno slisko to nie jezdze :sorry2:

czesc dziewczyny, ja dzisiaj wróciłam od ginekologa zniesmaczona a raczej smutna:-(
Okazało się ze te bóle które mialam w kroczu(spojenie łonowe) okazało się ze to spojenie zaczelo mi się rozchodzic...:szok:
Od razu podjal decyzje o cesarce, powiedzial ze nie zrobi ze mnie kaleki:-(
Echh druga cesarka , ale co zrobic.. najwazniejsze zeby malutka byla zdrowa.

Kobieto, Ty mnie nie strasz, bo ja mam te cholerne bóle co mi żyć nie dają już od półtora miesiąca. I lekarz mi nic nie mówił, znaczy że to coś złego :confused:

reklama
Do góry