13 lat
mialam
Matka pozwolila mi isc na dysko
z kolezanka ktora wtedy miala 18
takie wiejskie dysko
i tam go po raz piewszy zobaczylam i sie zakochalam
ale on byl z dziewczyna -kolezanka :-(i nawet uwagi na mnie nie zwracal :-(ale sie nie dalam .
2 tygodnie pozniej poszlam z inna kolezanka do kina i wracajac juz z kina zachaczylysmy o taki imbis robili tam pyszne chamburgery i wchodzimy ja chce zamawiac a tu
on jako sprzedawca
Nie moglam glosu wydobyc
i kolezanka mnie poratowala zamowila co chcialysmy
usiadlysmy do stolika i nie chcialam z tamtad wyjsc .
Bywalam tam prawie co dziennie po szkole i wydawalam cale kieszonkowe a ze juz wtedy opiekowalam sie u sasiadki dzieckiem zawsze bylam przy jakiejs tam kasie
i tak tydzien za tygodniem mijal w koncu ktoregos razu dosiadl sie do nas do stolika przedstawil a ja BYLAM W 7 NIEBIE
Potem sie okazalo ze moja najlepsza kolezanka tez cos do niego czuje ale postaralam sie o to zeby jej szybko przeszlo w koncu to ona miala mi dotrzymywac towarzystwa a nie ja jej
Tomek
mial wtedy dziewczyne :-(pare razy przychodzila do imbisu i go calowala
a ja cierpialam ale jakos mi sie udalo i ktoregos razu mnie odwizol do domu mial wtedy czerwonego malucha
a ja sie czulam jakbym limuzyna jechala
Potem pierwsze randi ,kino ,buziak i tak sie zaczelo 17 stycznia 1993 rok byla zima ,zimno i bialo odwiozl mnie do domu a mieszkalam na wsi i matka byla oczywiscie przeciwna temu zwiazkowi wiec siedzielismy w aucie na przystanku i wtedy
"chcesz ze mna chodzic " on mial 17 lat
Jasne ze chcialam ale udawac tez musialam i odpowiedz byla
"musze sobie przemyslec "
ale kazdy wiedzial o co chodzi
ach ale mi sie wspomnialo