mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Ale i tak nic nie zdziałał...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My własnie przedwczoraj prowadziłysmy zywą dyskusję na temat tych staruch tez mnie jedna wkur....na maxa!! w wolnej chwili poczytaj, nie chce pisac jeszcze raz bo znów siw bede wkurzac ;-)No właśnie najgorsze są te starsze kobitki, niby nic do nich nie mam, ale u mnie w czewie to wredne są jak nie wiem, a jak zajmiesz miejsce w autobusie to sie kłócą z tobą, żebyś im zeszła z miejsca.. Mój Ł to kiedyś taką awanturę zrobił w autobusie, że nie wiem. A później pojechał do MPK i prosił o wyznaczenie miejsc dla ciężarnych w autobusach, to mu powiedzieli, że są takie miejsca, i nie trzeba ich wyznaczać, a ten dalej się kłócił, że naklejki powinny być i wgl..
17 lat !!! No niezle!!! Matko jaki staż hehhe! To ile mialas lat jak sie poznaliscie ?zebralam sie i poszlam do tego sklepu a wy tu juz tyle naskrobaly .
mloda_mamusia1 uwazaj na sibie i duzo wypoczywaj a tym starym krowa wszystkim wrednym staruchom i tym co nam nie ustapuja kij w oko :/ wrrrrrr co za ludziska wrede :/
Wlasnie pije ta miksturke co ktoras z was napisala cytryna zalana goraca woda +miod+sok malinowy i hmmm nawet dobre tylko cholernie kwasne :/ale co tam niech wypali te cholerstwo .
Wypije i biore sie za zupke pomidorowa a na kolecje jak M wroci z pracy zrobie pyzy juz takie gotowe kupilam tylko do wzatku wzuce i sosik do tego
I zrobie jak dam rade do wieczora ciastko wisniowe
ale mnie na kichanie wzielo po tej dawce cytryny chyba
pruszy snieg i na dworze czuc zime .
11 stycznia bedzie 17 lat jak jestesmy razem
30 .09.2010 bedzie 2 lata po slubie