reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Jestem :-:)-:)-( Niestety nie rodzę i się nic nie zapowiada, wszystko jest zamknięte dosyć wysoko, jestem załamana, eh... Wizyta w poniedziałek i wtedy dostane przedłużenie zwolnienia. Nie chcę rodzić po terminie, ale widać na to się zapowiada!!

Na pocieszenie kupiłam Colę i idę zaraz zrobić Kopiec Kreta :p

Madziu trzymam kciuki za Bartusia!!

Ewcia30 urodziła, wysłała również mmsa ale nie mogę odczytać wiadomość wklejam na odpowiedni wątek.

O bidulko a tak liczyłaś że to już:-( Pogadaj z Natalą ,może posłucha mamci i raczy opuścić mieszkanko :-)

reklama
żeby nie było ;) ja się nadal turlam z brzucholkiem...
moja uparta jest na całego :):)
w czwartek wizyta u położnej, więc pewnie powie kiedy mam się stawić już w szpitalu...

o kingusia, a ja juz bylam pewna ze ty mamusia:tak:

ja mam sie zglosic w czwartek...

ccaroline, ciekawe ze z 2 ciaza i jeszcze czekasz, ale moze nagle cie wezmie:tak:

ja jeszcze cichcem na to licze bo jakos nie podoba mi sie pomysl wywolywania...

Witajcie, trochę was podczytałam, ale zaraz muszę kończyć bo już zbyt długo siedzę na necie:-)

Ja dzisiaj chyba wagary sobie zrobię - nie jadę na lekcje - w zamian zrobię obiadek z deserem i może skoczę do anestezjologa na konsultacje w spr ZOO. Wieczorkiem mam wizytę u mojej pani Gin - sprawdzimy czy Antek szczelnie zabarykadowany :-)

Właśnie przeczytałam, że jesteś ze śląska:-), nie rodzisz przypadkiem na Raciborskiej w Katowicach? Ja wczoraj byłam zwiedzić porodówkę i załatwić ZZO:happy2:

Cześć dziewczyny :-)

Ja po wizycie:-) młodemu w brzuchu dobrze:tak: nigdzie się nie wybiera. Co mnie bardzo zersztą cieszy mam jeszcze dwa tygodnie na pozałatwianie różniastych spraw.

W pierwszej ciąży na tym etapie to myślałam że jajo zniosę z niecierpliwości a teraz luz , mam czas:-)

Ja jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem i podejście mam takie same jak ty, ale to raczej z obawy, bo nie mam pojęcia co mnie czeka:sorry2:

Kurcze biedny Bartuś i Madzia, bardzo im współczuję:-(

A tak poza tym super, że marcóweczki po porodzie tak tryskają optymizmem. Dzięki wam dziewczyny ten optymizm także mi się udziela:-)

Kingusia wlasnie sie zastanawialam czy Ty juz, ale widze ze dzidzusiowi sie bardziej w brzuszko u Ciebie podoba.

ccaroline ja też przenoszę...jutro mam termin a tu cisza...Tak jak kiedyś pisałam - będziemy teraz przenosić za te co wcześniaki urodziły hehe - ot żeby równowaga w przyrodzie była :-D:-D:-D

aneczka GRATULACJE!!! :-)

reklama
Do góry