reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej

Ale u nas zimo , jest chyba -12 :szok:
Poszlismy z Bartkiem na sanki ale zrobilismy odwrot po 15 minutach.

Rybka powodzenia na USG , daj znac

Ja mam usg w poniedzialek, juz nie moge sie doczekac :)

U nas wsio ok. Ide w nastepnym tygodniu do fotografa zrobic sobie jakas mini sesje zdjeciowa zeby miec pamiatka z bycia w ciazy :) Wiecej ciaz juz nie planuje wiec warto uwiecznic :)

Pozdrawiam

reklama
a ja właśnie przeglądałam lokalną gazetkę on-line, kurcze kobitka w ciąży miała wypadek i straciła dziecko ;( , ja mam zawsze stresa jak moj M jedzie sam samochodem i zawsze kaze mu meldować się nawet jak do pracy dojedzie .

A ja właśnie skończyłam smażyć racuszki z jabłkiem. Super - kaloryczne ale takie smaczne.
Troszkę się dziś martwię bo mała jakoś niewiele się wierci, co jakiś czas tylko kopniaczka daje. Może to taki spokojniejszy jej dzień. Ale się może niepotrzebnie nakręcam:-(

ok laski lece się szykować i na usg jedziemy :tak::tak::tak::tak:

Powodzenia i daj znać co i jak.

Powiem Wam że ja też lubię porządek, choć w domu nie zawsze jest błysk. Ale wczoraj byliśmy u znajomych i oni niby tacy czyści ludzie a w domu to normalnie :szok::szok:
Już się nie mogłam doczekać jak wyjdziemy stamtąd.
Jednak co swój bałagan to swój:-D:-D

Oki laseczki ja ucviekam, M juz jedzie z pracki, ide szykowac obiadek i pobyc troszke z M ;) miłego weekendu brzuszki kochane, bez zadnych przykrosci i wizyt w szpitalach!! Moze uda mi sie zajrzec w weekend zobaczymy..:* buziaki dla Was i dla brzuszków :*** :-)

no.. popakowalam prezenty.. wypilam herbate i sie snieta zrobilam.
Karol dzwonil, ze tesciowa nam wanienke kupila. Ma podjechac po nia. W sumie to mogla juz do swiat poczekac, przynajmniej jako prezent by bylo. :-D

ide sie glebnac pod kocyk.

Rybka daj znac jak po USG.

Ja też popakowałam już prezenty, zajmują pół przedpokoju, Ł w tym roku oszalał z prezentami:oo2::oo2:
Jeszcze tylko dla Igorka ,ale to muszę zrobić jak będzie spał.

i jakos dalam rade ;)jako tako posprzatane moze jutro poczuje sie lepiej to zanim goscie przyjada jeszcze kurze poscieram itd .
Zupka juz gotowa wlasnie jemy :) z mala

moja myszka tez jakas spokojna ale co sie jej dziwic mama kicha ,smarka i kaszle to ja denerwuje i cicho siedzi :-D

Ide sie polozyc bo oczka mi sie zamykaja po cieplym posilku :)

Młoda mamusia bądz silna i jak najdłużej w 2paku bo chyba nie chcesz być pierwszą marcóweczką a zobaczysz po świtach szybko minie czas i do 30tc jak z bicza strzelił zaraz stuknie:-)
Rybka czekamy na wieści:-)

Właśnie ogladałam Wydarzenia i mówili o 13miesięcznej dziewczynce zgwałconej przez "kochanego wujka"-zabiłabym skur***** :crazy:

Jak was czytam to przypomina mi się ze do świąt tuż tuż ... ja przez to ze nigdzie nie wychodzę, ewentualnie z M do spożywczego podjadę wogóle nie czuję magii świąt:-( Nawet porządkó nie zrobilam :sorry:

reklama
Młoda mamusia bądz silna i jak najdłużej w 2paku bo chyba nie chcesz być pierwszą marcóweczką a zobaczysz po świtach szybko minie czas i do 30tc jak z bicza strzelił zaraz stuknie:-)
Rybka czekamy na wieści:-)

Właśnie ogladałam Wydarzenia i mówili o 13miesięcznej dziewczynce zgwałconej przez "kochanego wujka"-zabiłabym skur***** :crazy:

Jak was czytam to przypomina mi się ze do świąt tuż tuż ... ja przez to ze nigdzie nie wychodzę, ewentualnie z M do spożywczego podjadę wogóle nie czuję magii świąt:-( Nawet porządkó nie zrobilam :sorry:

13-miesiecznej!?!?!?!? jacie.... :eek::eek::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:potwór..

Do góry