reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Pytam bo ostatnio strasznie mi nogi puchną a w zasadzie kostki ale to pewnie od ciężaru bo mam 20 kg. do przodu:cool2:

woda zatrzymuje sie w organizmie co skutkuje opuchnieciami kończyn. chociz jak mnie poinformowano, zykla woda niegazowana nie stwarza takich problemow. problem istnieje przy sokach, napojach itd..ale woda niegazowana jest ok:)

reklama
ale to rónie dobrze może ci się woda zatrzymywać w organizmie:tak::tak::tak:
a z tym trzeba uważać bo może dojść do zatrucia ciążowego lub wielowodzia tym bardziej że twoja waga jest spora:tak::tak::tak:

cześć dziewczynki,
nie witałam się jeszcze dzisiaj,więc teraz się WITAM,eh masło maślane mi wyszło:sorry2:
dzisiaj kruszynka moja jakoś mało aktywna, ale to pewnie dlatego że cały czas na chodzie jestem, mam taka nadzieje:tak:zobaczymy z nocy..idę się zaraz pod prysznic, i do wyrka bo plery napierniczają:baffled:

jutro mam glukozę..ble...
mam nadzieję, ze się nie porzygam

ostatnio strasznie mnie ciągnie na słodkie i pic mi się chce - ale u nas w rodzinie każdy pije jak smok wawelski :cool2:

jutro mam glukozę..ble...
mam nadzieję, ze się nie porzygam

ostatnio strasznie mnie ciągnie na słodkie i pic mi się chce - ale u nas w rodzinie każdy pije jak smok wawelski :cool2:

Ja miałam tylko raz glukoze, bo wyniki były dobre i nie było potrzeby jej powtarzać...polecam odrobinę soku z cytryny to rozrobionej glukozy smakuje lepiej:-)

a ja już z tą ch...ną cukrzycą 12tygodni się bujam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zobaczymy co jutro diabetolog powie na moje cukry po fenoterolu:baffled::baffled::baffled:
trochę boję się że dostanę tą pompę ale może jakoś będzie no nie:-D:-D:-D

reklama
o cytrynie w glukozie wiem, ale do mojej przychodni mam 10 km i mam cichą nadzieję, że nie zarzygam sobie auta po jej wypiciu:-D:-D:-D

muszę sobie tez zrobić jakąś kanapkę, bo od razu mama pobierze mi krew na morfologię, więc lepiej, żebym tam nie padła:-)

no a potem jeszcze ekg i wizyta u mojej doktor, żeby mi wypełniła w karcie:cool2:

a po Nowym Roku przed wizyta u gina muszę jeszcze załatwić okulistę i dentystę, nie mam pojęcia, jak się wyrobię:dry:

jestem na siebie zła, bo zawsze wszystko robie na ostatnią chwilę, a potem latam jak kot z pęchcerzem, zeby zdążyć na czas:sorry2::dry:

Do góry