ionka
Fanka BB :)
dobre szyjka 38mm ujście zamknięte
mały ma o 6 tygodni za dużą główkę w stosunku do kości udowej i dr podejrzewa hipotrofie:-(
ale zobaczymy za 2 tygodnie jak się okaże że tak to kładą mnie do szpitala:-( a mały waży 1815g spory facet jak na 30 tydzień
Rybka, może to znowu jakis błąd! juz nie jeden raz wychodziło Ci coś i potem okazywało się, że jest dobrze!
list POZEGNALNY OD MOJEGO GINEKOLOGA :/// ((
...
Zadzwonilam do innego polaka ma gabinet ulice dalej od mojego i tam kiedys bylam bo chcialam posluchac opini innego ale JESTEM ZDEZORIENTOWANA I ZAMOTANA
przecierz ten nowy nie ma mojej karty nic nie wie
Kamikaa- nie stresuj się, weź z tamtej przychodni swoje wyniki, skseruj je i z nimi idź do nowego
Ale z komorami ok :-)
dzidzia wazy 1500 i lekarz stwierdzil, ze to duze dziecko.
Dzisiaj mam 28 tydz i 3 dzien, a dzidzia jest duza jak na 30 tydzien
termin z 20 marca mam na 10 marca. Ehh.. :-)
ogolnie wszystko ok :-)
super, że wszystko dobrze! :-) czyli razem nie rodzimy??
Wczoraj rozmawialam z kolezanka ktora niedawno rodzila i powiedziala mi ze tu wszystko daja wiec niemal nic nie trzebaodklady,majtki,koszule(potem mozna miec swoja jak sie chce)podobno tylko wkladki laktacyjne nie daja bo ona miala swoje,a ciuszki dla dzidzi dopiero na wyjscie wiec moja torba nie bedzie wielka.
Jeszcze dopytam sie 7 stycznia mojego gina.
jak Ci dobrze! ja dostałam listę potrzebnych rzeczy do szpitala i to chyba będą 2 torby
brzuszki mam pytanie, czy można rozgrzewac sobie(jak bolą plecki)termoforem-bo dziś sobie taki fajniusi kupiłam, i tak zaczęłam si,e zastaanwiać czy można??
ja tam sie grzałam i zyjemy :-)
a jak miłutko było
Dziewczynki mam pytanie. Poniewaz nie mam zupelnie pojecia jak wygladaja skurcze, dzieje mi sie cos takiego:
Co chwile kluje mnie z lewej strony (tak pomiedzy jajnikiem a pachwina) i zaraz puszcza. Zaklulo rowniez moze ze 3-4 razy z prawej strony. Brzuch mam miekki i nic poza tym mi sie nie dzieje. Nie boli bardzo mocno, ale jest dosc nieprzyjemne. Wzielam na wszelki wypadek nospe. Nie wiem co to moze byc. Czy jak sie ma skurcze to kluje wlasnie z jednej strony czy raczej po srodku? Maly aktywny, ciagle sie wierci. Martwie sie troche...
Tabasia, tez tak miałam przedwczoraj, wzięłam no-spę, średnio pomogło, ale poza tym nic się nie działo... może Ci się wiązadła rozciągają??
zapomniałam iśc do bootsa, więc dalej nie wiem, co z tymi testami wód płodowych ale i tak muszę się tam przejść po wszystko ;-)