reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej Kochane :-)
Melduje sie na sekundke, bo puscili mnie na przepustke :-p Mam jeszcze godzinke i musze wracac.
Juz jestem po badaniach i KTG, mam lozko i w ogole jestem tak jakos pozytywnie nastawiona, bo leze na innym oddziale (nie tym co kiedys), obsluge mamy bardzo mila i jest niezle :-)
Jutro do poludnia na pewno bede juz po, tak mi powiedzieli :tak:
Dzidzius bedzie caly czas ze mna, co mnie niezmiernie cieszy i moge zaczac przystawiac od razu do piersi :-):-):-)
Jest dobrze :happy2: Moze wypuszcza nas na weekend jak nie bedzie komplikacji :-)
Trzymajcie sie cieplutko i do sklikania niebawem!!!
Buziaki!

Oj tak te Natalki uparte są :tak::-D

Mam nadzieję, że złapie mnie raptownie, były chyba dziewczyny, u których nic się nie działo, żadnego rozwarcia i tak raptem chwyciło z tego co kojarzę prawda???

Mój synek też wieczorem bardziej aktywny. A ja właśnie rozpoczęłam walkę z katarem. Psikam solą do nosa, która nic nie daje, wącham czosnek, piję herbę z miodem i cytryną i zamierzam wpieprzyć mężowi jak wróci, bo to on mnie zaraził. Super! Teraz tydzien z bani.

reklama
Kochane, a kiedy będe mogla pic herbatke z kopru? Bo pisze że dziecku podaje sie po pierwszym miesiacu zycia.. W takim wypadku ja też bede mogla to pic dopiero jak mała skonczy miesiac?

Moja położna powiedziała, że herbatkę z kopru włoskiego dziecku możesz już dawać tak od około 2 tygodnia życia, a ty możesz pić ją nawet od samego porodu! :-)

A poza tym byłyśmy dzisiaj u dermatologa, maleńka ma trądzik niemowlęcy, i jutro w aptece muszę odebrać maść, która musi być specjalnie robiona dla naszej maleńkiej... A 13 kwietnia jesteśmy zapisane do poradni preluksacyjnej... :-) A poza tym u nas wszystko w jak najlepszym porządku, Amelka uwielbia podróże w samochodzie i w wózku, jest bardzo silna, sama przewraca mi się z boczku na boczek, mimo, że próbuję jej to jak najbardziej utrudnić... Jest tak do mnie przyzwyczajona, że jak wie, że jestem w mieszkaniu, i ona nie śpi, a ja np coś tam w kuchni robię, i Amelia nie usłyszy mojego głosy zbyt długo to od razu krzyk jak nie wiem, ale jak tylko się do niej odezwę i wie, że jestem w pobliżu to leży w łóżeczku cichutko jak nie wiem, zajęta oglądaniem pokoju :-)

Do góry