reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzięki Kasiu:-) u mnie to chyba też dlatego że jestem przy tuszy ( tzn. w ciąży przytyłam już 20 kg ) normalnie wieloryb:tak: szczupłe mamy czują chyba bardziej ruchy maluszka

Kurcze drugi raz wysłałam ten sam post ale jestem zakręcona, ja nawet nie chce mówić ile teraz waże, no ale cóż jak tu sobie odmówić:-)pózniej będe myslała o diecie

Dzięki Kasiu:) ja też bym wolała czuć częściej ale u mnie to też chyba dlatego że jestem przy tuszy ( tzn. przytyłam w ciazy 20 kg) szczuplutkie mamy czują chyba bardziej dzidzie
- kochana ja mimo ze przytylam tylko 4 kg waze 99 kg :cool: i ruchy czuje bardzo bardzo bardzo i juz w 16 tygodniu czułam wiec to chyba zalezy od zywiołowosci dzidzi :))

Coś dawno nie odzywały się Koza i Agus - wiecie co z nimi?
- No wlasnie tez o Nich myslałam :confused:

Odkąd jestem w ciąży staram się niej pić coli, chociaż czasami się zdarza:-D za to wlewam w siebie wodę niegazowaną dosłownie litrami ( ok 5 l dziennie)

KOCHANA ZA DUZO WODY TEZ NIE MOZNA JA W 1 CIAZY CHLAŁAM JAK OPETANA TO POTEM MIALAM WIELOWODZIE A TO WSKAZANIE DO CC

ups
sory za capsa

Czarnuszka88 ja waże niewiele mniej od Ciebie:-) ostatnio dostało mi się od położnej że za szybko tyje i mam się ograniczyć, stwierdziła że ciężko mi będzie urodzić. Normalnie popadłam w kompleksy:dry:

reklama
AniaSkrzat1 moja niunia też najbardziej aktywna w nocy :tak: jak budze sie na siusiu to ona juz w pełnej gotowości, za dnia bardziej od kopniaków wyczuwam takie rozpychanie się :tak:
Co do płynów to chyba nie ma potrzeby aż tyle chociaż w sumie nie znam się na tym, ja zawsze mało piłam i teraz w ciąży wypijam ok 2 litrów dziennie :tak: co dla mnie to niezły wyczyn

Tak wogóle to witam was kobitki po świetach, ja dzisiaj odpoczywam :tak: tak mnie to jedzenie wykończyło, na wage strach wchodzić :-D , obiadku nie gotowałam bo wałówka po świętach została.
Obejrzałam ten filmik co podałyście z porodu nic przyjemnego :baffled: ale wszystko zniose byle niuńka była zdrowa :tak: okaże się już w czwartek jak tam z jej układem moczowym, zaczyna już dopadac mnie stres ale z drugiej strony ciesze sie że znów ja zobacze.

Rybka super że dalej 2w1, trzymam kciuki oby jak najdłużej.

Do góry