reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
wierze że jak my będziemy stare to nie będziemy takie okropne lampucery:tak::tak:

bo każdy chce długo żyć ale nikt nie chce być stary, bo jak jest stary to chce być młody

człowiekowi nie dogodzisz;-);-);-)

No właśnie najgorsze są te starsze kobitki, niby nic do nich nie mam, ale u mnie w czewie to wredne są jak nie wiem, a jak zajmiesz miejsce w autobusie to sie kłócą z tobą, żebyś im zeszła z miejsca.. Mój Ł to kiedyś taką awanturę zrobił w autobusie, że nie wiem. A później pojechał do MPK i prosił o wyznaczenie miejsc dla ciężarnych w autobusach, to mu powiedzieli, że są takie miejsca, i nie trzeba ich wyznaczać, a ten dalej się kłócił, że naklejki powinny być i wgl..
My własnie przedwczoraj prowadziłysmy zywą dyskusję na temat tych staruch :wściekła/y:tez mnie jedna wkur....na maxa!! w wolnej chwili poczytaj, nie chce pisac jeszcze raz bo znów siw bede wkurzac ;-)

zebralam sie i poszlam do tego sklepu a wy tu juz tyle naskrobaly .

mloda_mamusia1 uwazaj na sibie i duzo wypoczywaj a tym starym krowa wszystkim wrednym staruchom i tym co nam nie ustapuja kij w oko :/ wrrrrrr co za ludziska wrede :/

Wlasnie pije ta miksturke co ktoras z was napisala cytryna zalana goraca woda +miod+sok malinowy i hmmm nawet dobre tylko cholernie kwasne :/ale co tam niech wypali te cholerstwo .

Wypije i biore sie za zupke pomidorowa a na kolecje jak M wroci z pracy zrobie pyzy juz takie gotowe kupilam tylko do wzatku wzuce :) i sosik do tego :)

I zrobie jak dam rade do wieczora ciastko wisniowe :)

ale mnie na kichanie wzielo po tej dawce cytryny chyba :)
pruszy snieg i na dworze czuc zime .

11 stycznia bedzie 17 lat :) jak jestesmy razem :)
30 .09.2010 bedzie 2 lata po slubie :)

zebralam sie i poszlam do tego sklepu a wy tu juz tyle naskrobaly .

mloda_mamusia1 uwazaj na sibie i duzo wypoczywaj a tym starym krowa wszystkim wrednym staruchom i tym co nam nie ustapuja kij w oko :/ wrrrrrr co za ludziska wrede :/

Wlasnie pije ta miksturke co ktoras z was napisala cytryna zalana goraca woda +miod+sok malinowy i hmmm nawet dobre tylko cholernie kwasne :/ale co tam niech wypali te cholerstwo .

Wypije i biore sie za zupke pomidorowa a na kolecje jak M wroci z pracy zrobie pyzy juz takie gotowe kupilam tylko do wzatku wzuce :) i sosik do tego :)

I zrobie jak dam rade do wieczora ciastko wisniowe :)

ale mnie na kichanie wzielo po tej dawce cytryny chyba :)
pruszy snieg i na dworze czuc zime .

11 stycznia bedzie 17 lat :) jak jestesmy razem :)
30 .09.2010 bedzie 2 lata po slubie :)
17 lat !!!:szok: No niezle!!! Matko jaki staż hehhe! To ile mialas lat jak sie poznaliscie ?

to teraz o moim związku :-p:
poznaliśmy się jakies 5lat temu na czacie....pisaliśmy wtedy tylko sporadycznie...po 2latach zniknęłam na rok z neta....i po powrocie zaczęliśmy pisac prywatnie. dzieliło nas 300km. Pierwszy raz spotkaliśmy się 12stycznia 2008 (przyjechałam wtedy na kilka godzin do Wa-wy. Od sierpnia tego roku jesteśmy zaręczeni. Za niedługo nasza rocznica ...planuję wtedy przyrządzić posiłek taki jak wtedy gdy spotkaliśmy się pierwszy raz ....zaprosił mnie na statoil i kupił hot-doga. Tak więc zrobie hot-dogi przy swiecach ...hahahhaa:-D

reklama
Do góry